Tetoválás eltávolítás (beszélgetés)
Szia!
Tiszta szívből gratulálok ehhez a nagyszerű eredményhez,azt hiszem sokan lennénk most a te helyedben!
Nagyon örülök,hogy valakinek így sikerült,így legalább tudjuk,hogy van remény,bár az én két nagy tetoválásom eltüntetése feladva,se annyi pénz,se annyi időt nem szánnék rá,bár nagyon szívesen megszabadulnék tőllük.
További sok sikert és köszönjük,hogy megosztottad velünk,szerintem sokaknak adtál reményt a képekkel,az eredménnyel! :D
Szia,
Teljesen igazad volt, és jól tetted, hogy nem fizettél. :-)) Felháborító, hogy mi megy ebben az országban.
Szia,
Pécsre járok, és ez nekem sokkal közelebb van. Sajnos nem tudtam, hogy ők is foglalkoznak ezzel, véletlenül tudtam meg. Különben először is oda mentem volna.
Jó hétvégét! :-)
Szia,
A legelső alkalommal, mikor mentem hozzá, azt mondta, hogy 2-3 alkalom és kijön. Most volt a 15. kezelésem. Több, mint 10 éve ezt csinálja. Szerinted nem látta, hogy mennyi kell? Ugyan már?!
A nő aki jegyzi a bejelentkezéseket, azt mondta nekem telefonon, hogy csak menjek, mert most akciós a kezelés, mivel panaszkodtam neki, hogy szinte semmit nem világosodott. Egy kicsit furcsa, nem?
Ha elolvasod az összes hozzászólást, meglátod, hogy nem én vagyok az egyetlen akit meg akart rövidíteni. Néha azért jól is kell dolgoznia, mert akkor nem járna oda senki, és oda a jó híre a klinikának. Emlékszem, hogy az egyik alkalommal nagyon panaszkodott, hogy kevés a vendég. Vajon miért? Érdekes, hogy a Pécsen végzett kezelések hatásosak.
Szia!
Nekem mindössze háromszor mentek át a szemöldökömön és tényleg nagyon jó lett,akik ezt csinálják kimondottan ilyennel foglalkoznak,hogy elrontott tetoválást korrigálnak,én mondhatni nem hittem a szememnek már az első alkalommal,hogy milyen jó lett.Sőt nem is géppel csinálták hanem valami fura szerkezettel amin rendeteg tű volt, azt bögdösték a tetoválásba.Nekem nagyon jó volt,főleg azután,hogy csináltak egy szép fekete szemöldököt ami orditott a fejemen.Én igazán az epilaserre se tudok rosszat mondani,nekem nem igértek semmit, amit elmondott a pasi,hogy mi a menete kb az is történt,mostmár a vége felé szokta mondani,hogy ez az utolsó már tuti,akkor kicsit leállitom.Tény én sem gondoltam,hogy ennyi kezelés kell,de igazán ez az én hülyeségem volt,hogy anno magamra tetováltattam.Voltam a bársonyban is ott nem is vállalták el.Hát az meg,hogy pénzéhes azt nem tudom,mert volt olyan,hogy kint várakoztam és jött valaki valami kezelésre ami elött nem szabadot volna napozni és az ürge napozott és nem csinálták meg neki.Ha csak a pénzre mennének akkor megcsinálta volna,nekem ez például tök szimpatikus volt.Igazából mindenkinek bizonyára más a tapasztalata,megfelelni sajnos mindenkinek nem lehet.
Szia,
Nekem is tetováltak beige rétegeket a fekete szemöldökömbe, k.b. 10 alkalommal, de nem jött be. Alig változott valamit, a kozmetikus csaj mindig bizonygatta, hogy jó lesz ez, de mikor a végleges szín rákerült, ugyan olyan lett, mint előtte. 100 ezret fizettem ezért. Utána jött a lézer, akit a kozmetikus ajánlott. A Pesti Epilaseres doki egy hantás, pénzéhes csaló. A Pécsen végzett kezelések hoztak csak eredményt. Az orvos rendes, és korrekt.
Kitartást! :-)
Sziasztok!
Új vagyok a forumon,gondoltam megosztom én is a történetemet.2 tetoválásom van illetve volt vagy még egy kicsit van is.Szóval egy a vállamon egy a bokámon.Én amikor elkezdtem csináltam fotot róla.Kb 4-5 év alatt értem el ezt az állapotot igaz,hogy volt amikor kihagytam fél évet is, de ha valakit érdekel szánok rá időt és összeszámolom hányszor voltam és mennyibe van,de az összeg szerintem kb 400.000 ft.A bokámon ami volt az hamarabb eltünt a vállamon ami van az még mindig látszik valamennyire.Ami lényeg két különbözö helyen csinálták a tetoválást anno.Kb 10 évig voltak meg, egy idő után nagyon elkezdett zavarni,és elkezdtem a kezeléseket. Én is arra a bizonyos lézerklinikára járok.Igérni semmit nem igértek, de erre én sem számitottam,hogy ilyen sokáig fog tartani,viszont nem bántam meg és ujra kezdeném,mert tényleg nagyon zavart.Különben nekem is az utobbi időbe állandóan azt mondogatja a pasi,hogy ez lesz az ultolsó,én meg mondom fejeze már be, majd meglátjuk.Azt is mondja,hogy nagyon sok festék van illetve volt benne,azért tart ilyen sokáig,ezt csak azért hittem el neki, mert ami a bokámon volt az tényleg hamarabb eltünt.Lehet csak kábit.Fájni iszonyatosan fájt,most,hogy már nincs benne annyi festék szinte alig érzem.Raktam fel képeket akit érdekel nézze meg.Igazából azért is fotoztam, mert ami igazán zavart,hogy egy ilyen drága mondhatni nem olcso eljárásról nem tudnak mutatni fotokat.
