TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Köszönöm!Én is drukkolok neked,meg persze a többieknek is!:)
Ja,am ha beírjátok a google-be azt,amit morningglory1991 írt,és behozzátok az első linket,szerintem nem az is az áprilisi vizsgák eredménye.Szóval szerintem ott nem lesz a májusi.Tuti,hogy külön lesz egy ilyen topik.
köszi :)
:) :) :)
az áprilisi eredményeknél néztem :)
ki tudja :D
májusi még nincs
brühühhüüüüü
ott bal oldalt kellene lennie egy
"A 2013. május 25-ei vizsga eredményei"
menünek nem? De még nincs ilyen link...
Vagy valahol máshol kell?
Nálunk egy ételfesztivált kellett megszervezni. Szerintem én mindenhol többesszámban beszéltem. Meghívhatnánk, bérelhetnénk... stb.
Pesten fogok írásbelizni, valószínűleg vmelyik Katedrában. Vagy ami a Nagy Lajos király útján van, vagy amelyik az Anker közben. Még nem tudom.
még egy kérdés eszembe jutott ezzel kapcsolatban.
mindenki ugyanazt a szóbeli témát kapja? az összes vizsgázó, és akkor egész nap mondjuk a kedvenc film témát hallgatják?
Szia! Köszi! Aug-ban hova mész írásbelizni?
A szervezős résznél is jó az a mondat, amit írtam? Vagy egyes számban kell beszélni?
Nagyon remélem,hogy pénteken tényleg megtudjuk.Most már nagyon izgulok.Eddig is izgultam,de most már...:S Annyira szeretném,ha meglenne!
Most lehet kiröhögtök,de én minden este imádkoztam,hogy sikerüljön.:D Nekem a nyelvvizsgától függ az egyik nagy álmom.Ha megvan,akkor mehetek és "beteljesíthetem",de ha nem...:'(
Sziasztok!
A legutóbbi német alapfokon voltam. A kérdésem az lenne, hogy probléma-e, hogy a levélben tegeződtem. A feladat az volt hogy egy újsághirdetésbe levelező barátot keresett egy nő.
Erre lellett írni a leveleta megadott szempontok alapján.
Sziasztok!
Újabb kérdések jutottak eszembe. :)
A szóbeli részen, amikor közösen meg kell szervezni valamit, ott ti milyen mondatokat használtatok..úgy értem, az jó, ha egy parti megszervezésénél úgy kezdem, hogy we should invite the family...stb.. vagy egyes számban beszéljek? illetve amikor a szóbelin a szöveget tárgyaljak meg, ott mennyire lehet elvonatkoztatni a szövegtől.. pl. környezetszennyezésről szól Svájcban, akkor elmondhatom, hogy ez nem csak ottani probléma, hanem mindenhol, és hogy mivel lehetne tenni ellene? Vagy elég, ha csak a szöveget foglalom össze, hogy miről szól?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Májusban voltam nyelvvizságzni, igaz csak alapfokon németből! Diplomához van szükségem rá (1-1 alap, középfok)...
Arra lennék kiváncsi, hogy levelet mennyire javítják szigórúan alapfokon?! Jobb szívűek, mint középfokon?!
A válaszokat előre is köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?