Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Teherbe estem egy nős embertől... fórum

Teherbe estem egy nős embertől... (beszélgetés)

123. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 119. - Bözsi néni)
2022. márc. 29. 09:53

Persze, úgy 20 éve gondoltam rá. Aztán más pályát választottam. Mondjuk ezt a sztorit lehet tényleg ki kéne adnom.

Azokra akik kételkednek benne azért sem válaszolok mert sajnos minden szavam igaz...

Én örülnék a legjobban ha unalomból hazudnám ezeket és nem így történt volna...

122. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 116. - Bözsi néni)
2022. márc. 29. 09:51

Mivel a való élet ezért nem néztem utána 😂

Elmentek ügyvédhez. Megbeszéltek mindent (válás, gyerekelhelyezés, vagyonmegosztás). 1,5 hét múlva mentek volna vissza aláírni a közös megegyezést! Ennek a papírnak az aláírásáról van szó.

De az ügyvéd covidos lett, így le kellett mondania. Erről láttam az e-mailt. Majd abban a 2 hétben asszonyka úgy döntött mégsem akar válni, de ha mégis válás lesz akkor ő semmiben nem fog megegyezni és elviszi a gyereket messzire, amíg nincs ítélet látni sem fogja apuka...

Ami, mint tudjuk hónapok kérdése is lehet. És azt megtiltani nem lehet neki, hogy elköltözzön. És a mi kisbabánk az ügyvéd betegsége előtt 1 nappal derült ki!

2022. márc. 29. 09:43
Ha így van, akkor meg fogod oldani, akár a pasas nélkül is. A gyerek jön, miatta muszáj lesz és azt is tartsd szem előtt, hogy a te boldogságod hatással lesz a gyerekedre, szóval az is nagyon fontos! Úgy alakítsd, hogy az legyél!
2022. márc. 29. 09:29
Kedves Fórumnyitó!Ehhez igazából csak gratulálni tudok!Benyelni a dumáját egy házas embernek,hogy jajj de szar otthon minden mert egy házisárkánnyal élek.Minden nős ember ezt mondja akinek kell egy kis újdonság,vagy csak éppen nincs kedve javítani megbeszélni a dolgokat a feleséggel.Hiába bizonygatja azt hangfelvétellel hogy otthon hazaér és ordibálással köszönti a feleség.Az én férjem ugyanezeket csinálta,gyűrűt nem hordta,otthon leszart mindent mindenkit,hazaért ne érjek hozzá mert büdös,gyors zuhany,evés utána telefonozgatás én mintha nem is léteztem volna.Nyilván egy idő után én is meguntam és ordibáltam vele sokat.Nyilvánvalóan tudtam hogy munkahelyen van valakije,beleuntam már abba hogy házicseléd voltam,és hogy kuncsorogjak a szexért és úgysem kaptam meg,elmondtam neki hogy én nem kérem hogy váltson munkahelyet,mivel haza csak zabálni és aludni járt,majd én lépek,visszaadtam neki a gyűrűt,elmondtam válni fogok mert elegem lett hogy szarba nem néz,és úgy elköltözök hogy többet az életben nem fog látni.A gyűrű meg felesleges,mert soha nem hordja mikor dolgozni megy mivel jajj nem szabad semmi ékszert órát stb,mégis minden nős kollégáján rajta volt,meg másoknak is...Utána visszaváltozott a viselkedése olyanra mint mikor megismerkedtünk,elköltöztünk jó messzire,munkahelyet váltott azóta minden jó a kapcsolatunkban.Addig még valaki házas papíron akármit mondhat.Itt sem téged sem a drága férjet sajnálni nem tudom,egyedül a feleséget és a gyerekeket,mert nem tudhatod hogy a feleség próbálja e megjavítani a házasságát,mert azt a férje nem reklámozza.Én még sosem voltam szerető,nem is leszek,de ha én a helyedben lettem volna addig még akárcsak papíron házas,biztos nem feküdtem volna le vele védekezés nélkül,nemhogy szándékosan gyereket csinálok.Mert ennek a gyerekek lesznek az elszenvedői.A másik a feleség biztosan tudja hogy van valakije a férjének,ezt csak az nem tudja érzi aki nem akarja.Ja az is tudja csak homokba dugja a fejét,valami miatt,mondjuk pénz,vagy neki is van valaki.Ha a pasi komolyan gondolná veled és tényleg nem lenne már otthon menthető a házasság akkor már így hogy várandós is vagy bemutatna a szüleinek.
119. Bözsi néni (válaszként erre: 118. - Semleges)
2022. márc. 29. 08:39
Írta, hogy már próbálkozott az irásdal. Gondolom ezért.
118. semleges (válaszként erre: 116. - Bözsi néni)
2022. márc. 29. 08:37

Ha ez igaz, nem is értem, hogy miért kell kamuzni?

Nem csak ebben a témában hanem bármilyenben. Kinek okoz ez örömet? Tényleg nem értem.

2022. márc. 29. 08:30

A másik, hogy egy szülő soha nem tagadja meg/ki a gyerekét, ha addig jó szülő volt.

Az unokájáért sem. Pláne egy feltételezés, fenyegetés miatt. (majd esetleg messzire költözik az unokával)

116. Bözsi néni (válaszként erre: 106. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 29. 08:24

".. Haladt szépen a válás, majd a papírok aláírása előtt feleség meggondolta magát és minél messzebb költözne a gyerekkel amolyan "kibaszásból"."

Na, ebből látszik, hogy az egész sztori egy ordas nagy kamu.

Semmi papírt nem kell aláírni, a válni kívánó fél benyújtja a bíróságra a válókeresetet. Vagy közös megegyezéssel, ha van, vagy ha nincs, akkor a keresetben benne van, hogy mit kér (gyerekfelügyelet v. láthatás, vagyon stb.)

A biróság a két fél jelenlétében tárgyalást tart, mindkét felet meghallgatva, addig, annyiszor, amíg egyezség nem születik. Aztán a bíróság kiadja a határozatot a válásról, a vagyonmegosztásról a gyerekről.

De nem kell aláirni semmit. Az az amerikai filmekben van onnan szedted.

Máskor jobban nézz utána a sztori háttértörténetének. Az igazán jó irók háttérkutatást végeznek, hogy hihető legyen a sztori.

2022. márc. 28. 23:03
Te nem nem foglalkozol a pasival, hanem direct keresztbe akarsz neki tenni, eltiltani a gyerektol ugyanugy, mint az a gonosz asszony. Ebbe a kis tervedbe beavattad, es megerti?
114. Nini79
2022. márc. 28. 22:53
Csak sajnos ez elég gáz kezdet, mind a babának, mind neked.. :(
113. c85d1d200b (válaszként erre: 112. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 28. 22:48
Szerelmi dontes volt, hogy ugy hataroztal, egy zuros alaktol akarsz gyereket?
2022. márc. 28. 21:46

Nem mintha védeni akarnám magam, most tényleg nagy hülye voltam.. A szerelem ezt teszi az emberrel...

Egész életemben kerültem, hogy ne legyek szerelmes.

Egyedül (szülők, örökség nélkül) iszonyatosan sokat elértem az életben 34 éves koromra, amire büszke lehetek. És minden nagyképűség nélkül, okos is vagyok.

De mivel ebből a "bűnös" kapcsolatból egy ártatlan gyermek is fakad, soha nem fogom megbánni ezt a "hülyeségemet"!

111. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 109. - Bellabi)
2022. márc. 28. 21:22

Persze, én nem azzal foglalkozom innentől, hogy neki mi a jó. A baba az első! Ezt ő is tudja és megérti.

A továbbiakban kiderül mi lesz, én boldogan várom a babát és arra készülök, hogy egyedül maradok... maximum jobb lesz :)

110. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 107. - Birebora)
2022. márc. 28. 20:18

Lehetséges, de nem alapozok rájuk.

Apuka is teljesen ledöbbent a viselkedésükön.

Szó szerint azt mondta: eddig azt hittem nekem van a legjobb anyukám az egész világon! :(

109. bellabi
2022. márc. 28. 17:48
Szüld meg a babát, koncentrálj rá! A pasi meg csináljon, amit akar. Ha válik, jó, ha nem, csak szívjon tovább, nem a Te dolgod.
108. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 106. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 28. 17:39

Ki az a hülye, aki egy félrelépős pasitól szülne gyereket?

A bizonytalanba. Nehogy már a nő legyen a hibás.

Isten tudja, hány barátnőtől lesz még gyereke.

Egy reálisan gondolkodó nő és felelős anya nem a pusztába szül gyereket, hanem egy olyan partnerrel, aki megbízható. Ha a legjobb férj és apa, akkor is történhet valami tragédia, de az más, mint virágról-virágra szállni és ész nélkül "beporozni", rontva így az első esélyeit.

107. birebora (válaszként erre: 106. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 28. 17:34
Most jön a második unokájuk. Ugyanúgy fogják szeretni.
2022. márc. 28. 17:20

A párom, vagyis a gyerekem apja az anyukájával megbeszélte és apukájával is, hogy válás lesz, már mentek ügyvédhez (közben a nagyszülők vigyáztak az unokára is).

Teljes mértékben támogatták, mert látták rajta, hogy milyen boldogtalan, már azelőtt is, hogy engem megismert volna.

Elkezdett jobban lenni, visszatérni a régi önmagához, ezt én hoztam ki belőle. A szülei látták is, megkérdezték mi van és elmondta, hogy lenne valaki, ha elválna... Haladt szépen a válás, majd a papírok aláírása előtt feleség meggondolta magát és minél messzebb költözne a gyerekkel amolyan "kibaszásból".

És a nagyszülők az egyke fiuk helyett az "egyetlen" unokát választották... Úgy tudják nem is lesz több, hiszen a menyük az első gyereket is alig akarta, többet pláne nem.

105. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 102. - Rabankari)
2022. márc. 28. 17:19

A városomban sajnos pár éve történt egy szörnyű gyilkosság, nem is részletezném... A nevelőanya (mert örökbefogadott gyereke volt a gyilkos) küldött levelet neki a börtönbe!

Barátnőm postán dolgozott és vékony boríték volt, átlászott több helyen az írás, de egyetlen szó teljesen kivehető volt: MEGBOCSÁJTOK!

Mi sem vagyunk ártatlanok, de nem a világ legszörnyűbb dolgát követtük el

104. babyapocakban (válaszként erre: 95. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 28. 14:47
Egyenesebben kellett volna, akkor most nem lenne ilyen kellemetlen "szegénykének".
103. babyapocakban (válaszként erre: 102. - Rabankari)
2022. márc. 28. 14:46
Nincs neki.
102. rabankari (válaszként erre: 69. - Scherlock)
2022. márc. 28. 14:43

Neked van gyereked?

Kitagadnád tényleg?

Azért, mert megcsalta a feleségét,és elfelejtette vele közölni hogy mást szeret,mástól akar gyereket?

Ne nevettess már!Akkor nem ismered a feltétlen szeretetet....

Véleményed lehet,nem kell egyetérteni a gyerek rossz,vagy bármilyen döntéseivel,de ezért egy szülő ne tagadja már meg a saját gyerekét!

101. 754b52541b (válaszként erre: 95. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 28. 06:31

Nem írja alá a közös felügyeletet?

Majd a bíróság dönt! Azért számít az apa szava is!

A feleség persze, hogy hisztizik. Képzeld magad a helyébe! Akár milyen volt a házasság, azért rendesen át lett verve. Most meg még titkoljátok a részleteket is. Ebből lesz a legnagyobb botrány, pedig ki kell derülnie!

Majd beletörődik előbb-utóbb, majd talán sikerül a gyereke érdekét nézni.

Az apának baromság volt visszamennie. Hiú reményt kelt a leendő ex-feleségében. Újra végig kell csinálni a szétköltözéses cirkuszt.

Végig kell csinálni a válást rendesen, nem hazudgálni, ide-oda futkározni. Nyilván fájni fog, mindenkinek. Ez ilyen.

A nagyszülők meg ne szóljanak bele, nem releváns a véleményük!

100. c85d1d200b (válaszként erre: 97. - Fisica)
2022. márc. 27. 21:05
Es az apamnak is joga van a gyerekehez. Ha tenyleg olyan jo apa, sima lehet, hogy perelni fog a lathatasert.
99. 5236d12e25 (válaszként erre: 67. - Aszparagusz)
2022. márc. 27. 20:39

Jaj Te kis cukimuki. Azt hiszed érdekel amit ide próbálsz büfögni? 🤣🤣

Mókuska olyan tájékozatlan vagy, de azért próbálkozz..

De várj dobok egy morzsát csak, hogy legközelebb jobban képben légy mókuskám.

A szívem szakad meg, hogy mindig mellé lősz..

Tudod kemény 3 hetet voltunk külön, és több mint fél éve rendeződtünk, mikor most figyelj! Közösen döntöttünk egy 3.gyermekről. Nem becsúszott, nem baleset, tervezetten vállaltuk. Mivel hormon problémám van, nem is lehet baleset..

Szóval rágd kérlek a mocsingot 😚

Olyan kár, hogy nem lehet tiltani, te lennél az első a listámon. 🤗

98. apeeng (válaszként erre: 35. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 27. 20:20

valakinek a gyerek érdekeit is nézni kell?

Ha felvilágosodik a gyerek, az bizony gyűkölni fog.

Milyen életed lesz? Este hogy hajtod álomra a fejed?

Gondoltál már arra, hogy az oviban, isiben milyen érzés egy gyereknek, hogy az apja csak elméletben van..

Tudod milyen jó érzés egy kisgyereknek(nemtől függetlenül)ha van egy erős férfi, aki az apja, vele lehet dicsekedni, és felnőttként boldog emlékei lesznek a gyerekkoráról.

De így?

97. Fisica (válaszként erre: 95. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 27. 20:17

A te gyerekednek is joga van az apjához, ha már így alakult.

Kit érdekel, hogy a család többi tagja mit támogat és mit nem? A ti boldogságotok ennyit ér? Inkább visszatér oda ahol rossz neki. Ha tényleg csak veszekednek az a gyereknek se jó.

96. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 94. - Globus)
2022. márc. 27. 19:24

Köszönöm!

Persze, ez nem kérdés számomra. Egyedül is vállalom és mindennél jobban szeretni fogom! Sőt már most is!

95. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 93. - Fisica)
2022. márc. 27. 19:23

A felesége már nem írja alá a közös megegyezést, sem a közös felügyeletet a fiuk kapcsán.

Rossz volt őt úgy látni, hogy azt sem tudja mikor láthatja legközelebb a fiát. És a szülei is szörnyen bántak vele.

Pedig eddig támogatták a válást és szerették volna, hogy a fiuk boldog legyen!

Most már csak az unokát nézik...

Persze azt nem tudják, hogy lesz még egy unokájuk...

Mielőtt visszament azt mondta elmondja nekik, hátha akkor másképp látják a helyzetet.

Őszintén én ezt nem akarom, szerintem jelenleg nem érdekelné őket ez sem. Ma pár szót váltottunk csak, igyekszem eltávolodni tőle.

94. globus (válaszként erre: 89. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 27. 19:12
Vállalhatod egyedül is. Számtalan anyuka nevel egy vagy több gyereket, ráadásul menet közben kerül bele a helyzetbe válás, szakítás miatt. Te még szerencsésebb helyzetben vagy, tudhatod, mire számíts. Van időd, szervezhetsz segítséget, rendezd a körülményeket. Boldog babavárást!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook