Teherbe lehet így esni? (tudásbázis)
Rossz előjel, hogy ennyi ideje csönd van ...
Majd szétb.sz az ideg! Namivanmááááááááááááááááá?!?!?!?!?!?!
Nekem mindkét fiam nagyon nehezen jött össze. Mindig annyira izgultam a teszt felett, pedig én a pozira vártam. Rossz lehet azért izgulni, hogy ne legyen az.:-(
Uh, én is ideges lettem hirtelen...!
Majd tényleg írd meg, hogy mi volt :)
Remélem igen, ha már a messzi távolból ismeretlenül is itt izgulok érte.:-)
Csak megírja az eredményt!
Szorítok neked! A tünetek alapján annak mondanálak, de hátha nem.:-(
Megyek és megcsinálom. Kérlek, szurkoljatok nekem! :(((
Most olvasom, hogy aki terhes, annak több folyása is lehet... és rám ez mostanában igaz. Nagyon is.
* amíg nem feküdtem le senkivel
Stresszelek már két hete, igen. De annyi eszem nem volt, hogy elmenjek és vegyek tesztet. :(
Igazából két hete fájt a derekam, meg kicsit görcsöltem, gondoltam majd megjön ez a napokban, de nem.
Egyébként nagyon régen - amíg feküdtem le senkivel -, volt, hogy két hónapot is késett... de hát akkor még nem féltem.
Csináld meg a tesztet!
Nem csak a reggeli első vizelet jó!
Ezek a tesztek már a nap bármely szakában kimutatják a terhességet. Én konkrétan mindig esténként néztem meg.
Csináld meg a tesztet,ha terhes vagy ennyi ideje,már teljesen mindegy a nap melyik szakában végzed el.Mondjuk nekem mind a kétszer a 4-5 hetes terhességet délután is kimutatta a teszt.
Ezen még ne kattogj, várd meg a teszt eredményét..
Több ismerősöm vetetett már el gyereket, anyukám is régen, sőt, sógornőm is... nem értettem meg, miért. Hogyan tudják "megölni" a saját gyereküket. 5-6 éve már tudtam, hogy sosem fogom elvetetni, ha megtörténne velem.
És akkor most jön egy a hülye helyzet... Na, meg belegondolok, hogy milyen sokan szeretnének babát, és nem jön össze nekik... :(
Nem bírok lenyugodni.
Megittam fél liter teát, vizet, még egy kicsit várok...
2 hónapos terhesen nagyjából biztos, amit mutat. Mindenesetre ha negatív is lesz a teszt, holnap menj el dokihoz, mert előfordulhat, hogy a vizeletedből nem mutatja ki a HCG-t a teszt, vagy eseleg valami más oka van a kimaradó mensinek.
Amúgy stresszeltél mostanában ezen? Mert amiatt is késhet simán...
Már mot bőgni tudnék.
Egyébként egy terhességi teszt majdnem 100%-os? Lehet hinni neki?
Anyával együtt megőrülünk már, de lassan apa is. Soha nem bocsátom meg magamnak, ha terhes vagyok.
Lehet, hogy azert sem jon meg, mert ideges vagy. Probalj lenyugodni, akarmi is az eredmeny, az mar adott. Csinald meg a tesztet.
Hány éves vagy egyébként? Ha konkrétan nem védekeztetek, akkor tényleg simán összejöhetett... :( Nagyon sok gyerek fogan meg 1 alkalom alatt, köztük a lányom, a barátnőm ikrei, az unokatesóm 2 fia stb...
Nem tudom, miért vártam ennyi időt.
Ezt már most is kimutatná, nem csak reggel.
Ezt nem tudtam, én még a reggeli elsőnél tartok, régen csináltam tesztet.
Menj dokihoz, a bizonytalanság kikészít...
Nem kéne a reggeli elsőt kivárni?
További ajánlott fórumok: