Téged szeretnek az állatok vagy nagy ívben elkerülnek? (beszélgetés)
de nem félsz attól, hogy valami kárt teszel bennük??? :) :D tiszta paranoiás vagyok!
ááá értem miért szeretnek Téged a kutyák... mert rögtön beléjük szeretsz! :):);)
Egyébként az állatok többségében nem nagyon szeretik a hangoskodást. Sokaknak a hangja viszont elég magasra emelkedik, ha meglát egy "cuki-buki kutyulit". Ezt, ahogy észrevettem, az állatok rühellik.
le sem tudnám vakarni magamról némelyiket :) .... szóval elmondhatom, hogy rajonganak értem - én meg általában őértük!! :))
Igen szeretnek!én is nagyon szeretem őket!2kutyám 1 cicám van!
Nincs. De nagyon szeretnék egy kutyust! Például egy vizslát!
:D Neeem vicsorgott!!! Na! Csóválta a farkát... az jót jelent. Vagy nem? :):):) Tényleg más a jelrendszerük, gondolom, különben már belém haraptak volna, ha olvasnának a gondolataimban!
:)))
Van állatod? Sokat lehet tanulni, ha él melletted egy.
jaja..:o) ne nézz a szemébe, ne mutogasd a fogad, aztán később nézhetsza szemébe...Gyönyörű barna kutyaszemek!
Én imádom őket:) Megdögönyözöm azonnal, nincs menekvés:)
sztem engem szeretnek az állatok, mert én is szeretem őket, jól ki is jövök velük. kivéve azzal a néhánnyal, akik az ismerőseim "muszály velük jóban lenni" kategóriájába tartoznak. :)
Nem tudom, hogy lehet-e tanulni...vannak dolgok amik nem tanulhatok...én ezt érzem, szivből vagyok ilyen velük.
basszus! hát persze! a mosoly olyan mint a vicsorgás, egyszer hallottam, hogy a mosoly a vicsorgásból alakult ki... De állítólag a mosolygást benne hordjuk a génjeikben, egy kutatás alkalmával állapították meg!
ÉS ha lenne egy szájkosár rajtam és úgy mosolyognék... akkor nem harapom meg őket!
eNGEM NAGYON KEDVELNEK.HARAPÓSNAK HITT HÁZŐRZŐT IS ÉDESGETTEM MAGAMHOZ...NEM TUDOM,MIÉRT...
Attól függ, hogy vicsorogva szaladt-e feléd az a kutya... :))) Bocs, muszáj volt ellőnöm. :P
A mosoly az állatoknak szerintem nem sokat jelent. Nem hiszem, hogy értik a mi "jelrendszerünket".
Érzik az emberből áradó szeretet, soha nem volt gondom kutyákkal.
és ezt lehet tanulni??? :o) Nagyon irigyellek érte! Én nem vagyok kutyabolond, de ha odasomfordál bizti, hogy megsimogatom!!!
szerintem nem elég a mosoly, főleg lehet, hogy vicsorgásnak veszik..:o)
Azt nem tudom, hogy szeretnek-e, de jól kijövök velük. :) Annyi, hogy nem kell őket provokálni és az agyukra menni. Ha valódi szeretettel közeledsz feléjük, akkor nagyon jó oldalukról mutatkozhatnak meg. :)
nem hiszem, hogy rossz van benned, talán érzik a félelmed...
Nem félsz tőlük esetleg? Akár csak egy kicsit is? Mert pl. olyankor szoktak így viselkedni.
pedig nem úgy nézek rájuk, ümm de fincsi lennél nyárson sütve! :P
Valamikor még mosolygok is... ennyi nem elég? :P:P:P egy kicsit rosszul érint! De érdekes, hogy volt kutyus, aki odaszaladt hozzám... egy husky! Ez azért annyira nem rossz eredmény... ugye?
De komolyra forditva, rögtön közvetlen bizalmas a kapcsolatom velük. Beszélek hozzájuk, ez most tudom hülyén hangzik, de én állat- és főleg kutyabolond is vagyok!
lehet h érzik, hogy nem szereted őket. iszonyú jó megérzéseik vannak az állatoknak.
Engem szeretnek!!! De én szinte "rávetem" magam egy kutyára....akkor már nem tud menekülni!:o)
Engem nem szeretnek a kutyusok, nagyrészük elkerül... Valami rossz van bennem? :P
További ajánlott fórumok: