Terhes a macskám (beszélgetés)
Ez az! Még az anyukának sincs neve..
Igaz, Kálmánkának hívtam, de lány. Azt azért mégsem. Hátha nem jegyezte meg.:)
Ááá,az ki van zárva:))
Az enyém is királylyány:XD
Az éjszaka nyugodtan telt, reggelre volt kis felfordulás az udvaron, de azt is csak a szél csinálta.
Itt találkoztunk a teraszon, jól evett, úgy látom, jól viseli, talán kicsit többet ásítozik, vagy még nem néztem ilyen sokáig macskát.
Majdnem volt kis affér, mert felmászott a szalonnasütőre, és nézett le a lyukba.
Kérdezem, a másik okostól; lehet, helyet keres? Azt mondta:- a hamuban nem fog szülni.
Kiöntöttem a macskaalmot 2 fiókból, kitöröltem, mire visszamegyek, ott ül a fiókban.
Ez sem lesz jó hely, ez szobában lesz, és a pizsamáim, fehérneműim vannak benne.
4D-ultrahang nem lesz; nem akarjuk előre tudni, mennyi és mik? ! DDD
Még egy kérdés, és nem tartok fel senkit, csak ha ESEMÉNY lesz! Biztos, hogy éjjel születnek a cicák? Nappal nem szoktak? :))))
Misaki! Jókor jöttél, tán a tied volt az enyémmel, és gyötör a lelkiismeret? DD
:(
szegénykém :(
hát.. a szomszédunkban vagy 10 elütve lett, kettő vizesvödörbe fulladt. a környéken meg menyét szedi a kisnyulakat (jó nem macskát de na..)
a kóbor ebekről már nem is beszélek.
van a környéken egy csaj akinek a macskája kölök vadnyulakat hord haza :D
minthogy arra is hogy menyét vigye el.. vagy bagoly..vércse stb... meg arra is hogy elütik, megfullad,beszorul...
kismillió veszély van.. ilyen erővel bezárva kéne tartani egy steril szobában :D
Először is gratulálok!
Másodszor meg jó lenne ha tenne fel a macsek 4D-s UH képeket a galériába, mert ez így snassz.
Nekem volt egy ciccem, aki a ruhásszekrényebe akart lefialni. Miután ez meghiúsult, mert kénytelen volt egy dobozban elleni, utána is hurcibálta a szekrény felé a kiscicákat:)))
Mondjuk a Dal az ártatlanságról?
Ez most pont idevaló :-)))
folytotta-fojtotta
:-))
Iccakaára felidegelsz? DD
Nem, nincs. Ő az egyetlen, a szemünk fénye, akire eddig úgy tekintettünk: szegény cica, milyen sovány, hát felhizlaljuk kicsi. Hát igen: már nem sovány. DDD
Ne bánts, inkább készülj reggelre valami jó Szörényi számmal! DDD