Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
szerintem is jó :)
tenném már a képet, mert letisztult már rég a lepkém, de sz.r.kodik a telcsim és nem akarja :(((
Megkérem a ygereket fényképezze le és hátha akkor sikerül :)
Sajnálom!!! :(
Ha szeretnél róla beszélni, vagy esetleg tudok segíteni neked valamiben, nyugodtan írj! Mielőbbi jobbulást kívánok a lelkednek! ♥
Hát ez már csak így szokott lenni. :/
Hívtam, szombaton megyek és megbeszéljük a részleteket.
Kérdeztem mennyire van betáblázva, mert tavaly is, amikor az elsőket csináltattam vele, 6 hetet kellett várnom, míg találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot.
Azt mondta kb. júliusban lesz aktuális.
Hát, ebből se lesz adj uram, de rögtön tetkó, de a jó dolgokra várni kell. :)
Én meg rendezgetem az életkémet, de a tetkós már rám írt, hogy mikor megyek hozzá. :P
Te mennél, de nem lehet, nekem lehetne, de jelenleg nem tudok. :/
Most, hogy júniustól új életet kezdünk a családdal, én is belefogok valami nagyobba. Életmódot szeretnék változtatni, és én is hosszú távra tervezek. :)
Közben meg jöhetnek a tetkók is... :DDD
Annyira szar ez az állandó fogyókúrázás, már nekem is olyan elegem van belőle... :S
Hogy fogytál le 8 kilót? Nekem csak 4-5-öt kellene, de egyszerűen nem megy a "nem evés", meg a "diétázás". Most kicsit visszafogtam magam, de én az a típus vagyok, akinek kell(ene) a kemény torna, hogy fogyjon.
:S
Most fogytam 8 kg-ot, és újabb 8 a cél, erre apellálok. ;)
Szép napot!
Szia,
szép a minta és nőcis is :)!
Hajrá! :D
Nem lehetsz te olyan "nagy felület"! Ha nem lennél csinos, nem az oldaladra tetováltatnál.
Rosszul gondolom? :)
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai...
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Mit gondolsz a szépen, ízlésesen tetovált emberekről?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?