Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ötletek ujj tetoválásra fórum

Ötletek ujj tetoválásra (beszélgetés)

nov. 7. 15:16

Nekem is tok kacsák az ujjaim, de amíg nem konyhán dolgoztam a szép színes lakkokat nézték meg a sok szép gyűrűt meg karkötőt.

Mióta konyhán dolgozok, az számít milyen serény a kezem.

Én 7-8 évet filóztam a tetovalasaimon.

Én felhagytam az addigi üzletemmel, elvaltam, elkoltoztem, mindent felrugtam, akkor került a csuklomra 3 szo, ami egy képeslapon volt, amit 2002-ben kaptam az egyik nagynénémtol. És még mindig a falon van.

Egy tetoválásnak jelentenie kell valamit.

nov. 7. 15:05
Inkább vegyél egy szép, nagy gyűrűt (ha lehet melóban), mindenki azt fogja csodálni, nem a gocsortos ujjad.
nov. 7. 15:01

A reuma miatt én kétszer meggondolnam.

Látatlanba meg azt gondolom, csak neked tunik fel igazán. Egy ovis társam hiányzó ujjperce 15 évesen csak akkor realizálódott bennem és 4-5 másik embernek, mikor mondta. Amúgy addig észre sem vettük, pedig kartyaztunk rendszeresen.

Otthon meg elég előítéletes a tetovalasokkal szerintem.

Itt, Angliában carnak rá a banki dolgozóknak is, de otthon lehet, hogy egy bolti dolgozónak sem vesznek fel, ha a kezed tetoválva van.

nov. 7. 14:01
Reuma és a vékony csontozatom miatt van az ujj deformációm
nov. 7. 13:51

Milyen deformáció? Mert ha sérülés után keloidod van, azt kb. senki jó nevű nem fogja atvarrni.

Láttam olyat, ami konyhamunka volt, és eltuntetett vagasokat, de egy szalonban ilyeneket nem vállalnak.

Ha meg csale maradt az ujjad egy törés utan, és kevésbé asszimetrikusnak akarod látni, akkor be kell menni ahhoz, akiben bízol, ő lekopizza a kezed, és tervez rá valamit. Pont arra a kézre, ami a tiéd. Olyan mintával, ami téged tükröz.

nov. 7. 13:21
Segítségeteket kérném, küldenétek olyan ujj-tetkó képet, ami eltakarja a deformációt?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook