Mi okozhatja, hogy visszhangzik a telefonom? (tudásbázis)
Az ilyen lehallgatosdi meg elolvassak mellett én úgy vagyok: ha tényleg rám költenek, az csak sajnálatos.
De mit tudnak meg?
Bar azután, hogy egyszer a Visa kérelemben volt egy olyan kerdes: "tagja-e bejegyzett terrorista csoportnak?"
Nem, bejegyzés alatt áll. Majd egy kis kenopenzzel, vagy kenobombaval sürgetem meg az eljárást :D
A nagy paranoia idején a nénikem kaptak ki a sorból, mert a bomba szót kiejtette viccbol. Csak 20-30 eve volt állampolgár, praktizalo orvos egy hátizsákkal folyadék, fém, minden merev, éles tárgy nélkül. 3 bugyival meg 2 pólóval és egy könyvvel.
Bechekolt bőrönd nélkül.
Néha tényleg ilyenekre bsszák az időt. Bar szerintem amíg elfoglaltak voltak, pár dolog at csúszott.
Ez meg az én dilim. Határ mellett nőttem fel. Egy kis svindlizessel egész autókat akar megpakolva át lehet vinni, nemhogy becsapni egy hülye bagázst, aki nem tudja, hogy a 100 g az 100 ml vízben. Vagy a londoni repülőtéren az eligazigasnal nem tudja, mi tartozik az EU-hoz :D
Az apám svájci szama sokszor szokott visszhangozni, bugyborogni. A tengeren túli beszélgetések is, vagy akár lassú volt. Ujrahivtunk, ennyi. Ha nem headset, kihangositas okozza, valószínűleg a hálózat.
A One néven működő cég felvasarolta Vodat, Digit meg ki tudja mit. Atszerveznek, atepitenek. Egyidoben azzal, hogy a 3G-seket szedik le. Én hosszan szívtam a mobilnettel, telefonnal valaszinuleg atepites miatt.
Most a magyar elofizetesem roamingon Angliában jobb elerhetoseget és minőséget biztosít, mint a helyiek.
Aki azt mondja, hogy old meg te, azt küldd el terveznek, mint Doki, befektetonek, mint Batman meg tornyot mászni is Pokemberkent kellene, hogy holnapra meglegyen.
Ha kihangosítva beszélsz, a mikrofon visszaveszi a saját hangszóródból érkező hangot, ez visszhangot okozhat.
A legdurvább is lehet, lehallgatnak.
Egyébként, csak akkor van probléma, ha mindenkinél visszhangzik. Kérdezz rá másokra, ha másnál is, nálad a hiba, ha a párod hallja csak, akkor nála.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem képes miattam feltölteni a telefonját?
- Vajon belenézhetek a párom telefonjába?
- Milyen csengőhangra van beállítva a telefonod?
- Erdély, Partium - rossz visszhang, de miért?
- Miért telefonálgat egy családos embernek egy nő?
- Ha visszhangzik az msn, tönkremehetett a hangkártya? Mennyi az ára? Meg tudom csinálni vagy szakember kell hozzá?