Terhesség vagy ciszta? (beszélgetés)
Szerintem 2-3 hónapon belül lehet változás gyógyszer nélkül is. Az már egy másik kérdés, hogy merre az irányba lesz változás.
Attól függetlenül lehet próbálkozni a babaprojekttel.
Én a kislányomra a a ciszta felszívódása után fél évet vártam. De a fiamnál 2 hónap volt.
Ó nekem világ életemben alacsony volt a vérnyomásom.Nem fogom,ha letelt az 5 nap felhívom,hogy más lehetőség nincs e.Annyira sokkolt ez hirtelen,hogy elfelejtettem egy csomó kérdést feltenni neki.
Szedni fogod a fogamzásgátlót?
Montad a dokinak, hogy babát szeretnétek? Akkor nem biztos hogy kaptál volna fogigátlót.
Igen. Szédültem. Bár akkor az alacsony vérnyomásra fogtam.
Köszönöm,a felvilágosítást,a jó szót.Most már kicsit jobban vagyok.Te is nagyon szédültél?
Jó ezt olvasni,remélem ez is eltűnik,sosem volt,elég rémisztő.
Felszívódott magától. Mondjuk 1x majdnem megis műtöttek. De végülis az a ciszta ia felszívódott.
Nekem irt provera,állítólag ettől megjön és akkor kell elkezdenem a fogamzásgátlót.
Nekem a dokim 1x sem adott gyógyszert.
7 hónapja.Most el kell kezdenem fogamzásgátlót,mert az elvileg nem engedi kifejlődni a cisztát.De én nem akarok fogamzásgátlót szedni.
Akkor jó.Csak tudod már olyan rég szeretnénk,de nem jött össze.
Persze hogy lehet. Nekem mindkét terhességem előtt volt cisztám. Sőt a kisfiam mikor megfogant akkor is volt cisztám.
Na látod ezt sem mondta a dokim,csak annyit szedjem ezt a gyógyszert 5 napig és ,ha megjön,szedjek fogamzásgátlót,majd kontroll.Ha nem tűnik el meg plumálja.Az egész olyan szörnyen hangzik.Lehet még babám ezek után?
Ha megjön akkor biztos hogy görcsölsz nagyon.
Mekkora a ciszta?
Nekem csak az furcsa,mindenhol azt olvasom a ciszta fáj....nekem pedig nem fáj.
Igen,de negativ volt,utána mentem dokihoz.Csak ugye kaptam gyógyszert,hogy megjöjjön....
Tudom milyen érzés.
De hátha mégis baba van a dologban. Reménykedni lehet. Tesztet csináltál már?
Akkor próbálok megnyugodni,csak a melleim szétszakadnak.
Szia!
Én már jártam úgy, hogy terhességi tüneteim voltak, de nem voltam terhes. Cisztám volt.
Sziasztok minden tüntet terhességre utalt,az orvos cisztát állapított meg.Nagyon szeretnék babát.Egy kicsit sem fáj a hasam.Remélem nem téved.
Az alatt a 3 hónap alatt minden egyes alkalommal borzasztóan görcsöltem. Alvadékos volt nagyon.
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy az előző terhességem előtt is volt cisztám. Ott utoljára 6 cm-es dermoid cisztát mondtak és majdnem meg is műtöttek, de az orvos aki megnézett minden hónapban ellenőrizte. Végülis 3 hónap alatt fel is szívódott. De nem adtak se gyógyszert se semmit.
Állítólag ez sárgatest ciszta. Szóval fel kell hogy szívódjon.
Fura, de nem. De nagyon görcsöltem. Annyira hogy nem bírtam elviselni ha a párom hozzám nyúlt.
És nem volt alvadt a mensid?
Igen jól vagyunk. Úgy néz ki a ciszta felszívódott.
Sziasztok!
Nekem egyszer pont fordítva nézte el a doki. Megvizsgált, azt mondja terhes vagyok. Mondom az nem lehet, mert 1 napja csináltam tesztet, 2 nap múlva kell megjönnie...(azért csináltam a tesztet, mert görcsöltem, és az első babámnál így kezdődött...)
Szóval leküldött uh-ra ahol a nagyon kedves uh-s dokinő mondja hogy csak egy ciszta, nyugi... Már bőgtem egy sort, mert épp akkor ismertem meg a mostani férjemet, és ha baba lett volna akkor az előző pasimtól lett volna, ami nagyon nem lett volna jó:(
Nekem is azt mondta a doki,hogy gyogyszerrel nagy esély van rá,hogy elmenjen,de azt nem mondta,hogy ennyire sok lesz,meg alvadt.És azota te jol vagy?
További ajánlott fórumok: