Terhesség lehetséges tünetei (beszélgetés)
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mi a véleményetek arról. hogy menstruáció elött kb. 5 nappal már mintha meg a karna jönni érzés lenne. (Állítólag ez szokott lenni a terhességek elején.) Ez az előző ciklusomnál és a mostaninál is meg van. (Azelött soha se volt menzi elött ilyen, csak aznap éreztem, hogy fájdogál a hasam. Már 6 hónapja próbálkozunk. És pontosan a 14. napon van PÉm. )
Olyan mintha a beágyazódás lenne, de aztán, menzi elött két nappal krémes folyás és megjön pontosan a 28. napon. Most is itt van a krémes folyás és már ebből gondolom, hogy ez a hónap is sikertelen lesz. ;-( Vagy most méges? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Szia!
Én a lányommal voltam így, hogy egy pár napig olyan volt, mint amikor már múlik el a menzesz, olyan barnás vérezgetés. Drukkolok!!!
szia!
Lehet, hogy nem középidőben fogant a baba és azért nem erős még a csík. Hétfőn mindenképpen menj orvoshoz szerintem, megvizsgál és akkor már többet tudsz majd. Drukkolok!
Szia!
Mi mikor elterveztük a párommal, hogy szeretnénk babát, az első próbálkozásnál sikerült is. De nem gondoltam volna. Az esemény után 2 órával, és utána egy pár napig olyan erősen fájt a hasam alja, hogy azt hittem belehalok. Ez pénteki nap volt, kedden mentem a nőgyógyászhoz, azt hittem, hogy petefészekgyulladásom van, vagy valami, mert nagyon fájt. Ott nem talált semmit, szerdán irány a háziorvos, nehogy vakbélgyulladás legyen. Ő nem tudta kitapintani, utána irány a sürgősségi, hasi UH, vizsgálatok, de sehol nem találtak semmit. A sebész kérdezte, hogy nem vagyok-e véletlenül terhes. Akkor még nem is gondoltam volna. Pedig igen!!!
A kislányommal nekem is volt rózsaszínes folyásom.
Drukkolok!!!
Szia!
Ha sosem volt köztivérzésed, barnázásod, akkor lehet a beágyazódástól a rózsaszín. Én a második terhességemnél azért tudtam már a teszt elött, hogy van benn valaki, mert az egy hetes barnázás helyett, ami a mensit megelőzte, egy napig volt pici rózsaszín folyásom:)
Haspuffadás is jó jelnek számít, én legalábbis az első 14 héten felfújt lufira emlékeztettem:) Drukkolok neked!
kívánom baba legyen a pocakban:)
én várnék a helyedben, de nem vagyunk egyformák
ha esetleg mégis babás vagy és kicsi a terhesség és egy csíkos, az piszok rosszul tud esni állítólag
én a helyedben várnék a mensiig
mikorra nem várod?
nem is azért mondtam, hogy ne bízz
csak leírtam, nálam hogy volt:)
nem tudom ezt a rózsaszines folyás dolgot, mert nekem nem volt
csak a poci keménységről tudok nyilatkozni
ha feszült és kemény mint a dob, az nálam mindig mensit jelentett:(
További ajánlott fórumok:
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?
- Sterilizáció után terhesség lehetséges?
- Terhesség lehetséges?
- Menzesz előtti napokban lehetséges a terhesség?