Terveztétek a babát vagy csak jött? (beszélgetés)
A lányom csak úgy jött,de nem adnám semmi pénzért sem.Bár az apjától elváltam.
A két fiam tervezve volt.Dániel első próbálkozásra sikerült,Alexre 2 hónapot vártunk.
Sziasztok!
Mi tavaly nyáron nagy házalakításban voltunk és amikor a vége felé tartottunk megbeszéltük, hogy lassan jöhetne a baba is, mert kezdett rend lenni a ház körül. A következő hónapban már terhes voltam, pedig lassan 33 éves leszek. Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt sikerül :-) Kitartást kívánok mindenkinek ez ügyben, össze fog jönni! :-)
Szia Elizabeth3!
Az orvosom szerint egy egészséges párnak is átlagosan 1 évet kell várnia.
Az a csoda, amikor első próbálkozásra megmarad a baba.
Csak gyakoroljatok szorgalmasan. :-))
Mi sem terveztük, de ma már nagyon örülök neki.
Férj lelépett, de ő itt van nekem!
Terveztük,még egy hónappal elöbb is jött :) :)
Mielött abbahagytam a gyógyszert elötte egy évvel a cigit ,egy kicsit tisztulni kellett :)
További ajánlott fórumok:
- Ti adtatok 4 hónapos babátoknak almát, gyümiket?Vagy ahogy a nagykönyvben meg van írva 6 hónapig csak anyatej?
- Vállalnátok babát úgy, hogy egyenlőre nincs kilátásotok saját lakásra csak albérletre?
- Mennyi idősen jött ki a babátok első foga?
- Másfél éves babát mikor kell kórházba vinni hányás-hasmenés esetén? Mi a kiszáradás olyan első jele, ami már csak infúzióval kezelhető?
- Sikerülhet-e visszaszoktatni a babát a szopizásra? Néhány napja csak üvegből hajlandó enni. Ha igen, hogyan?
- Kisbabát szeretnél? De még nem jött össze? Ne csüggedj, gyere ide és kibeszéljük magunkat!