Tefal, berghoff, bergner edény vélemények (beszélgetés)
tesco akcióra én is gyúrok...kaptam pontokat..:))
Hezitálok a tefal 10db-os készleténél, vagy berghoff 16 db-os készleténél. Csak írja a berghoffnál,hogy a fedőt nem lehet mosogatógépbe tenni??!!??
Szia!
Nekem lecsatolható fülű Tefal van (5 lábas+tartozékok) jó, mert, ha valamit előpároltál be tudod tenni utána a sütőbe csak lekapcsolod a nyelet, és van a szetthez műanyag tető, hogy lefedve tudd a hűtőbe tenni a maradék ételt.
Fazékból Berghoff , ami meg a dupla alja miatt energiatakarékos. Rozsdamentes (tényleg 10 éve használom) és súrolókrémmel könnyű tisztán tartani. Remélem tudtam segíteni!
Neten nézek szetteket, tefálnál ez a leírás volt...Magas minőségű, polírozott nemesacél edénycsalád. Minden hőforráson használható, az indukciós tűzhelyet is beleértve. 3 rétegű alumínium lemezzel bélelt edényalj, üveg fedők gőzkieresztő nyílással, belső vízszintjelző, mosogatógépben mosható.
Bergner és berghoff edényeket nem ismered?
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Mi a véleményetek ezekről az edényekről? Szeretném lecserélni a meglévőt, valamint bővíteni a készletet. Melyik márkát érdemes választani? Köszönöm előre is...
További ajánlott fórumok:
- Valóban káros mikróban melegíteni? A sógornőm még a tápszerhez a vizet is mikrózza. A szilárd táplálékot is műanyag edényben mikrózza. Baj?
- Mosogatószer ízű edények a mosogatógépből
- Most vettünk mosogatógépet, de az edények piszkosak maradnak benne. Mit csinálok rosszul?
- Tefal edény Tesco pontos
- Tefál edények - Te melyiket használod és mire? Elégedett vagy vele?
- Kaptam ajándékba egy Bergner kekszkészítőt, de nem boldogulok vele, tudja valaki, hogy működik?