Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi okozhatja, hogy visszhangzik a telefonom? fórum

Mi okozhatja, hogy visszhangzik a telefonom? (tudásbázis)

ápr. 30. 18:48
El vittem a telefont mondta a szerelö az iletönek füle hallatára hogy nem lehet meg javitani
ápr. 29. 18:33
Még mindig kapom hogy víz hangos a telóm és már agyamra megy hogy mondja elviszem szerelöhöz hogy monda hogy a-t vagy b-t és új fejlemény hogy neki új a telefonja
ápr. 25. 08:50
Jól el van kanyarodva
12. Lady Lavender (válaszként erre: 11. - Regin_a)
ápr. 25. 00:03
Vagy a templombam ki kellene kapcsolni
11. Regin_a (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
ápr. 24. 20:03
Tihany.com átjátszót ki kell hagyni :)
10. Lady Lavender (válaszként erre: 7. - Globus)
ápr. 24. 19:11

Az ilyen lehallgatosdi meg elolvassak mellett én úgy vagyok: ha tényleg rám költenek, az csak sajnálatos.

De mit tudnak meg?

Bar azután, hogy egyszer a Visa kérelemben volt egy olyan kerdes: "tagja-e bejegyzett terrorista csoportnak?"

Nem, bejegyzés alatt áll. Majd egy kis kenopenzzel, vagy kenobombaval sürgetem meg az eljárást :D

A nagy paranoia idején a nénikem kaptak ki a sorból, mert a bomba szót kiejtette viccbol. Csak 20-30 eve volt állampolgár, praktizalo orvos egy hátizsákkal folyadék, fém, minden merev, éles tárgy nélkül. 3 bugyival meg 2 pólóval és egy könyvvel.

Bechekolt bőrönd nélkül.

Néha tényleg ilyenekre bsszák az időt. Bar szerintem amíg elfoglaltak voltak, pár dolog at csúszott.

Ez meg az én dilim. Határ mellett nőttem fel. Egy kis svindlizessel egész autókat akar megpakolva át lehet vinni, nemhogy becsapni egy hülye bagázst, aki nem tudja, hogy a 100 g az 100 ml vízben. Vagy a londoni repülőtéren az eligazigasnal nem tudja, mi tartozik az EU-hoz :D

9. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
ápr. 24. 18:47

Az apám svájci szama sokszor szokott visszhangozni, bugyborogni. A tengeren túli beszélgetések is, vagy akár lassú volt. Ujrahivtunk, ennyi. Ha nem headset, kihangositas okozza, valószínűleg a hálózat.

A One néven működő cég felvasarolta Vodat, Digit meg ki tudja mit. Atszerveznek, atepitenek. Egyidoben azzal, hogy a 3G-seket szedik le. Én hosszan szívtam a mobilnettel, telefonnal valaszinuleg atepites miatt.

Most a magyar elofizetesem roamingon Angliában jobb elerhetoseget és minőséget biztosít, mint a helyiek.

Aki azt mondja, hogy old meg te, azt küldd el terveznek, mint Doki, befektetonek, mint Batman meg tornyot mászni is Pokemberkent kellene, hogy holnapra meglegyen.

8. Enissa (válaszként erre: 7. - Globus)
ápr. 24. 18:26
Ki tudja mitől ilyen ?
7. globus (válaszként erre: 5. - Enissa)
ápr. 24. 16:32
Ki hallgatná le eme társadalmi jelentőségű egyedet?
6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
ápr. 24. 16:15
Gyógyszeres fórumodban válaszolnál a kérdésemre? Mondjuk mindegy is...
ápr. 24. 14:57

Ha kihangosítva beszélsz, a mikrofon visszaveszi a saját hangszóródból érkező hangot, ez visszhangot okozhat.

A legdurvább is lehet, lehallgatnak.

Egyébként, csak akkor van probléma, ha mindenkinél visszhangzik. Kérdezz rá másokra, ha másnál is, nálad a hiba, ha a párod hallja csak, akkor nála.

4. globus (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
ápr. 24. 14:56
Szerinted visszhangzik?
3. szeretekolvasni (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
ápr. 24. 14:54
Rém egyszerű. Másokkal is ki kell próbálni a hívást.
2. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
ápr. 24. 14:46
A kihagyott gyógyszert már bevetted?
ápr. 24. 14:41
"Redmi Note 12S telefonom van, és a párom azzal piszkál, hogy oldjam meg, hogy ne visszhangozzon a telefonom. Van Telekom és Vodafone kártyám is. Nem tudom, hogy igaza van-e neki, vagy sem, hogy én vagyok a visszhangos, vagy ő."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook