Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak (beszélgetés)
megcsınaljak meddosegıben is TB-re ugy tudom, de en maganban csınaltattam.
maganıntezmenyekben fızetnı kell erte, de allamıban nem.
az ıdo neked most lehetseges, hogy a legnagyobb eellenseged.
epen ezert lehet, hogy legeloszor ıs egy AMH-t nezetnek a helyedben. (vagyis en is ıgy csınaltam, amıkor babat akartam. ;-))
annak az eredmenyetol fuggoen lehet tovabbmennı, ez gyakorlatılag mındent elfog dontenı.
ha rossz, akkor nincs ertelme remenykednı, de te termeszetesen csak pozıtıvan gondolkodj. :-)
szia,
igen, elnezest.
1 es 2 kozott kell lennie.
Szia!
Ne haragudj, de ezt nem értem. Mintha kimaradt volna valami a mondatból...
nekem az a velemenyem, hogy amıg spontan teherbe tud esni a no, addig normalis ugymond.
a mesterseges megtermekenyites nagyon rizikos, sokfele szempontbol.
nagyon orulok, hogy nem kerultem vegul olyan helyzetbe, hgoy arrol kellett volna dontenem, hogy vallajam-e vagy pedig ınkabb ne legyek anya, de azt hiszem, hogy megertem azokat a noke, akık elmenneka vegsokig azert, hogy anyak lehessenek.
elsosorban beus009-nek mondom, hogy lehet, hogy jo lenne elvegeztetni nehany vizsgalatot.
legeloszor is a ferjed spermavızsgalatat.
aztana hormonprofılokat, beleertve a D-vitamin szınt es AMH szinteket is.
itt sok mınden ki fog derulni....
kulon emlies erdemel az ır, es a pm problemak, ugyanis ezek elegge kardınalıs kerdesek a megtermekenyules, peteeres, illetve a terhesseg megmaradsasszempontjabol.
amig ezek a vizsgalatoknincsenek meg, nem is erdemeskomolyan vennı a projektet.
vıszont, ha mar letrejott a terhesseg es meg ıs maradt kulso segtısg nelkul, akkor mındenkeppen ajanlatos elvegezetnı az ınvazıv kromoszomavızsgalatok valamelyıket.
ehhez alkalmazas nem kell... :-)
ha szabalyos a ciklusod, akkor legnagyobb valoszınuseggel van peteeresed, es akkor felıdoben van a peteeres.
majdnem azt irtam, hogy hat az kızart dolog, hogy kepesek lennenek ra... :-D
modosıtok, hat arra nagyon kevesen lennenek kepesek... :-D
teherbeeseshez, egeszseges magzat kıhordasahoz - kozottınek kene lenni a tsh-nak.
kb a magzat 14 hetes koraıg.
ez tenyleg teljesen egyeni, es manapsag mar az sem igaz, hogya huszeves bıztosan jobb allapotban van,mınt a 40.
rengeteg az elhızott ember mındne eletekorban.
nem idealıs kor a szuklesre a 40 folotti, de nyıvan nem passzıobol szulnek nok 40 folott.
ennek kene tudataban lenni.
sokan ıszonyu hosszu ıdeıg probalkoznak a teherbeesessel, mindenknek egyeni oka lehet ra, de bıztos nem azert, mert o ugy erzı, hogy a legjobb 40folott szulni....
a terhessegek kb 40%-a magatol megszakad az elso 12 heten belul.
fuggetlenul a kısmama koratol.
sajnos nagyon sok buta ember kepzelı magarol, hogy muszaj kımondanıa a velemenyet. :-(
jezusom, agyam eldobom, mılyen butasagokat olvasok itt....
elkepeszto, hogy miket gondolnakemberek... :-o
Nektek is kellemes ünnepeket!
😊😚
Sziasztok csajok!😊
Mi a helyzet, ki hogy van?
Nagy a csend...
😊😊😊
Köszi!
Jó lenne!😊
Igen, tegnap még én is ebben bíztam!( minimális, barna, hátha...)
Aztán újra meg újra padlót fogok.
Mindig megfogadom, hogy nem élem bele magam, de nem sikerül.😔
Azért remélem, hogy ez a sok dolog amit megteszünk az ügy érdekében, meghozza a gyümölcsét!😊