Terhesség vagy mégsem? (beszélgetés)
Minden terhességem alatt volt vérzésem még legalább 2-3 hónapig,általában mire kiderült a baba jelenléte már 10-12 hetes terhes voltam. De amint kiderült,onnantól kezdve szinte minden terhességemmel a végéig beteg voltam. Most pedig kimaradt a vérzésem,és egyből jelentkezett a rosszullét. Ezért értetlenkedem.
Már megnyugodtam,inkább azon idegeskedem hogy a legkisebb fiam születése után mindent eladtam :-)
Semmi kétség, terhes vagy. Gratulálok!
De ne stresszelj, mert még baj lehet.
Mi a kérdés?Nem jött meg, a teszt pozitív. Ennél terhesebb egy kérdező sem volt az itteni regisztrációm óta.
Sok boldogságot!
Ha terhes vagy,se izgúlj! Minden terhesség más,még akkor is tapasztalhatsz újat,ha már 4szer átmentél ezen! Szerintem nyugodj meg,az idegeskedés csak árthat a pocaklakódnak!
És gratula!!!
Sziasztok!
Teljesen tanácstalan vagyok,hátha valaki tud valami okosat mondani.
Az utolsó mensim 2013.július 14-én volt,rendszeres,28 naponta.A férjemmel 2013.aug.5-én voltunk együtt. A naptármódszer alapján nem lehetséges,hogy terhes lennék,de ebben a hónapban nem jött meg,és a teszt is pozitív lett. Mivel már van 4 gyerekem,pontosan tudom mit kell éreznem. Most is érzem,de mindent "korábban" érzek mint a korábbi terhességeimnél. Reggeli hányinger,szédülés,undor. De a gyerekeimnél ezek mindig a 10-12 hét környékén jelenkeztek,és elvileg most csak kb.7 hetes terhes lehetek.
A dokim szept.9-től rendel,addig is tiszta ideg vagyok. Nem a baba miatt,ha jönni akar jöjjön,rendezett a családi hátterünk,egyszerűen valami nem stimmel úgy érzem.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?
- Pozitív teszt.8 hetes terhesség?!Mégsem látnak uh-n semmit, mi lehet a gond?
- Pozitív terhességi teszt(ek), mégis félek: mi van mégsem vagyok terhes?