Ha nincs más vákasztásod és rengeteg türelmed és végleges elhatározás, igen de ezt majd csak a végén
én most tartok kb a hetedik kezelésnél + egy kimetszés
Szia,
Láttam a tetkódat. Mire az egész eltűnik, legalább 10 kezelést kell elszenvedned. Nekem is fekete volt a szemöldököm, és 15 kezelésen vagyok túl. Amíg az Epilaserhez jártam (7 kezelés) alig világosodott.
Szinte semmit.
Kitartást és sok sikert! :-)))
sziasztok!
én is Epilaser klinikára járok.már a második kezelésen vagyok túl.A kezeléseim egyenként kerülnek 20000Ft-ba.Maga a kezelés rettenetesen fájt,de vísztont mivel az enyém fekete látványos a kezelés után a szín fakulása most már szürke a kontur és a satirozott rész már alig látszik.van fent kép.
Szia! Tudod bizonyítani? Kaptál számlát? Mert én nem, és szerintem te sem. Én nem láttam, hogy valakinek adtak volna. Tudod, hogy hány hasonló, és ennél durvább esetek vannak amik eltűnnek a süllyesztőbe? Az egyik ismerősöm műhiba miatt MEGHALT!!!! és tudod, hogy mi lett belőle? A nagy SEMMI.
Fölöslegesen hergeled magad, és pocsékolod rá az időd, egy jelentéktelen összeg miatt.
Azért sok szerencsét! :-)
A lényeg Bellavita hogy az én orvosom az elején azt mondta hogy el lehet majd mikor nem halványodott azt mondta ez nem fog menni, de ő nekem 2-3 ingyenes kezelést csinált + kimetszést isingyen csinálta
a lényeg hogy kb én nem mentem 6 hó-ig és most kezd felszívódni vhol olvastam hogy a megadott 4 hét kevés de nekem qyag lézerrel csinálják én most megyek vissza 6. kezelésem lesz
Ha teheted metszesd ki nekem most lett de csak egyet lehet az orvosomat bkinek tudom ajánlani nem huz le és nagyon jó munkát végez
Szia,
Hagyd ott a francba! Én is jártam hozzá a múlt évben. Velem is ezt csinálta, hogy még ennyi meg annyi kezelés. Most Pécsre járok. Én megmondtam a véleményem, de mindig kimagyarázta magát. Orvost perelni? Magyarországon? Kész öngyilkosság! Akinek komoly egészségkárosodást okoznak, az sem nem tud ellenük nyerni. Nekem eddig 300 ezer Ft.-ba van az eltávolítás a lézerezést megelőző halványítással együtt.
Mindenkinek kitartást, és sok sikert! :-)
tettem fel
és ti hol tartotok mert igen eltűnt mindenki
Egy hete kimetszették a legutolsó jelet, tegnap voltam kötéscserén kb 6 cm hosszú csik lesz
de atöbbit nem lehet marad a lézer
SZiasztok, csak gondoltam megosztom veletek, hogy tegnap ujból voltam a régi dokimnál hogy szeretnék kimetszést, hát csak a legutolsó jelet vágja ki mert a többit nem vállalja be azt mondta egy női karon ilyet nem csinál mert az lehetetlne ill. olyan csunya lesz+ ingyen megcsinálja-és ő is mondta idézem"rohadt sokat fakult" a tetoválás igy folytatom
Egy reményem megmaradt hogy ő tényleg nem akar lehuzni eddig az 5 kezelésből csak 3-at fizettem
Hát nem adom fel lesz kép teszek fek ujakat
Kitartás mindenkinek
Szia!
Mázlista vagy, nekem rejuvi után (szintén Márti) sokkal sötétebb és vastagabb lett a minta, mivel feljebb hozta a festéket a bőrrétegben, de nem dobta ki. Nem mentem újra, ismét lézereztetem...
További ajánlott fórumok:
- Rejuvi tetoválás eltávolítására Budapesten tudtok ajánlani szakembert?
- Szemhéj tetoválás eltávolítása
- Tetoválás eltávolítás, lézerrel vagy rejuvi?
- Tetoválás eltávolítás hol, mivel, kinek mi vált be?
- Bács-Kiskun vagy Tolna megyében keresek kozmetikai tetoválás eltávolítására szakembert. Valaki?
- Sminktetoválás eltávolítása