Te szeretnél már babát, de a párod még nem? (beszélgetés)
A Bence nevet én is imádom, meg teccik a Marci is, de úgy, hogy Márton már nem annyira.
Huhh, csajok! Képzeljétek a héten totál karácsonyi lázban égek. már megcsináltam 7 képet üvegfestéssel, és még akarok vagy 10-et.
Pénteken ha lesz időm veszek gipszet és képkeretes kiöntőt, hogy tudjak szalvéta technikával szép ünnepélyes képet csinálni. :)
Vezetés szervezésre :)
Nálunk már eldöntött tény mi lesz a név:)
Lány akkor Enikő ha fiú Bence,Levente :)
Sziasztok!!
Újra van otthon netem és a gépem is helyreállt... keserves munkák után. :)
A gyerkőc neveket már mi is megterveztük. De pár hete stílust váltottam. Eddig a régies nevek tetszettek: mint Júlianna, Lukács... Most meg lányba az Amira vagy Iringó tetszik :P
Az euronicsról nekem sincs véleményem, talán még nem is voltam abba a boltba. :S
Jah értem..
És mire írod ezt?
hát nekem eddig semmilyen tapasztalatom sincs az euronicsról...
De miért?
Semmit sem lehet elég korán megtervezni :P
Neked vannak negatív tapasztalatok az euronicsról?
Jajj amugy igen nagyon jool néznek ki a készházak!!!
De amúgy tök joo h még évekre vagyok a költözéstől d már kinézem a házat :D
Már az autóm is megvan, meg a gyerekek neveit is megbeszéltük már :D
Húú olyanokat láttam :P
Megnéztem ezeket a kész házakat.
Háááát naggggyon jóól néznek ki de nem bízom bennük ettől függetlenül :P
Tudnál nekem negatívumokat mondani az euronicsról?:)
Szívesen!! :):):):)
Nézegettél ma is házakat?? Milyen árba vannak felétek???
Nagyon szépen köszönöm :)
Bocsi most látom h. tényleg írtad :P Kicsit szét szórt vagyok ma :)
Na, akkor, ha találkozom az ismerőssel, akkor megkérem,hogy mondja el az érveit, hogy miért nem kellene neki soha ilyen ház. És ha megtudakoltam, akkor azon nyomban jövök ide és leírom neked!
Írtam lejjebb, hogy nem lesz nagy átalakítás, csak ágyat veszek meg át fogom rendezni a szobát. Amúgy igazi lányos a szobám: lila meg rózsaszín... és olyan nagy, hogy másnak a garzon lakása ugyanekkora. Néha szeretem hogy ilyen nagy néha nem...
Igazság szerint nekem sem kellene.Csak be akarom bizonyítani a Tamásnak hogy nem jó ötlet ilyet építtetni.!!!Csak kellenek meggyőző érvek :)
De olyan szép igazi tégla házakat láttam és van ami neki is tetszik :)
És milyen lesz a szobád?
Nálunk csak szoba csere volt nemrég :) apuval cseréltünk és más színű is lett :)
Ugye!!
Csak hát ezzel a költözéssel még várni kell egy picit, de teljes gőzerővel rajta vagyunk az ügyön. :)
fú nem semmi..
akkor nem csodálom,ha össze akartok költözni :)
Hát én nem újítom fel a szobám meg a páromnak is azt mondom h ne pedig ő most új bútorokat akar, mert inkább tegye félre a pénzt :P
Hát csak az egyik fél tud segíteni, mivel a másik fél nem akar, meg nem is tud, meg az lenne neki az utolsó dolog...
A párom egyik barátjának ilyen háza van ilyen gyors ház. Naon jool néz ki
Szegénykém már hozzá van szokva, hogy az anyjától nem kap semmi segítséget. De fog ő még a mi utcánkba jönni... pár év múlva, ha olyan öreg lesz, hogy segítségre lesz szüksége, akkor várhatja, hogy mi mi mellette legyünk.
"Kölcsön kenyér visszajár"
Szia!
Nem lakunk együtt. :( Elég bonyolúlt a helyzetünk. Mi 5-en lakunk a házunkban. Nagyon sokszor nálunk vannak tesóim párjai is, így a hangzavar nálunk állandó, a csönd és nyugalom ismeretlen. Zajlik az élet. De anyukám meg pont ezt szereti, szereti ha állandóan nyüzsög valaki körülötte. Az én párom hétközben kaimonozik, így annak örülne, ha a hétvége nyugalomban telne és tudna pihenni. Ami ugye nálunk lehetetlen, így ő nem költözik hozzánk. Én meg nem megyek hozzájuk, mert az anyja egy undok kígyó, nem lehet vele kibírni, megkeseríti mindenki életét. :S És ugye Zoli hétköznap meg nincs otthon... így értelmetlen lenne hozzájuk kimennem...
Na, jó nagy összevisszaság lett, de azért remélem érthető.
Ti együttlaktok???
Igen!!!
Van neked ismerősöd akinek van tapasztalata a könnyű szerkezetes házakról???
A kitartás megvan!! :)
Az első tervem, hogy felújítom a szobám. Rájöttem, hogy 2-3 évig még biztos otthon leszek (ha csak jövőre nem költözöm mamámhoz). És egy szép új szobában sokkal jobb a várakozás a saját szép kis otthonunkra, mert ugye hiába vesszük meg a házat, lesz rajta egy csomó munka...
Sziasztok!
Segítséget Zoli anyjától biztos, hogy nem kapunk, SŐT, ő még csak hátráltat(na) minket mindenben. Se anyagi se más segítségre nem számíthatunk tőle.
Az én szüleim tudnának segíteni. Anyukám éjjel-nappal dolgozik. (varr) Apukám meg állatokkal foglalkozik, így az ebből bejött pénzt meg mindig félre teszik. Nyitottak ők is LTP-t, de az meg 2010-ben jár le. És ugye van nekem még két testvérem is... De az az 1-1,5 millkó is segítség már...
Nálunk nincs nagy választás ház terén. Itt maradunk a kicsi kis falunkban. Itt kell körülnéznünk az eladandó házak között. Van egy pár darab, de az egyik nagyon megtetszett... Hmmm...olyan szép kis aranyos... :)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Hogyan, milyen módon mondtad el párodnak, illetve rokonoknak hogy babát vársz?
- Túlsúlyosan szeretnél babát?Vagy már összejött? Beszélgessünk :)
- Te hogy mondtad el párodnak, hogy gyereket szeretnél?
- Ha Te szeretnél külföldön dolgozni, a párod pedig hallani sem akar róla. Teendők, tanácsok?
- Kisbabát szeretnél? De még nem jött össze? Ne csüggedj, gyere ide és kibeszéljük magunkat!