Teherbeesési praktikák (beszélgetés)
Millió egy praktika, tanács van, amit én is kipróbáltam.:)
Amiről pozitívan tudok nyilatkozni, az az életmódváltás: napi szintű mozgás, és egészséges étkezés. Ez nálam -30 kg jelentett, és fél éven belül várandósságot.
Aviva tornáztam is egyébként, de annak a hatását igazából személy szerint nem éreztem, mert anélkül is volt peteérésem. Ettől függetlenül egy intenzív, izzasztó torna, a fogyásom alakulásában segített. De nem csak ezt mozogtam (alakformálás, futás, kerékpározás, jóga, kick-box, szóval mindenfélét vegyesen, hogy minél hatékonyabb legyen).
Aviva torna, vagy jóga, ha túlsúlyod van az első, hogy le kell adni, normál BMI tartományba kerülni.
Ha nem étkezel változatosan (húsféle, halféle, tk. kenyér, napi ötször zöldség/gyümölcs), akkor érdemes vitamint szedni. Étkezésben kerülni a sok mű dolgot, cukrosat, lehet lúgosítani is (de ha lemondasz a kávéról, üdítőkről és mellé eszel sok gyümölcsöt, zöldséget gyakorlatilag ezt csinálod).
Férjed ne fürödjön meleg vízben, vagyis üljön meleg vízben, ne kerékpározzon, olyan sportokat kerülje, ahol melegíti a kiskatonákat.
Én a gyógynövény teákat nem ajánlom, főleg nem azokat, amelyek kimutatottan növényi hormont tartalmaznak pl. cickafark. Málnalevél tea a várandósság végén jó, érleli a méhszájat, könnyebb a tágulás.
Nyilván ne dohányozzatok, vagy minél hamarabb le kell tenni a cigit.
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Férjemmel babát tervezünk. Nem tudom, mivel lehetne egy kicsit rásegíteni. Gondolok itt például a talpmasszázsra, málnalevél tea, vagy méhpempő fogyasztására, esetleg az Aviva tornára.
Akinek van ezzel (ezekkel a módszerekkel)kapcsolatos tapasztalata, örülnék, ha megosztaná velem,illetve másoknak is segíthet. Előre is köszönöm.