Tetoválás, de milyen legyen? (beszélgetés)
Bár ez nem angyalos, de az első képről a galamb pár nekem nagyon tetszik, csak én úgy csináltatnám meg, hogy egy faágon ül az egyik galamb a másik meg száll le hozzá (az majdnem függőleges pozícióban lenne) és a csőrük épphogy összeér. Egyébként leginkább pillangós képek vannak itt (szerintem ezek is nagyon szépek), de van pár ami talán neked is megfelelne.
Köszi! Magamtól is rájöttem,hogy a tetoválószalonokban találhatok mintákat.:)Mindent megnéztem már mindenhol,de nem igazán volt nyerő egyik sem. Így marad az,h megtervezem én.
És hidd el,nem magyarázkodom!!
Ha már magadtól nem jöttél rá, megmondtam, hogy hova lenne legérdemesebb menned.
Amúgy könyvtár, képzőművészet, angyal címszó és okkultizmus, csak nem hiszem, hogy sokra jutsz, ha eddig évek alatt nem ment.
Nekem nem kell magyarázkodnod, nem én fogom hordani.
Hello mindenki,
En mar eleg oregnek szamitok tetko dologban, de most a kozeljovoben tervezem az elso tetkomat.
En olyan dolog mellet dontottem ami orok emlek, es persze osszefugg valami fontos dologgal az eletembol, azonkivul olyan helyre ahova az adott minta passzol de nem latvanyos, mert ez magamnak van es azert hogy mindig emlekezzem...
Ha bemész egy tetováló szalonba, biztos lesz kismillió instant angyalka.
Én soha nem tetetnék magamra így semmit, csak azért, hogy legyen.
Sziasztok!
Évek óta szeretnék tetoválást,de sajnos még mindig nem találtam meg az a mintát,amit szívesen magamra varratnék. Szeretem az angyalos dolgokat, tetszenek a nőies minták,de igazából eddig egyik sem fogott meg. Tetszik csuklón,tarkón,vállon,háton,de minta függvénye lenne,hogy hova rakatnám. ti mi alapján döntenétek? Hol lehetne mintákat nézegetni?
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Tetoválás előtt milyen fájdalomcsillapítót érdemes bevenni?
- Szálas vagy satírozott szemöldöktetoválás legyen?
- Friss tetoválást milyen krémmel kell kenni?
- Milyen tetoválást csináltassak az alkaromra?