Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Tetoválás, de milyen legyen? fórum

Tetoválás, de milyen legyen? (beszélgetés)

1 2
13. kwon (válaszként erre: 12. - Emi1206)
2012. okt. 11. 23:42
Kedves vagy! Köszönöm szépen az ötletet!!
12. emi1206 (válaszként erre: 1. - Kwon)
2012. okt. 11. 23:34

Bár ez nem angyalos, de az első képről a galamb pár nekem nagyon tetszik, csak én úgy csináltatnám meg, hogy egy faágon ül az egyik galamb a másik meg száll le hozzá (az majdnem függőleges pozícióban lenne) és a csőrük épphogy összeér. Egyébként leginkább pillangós képek vannak itt (szerintem ezek is nagyon szépek), de van pár ami talán neked is megfelelne.

[link]

11. kwon (válaszként erre: 9. - Bd55e3f068)
2012. okt. 11. 23:33

Köszi! Magamtól is rájöttem,hogy a tetoválószalonokban találhatok mintákat.:)Mindent megnéztem már mindenhol,de nem igazán volt nyerő egyik sem. Így marad az,h megtervezem én.

És hidd el,nem magyarázkodom!!

2012. okt. 11. 23:26
Leginkább semmit.
9. bd55e3f068 (válaszként erre: 6. - Kwon)
2012. okt. 11. 23:26

Ha már magadtól nem jöttél rá, megmondtam, hogy hova lenne legérdemesebb menned.

Amúgy könyvtár, képzőművészet, angyal címszó és okkultizmus, csak nem hiszem, hogy sokra jutsz, ha eddig évek alatt nem ment.

Nekem nem kell magyarázkodnod, nem én fogom hordani.

2012. okt. 11. 23:21

Hello mindenki,

En mar eleg oregnek szamitok tetko dologban, de most a kozeljovoben tervezem az elso tetkomat.

En olyan dolog mellet dontottem ami orok emlek, es persze osszefugg valami fontos dologgal az eletembol, azonkivul olyan helyre ahova az adott minta passzol de nem latvanyos, mert ez magamnak van es azert hogy mindig emlekezzem...

7. Castia (válaszként erre: 6. - Kwon)
2012. okt. 11. 23:19
Ahogy a többiek is írták már, míg nem érzed azt, hogy EZ kell neked és IDE, addig ne csináltass semmit, mert megbánnád. Ha megtalálod a mintádat, tudni fogod, hogy az az. Keress képeket a neten, van kismillió, nyomtass ki egy párat ami tetszik, gondold át hogy mit szeretnél változtatni vagy kombinálni több alapján, aztán vidd el inspirációnak a tetoválóhoz.
6. kwon (válaszként erre: 4. - Bd55e3f068)
2012. okt. 11. 23:09
Félreértettél.Én hiszek is az angyalokban,akik sokat segítenek is nekem. Nem divat miatt lenne ez a minta. Egyáltalán te miből gondolod,hogy azért szeretnék valamit,hogy legyen?
5. kwon
2012. okt. 11. 23:07
Az a baj,hogy évek óta várok arra,hogy el tudjam dönteni,h mit akarok és hova.:) Igazából több dolog is tetszene és több helyre,e nekem egy nő nem tetszik,ha szét van varrva.
4. bd55e3f068 (válaszként erre: 1. - Kwon)
2012. okt. 11. 23:06

Ha bemész egy tetováló szalonba, biztos lesz kismillió instant angyalka.

Én soha nem tetetnék magamra így semmit, csak azért, hogy legyen.

3. Chrissy28 (válaszként erre: 1. - Kwon)
2012. okt. 11. 23:05
Miért nem vársz vele addig amíg el tudod dönteni, hogy mi az amit egy életre szeretnél viselni, és hol? Hiszen egy tetoválás hosszabb időre szól, és ha még sem tetszik, akkor ilyesmit nem lehet olyan könnyen korrigálni.
2. Habospite (válaszként erre: 1. - Kwon)
2012. okt. 11. 23:04
Amíg nem vagy 100% biztos benne addig ne varras szerintem, mert lehet megbánod. Én egyértelműen tudtam mit és hova akarok, és a következőt is tudom biztosra.
1. kwon
2012. okt. 11. 23:00

Sziasztok!

Évek óta szeretnék tetoválást,de sajnos még mindig nem találtam meg az a mintát,amit szívesen magamra varratnék. Szeretem az angyalos dolgokat, tetszenek a nőies minták,de igazából eddig egyik sem fogott meg. Tetszik csuklón,tarkón,vállon,háton,de minta függvénye lenne,hogy hova rakatnám. ti mi alapján döntenétek? Hol lehetne mintákat nézegetni?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook