Terhesség lehetséges tünetei (beszélgetés)
Aranyos vagy. Nem adom fel! Szerencsére ma már 1kicsit jobban vagyok. Szerintem nálam az átjárhatósággal lesz gond, mert régen elég sokszor volt húgyúti és hüvelyi gyulladásom is. Biztos jól sikerül a vizsgálat! Drukkolok Neked!
Most olvastam vissza igazan...Nagyon sajnalom hogy ez tortent veled, elhiszem hogy ki vagy bukva! Kerlek ne add fel a remenyt! Legkozelebb biztosan sikerul!
Nekem nem volt vetelesem (ha az elozo hsz-t hozzam intezted) :), vagyis meg par honapja, de az nagyon korai volt meg, s csak a verzesbol lehetett megallapitani meg aztan par vervetelbol.
Nekem azert lesz, mert PCOs-m van es a kis cisztakat eltavolitjak, meg megcsinaljak az atjarhatosagit is meg korul is neznek egyuttal.
Szia! Még nem tudom mi lesz, mert holnap reggel kell visszamennem az orvoshoz. Nagyon sajnálom, hogy veled is ez történt. Én azt olvastam, hogy elmehet a baba a mensinél. Neked miyen nagyságú? Nekem 9mm-es.
Szia Esthajnalcsillag, :)
Neked is lesz laparoszkopiad? En most varok az idopontra!
Ne aggódj, minden rendben lesz. Akivek együtt feküdtem, ő is jól viselte a műtétet és nem voltak fájdalmai utána.
Nézd: laparoscopia.hu/betegeknek/mutettip.php
Azt hiszem 2 kis bemetszést tettek a hasa alján, és ott vezettek be vékony csövet, /nem tudom, hogy hívják/. A metszés nagyon kicsi volt. De ha rákeresel a neten biztos többet megtudhatsz róla. Viszont nem biztos, hogy minegyik méhen kívüli terhességet ugyan úgy ,,műtik". Gondolom attól függ hol tapadt meg.
És az mit jelent? Csak mert nekem semmit nem mondtak.
Én feküdtem egy lánnyal együtt az I. számún, és ő nála is pár napot vártak. Bár ő bent volt megfigyelésen.
Aztán laporoszkópiával megműtötték.
Szia! Nagyon nagyon sajnálom! Sok erőt és kitartást neked!!!
Semmit nem mondott az orvos, de amit utánaolvastam, az eléggé aggasztó. Mindenképp lesz beavatkozás, csak kérdés, hogy milyen
Elhiszem:-(
és szerdáig változhat valami? Vagy mit várnak?
Szerdán vissza kell mennem vizsgálatokra, ha addig rosszul lennék, akkor azonnal kórház. Kürtterhességnek nevezik és 9mm-es a magzat:( Nagyon kivagyok borulva...
De most mit mondtak, mi a teendő?
Köszi lányok. Ha rosszul leszek, mindenképp visszamegyek. Addig is itthon pihengetek.
Nagyon sajnálom:-(((
És ilyenkor nem kell tenni valamit, mert az veszélyes..
Ne szomorkodj nagyon..vagyis úgyis ..de legközelebb minden rendben lesz:-) nem kell sokat várni szerintem.
Jaj istenem, nagyon sajnálom. Sírd ki magad és pihenj amennyt tudsz. Ha rosszul vagy, mars vissza a kórházba:(((
Szia! Méhenkívüli vagyok. Saját felelőségre hazajöttem.
Ha megjössz a dokitól, írd meg mi újság..
Pont most küldtem el a kedvesem a patikába, mert már sokan javasolták!:) Úgy hallottam, hogy ez a haskeményedésre is jó, mert minden estére úgy feszít a hasam, hogy alig bírok tőle ülni is. Ezért inkább általában fekszek:)
Nekem a 7. héten volt ilyen. Akkor már biztos volt, hogy terhes vagyok, mert volt szívdobogás. Pihenj, feküdj, ne csinálj semmit. Nekem sem a méhből jött, hanem a gyártási folyamat közben lett egy kis hámsérülés a méhszájon. Szerintem neked is ez lesz.
Ha van otthon magne b6 vegyél be . Idegre is jól hat, és a méh összehúzódásaira is azt szokták javasolni a dokik. Nyugodtan lehet szedni-vitamin-akár 4-5 szemet is szükség esetén. Most persze annyit ne vegyél be, de 1-2 szem jó lenne.
Biztos így van, de megint nagyon megijedtem. Elmentem wc-re és elég erősen barnáztam. Rettegek, hogy elmegy a baba!!!:(
Teljesen mindegy a csík erőssége még most, a leghalványabb is pozitív. ajd kb 1 hét múlva lenne láthatóan erősebb..-.
Akkor vigyázz magadra. Dokihoz mikor mész el?
Én mindenképp megvárom a 3 napot, (szerda)bármilyen nehéz is. Bár a folyás jelentheti, hogy elindult a méhnyálkahártya leválása. :-(
Pont 1hete. Remélem nem is fog. 3terhességi teszt csak nem téved.... Szerintem várj még pár napot és ha nem jön meg csinálj 1tesztet. Bár nekem csak 3nappal a nem várt előtt mutatta ki.
Neked, most hány napja NEM kell, hogy megjöjjön?
Nem. És előző terhességeimre visszagondolva nem is emlékszem hasonlóra. Már csak akkor voltak tünetek amikor elmaradt a menzi. Most elötte vagyok 2 nappal.
Szia! Az elején nekem is olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, de emellett még sok más dolog is utalt arra,hogy babás vagyok. Más jelet nem figyeltél meg?
További ajánlott fórumok: