Téged megvisel az óraátállítás? (egyszavasok)
A szervezetemet nem, de a csekély értelmemet igen.
A hatalomnak még mindig nem sikerült eldönteni, melyik maradjon...a nyári, vagy a téli(ami holnaptól lesz)időszámítás.
A kérdést, amit harmadszor teszel fel, nem nagyon tudom értelmezni.
Engem személy szerint nem visel meg az óraátállítás. Felőlem maradhatna, vagy legyen a nyári.
De nyilván vannak emberek, akiket igen. Szóval fogadjuk el az alaptézist, hogy felborul a bioritmus. Emiatt meg kell szüntetni az óraátállítást. Az milyen érv már, hogy azért ne szüntessük meg, mert más az utazás miatt ugyanígy jár? Igen, felborul a bioritmusa az utazó embereknek is, sőt az övék még jobban. De ők mit csináljanak? Állítsák meg/gyorsítsák fel (attól függően, melyik irányba repülnek) a Föld forgását? Vagy szükségből utaznak, ekkor nem tudnak mit tenni, vagy szórakozásból, ekkor vállalják ezt a kényelmetlenséget. Szóval az utazásból adódó időeltolódást nem lehet, vagy nem akarják kiküszöbölni az érintettek. Az óraátállításból adódót pedig ki lehet küszöbölni. Na, ez a különbség.
Nem véletlen harcolok a téli időszámitásért. 3 napig szabin voltam, de több kellett volna . Mindig is a jó memóriámból éltem, de mostmár itthon is kitelik a becsületem. Álmos és fáradt vagyok, du 4 körül térek magamhoz.Alapvető dolgokat felejtettem el hétfő óta, fiamnak és a macskának nem vettem meg a szokásos kajákat, telómat nem töltöttem fel, lemerült, 2 csekket nem fizettem be hétfő óta és ilyenek.Nálam ez hetekig eltart.
( remélem vasárnap azért jól szavazok )
További ajánlott fórumok:
- Az óraátállításnak szerinted van értelme?
- Mi a véleményed az óraátállításról? A téli vagy a nyári időszámítás maradjon?
- Tudja valaki melyik napra esik az óraátállítás?
- Óraátállítás és csecsemők! Vasárnap hajnalban óraátállítás, Ti "átállítjátok" a babákat is, vagy minden előbb történik egy órával?
- Mikor lesz óraátállítás?
- Téged megvisel az óraátállítás?