Te szeretnél már babát, de a párod még nem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nektek is BOLDOG MIKIT!!! :):):)
Amúgy mizu felétek?? Én egyedül töltöm az éjszakát, mert a Kedves Zoltánomat tegnap kiküldték Olaszországba és csak hajnalban ér haza...
Eprecske!! Már azt hittem elfelejtettél minkét! Jól eltűntél! :((
Boldog Mikulást Neked Is:))
Zsepii neked is Boldog Mikulást!!! :D
Hát igen az anyósok azok már csak ilyenek... nemértem miért joo nekik h nem engedik élni a gyereküket..
de joo nektek 1-2év az már gyorsan elmegy :))
Összeköltöznénk mi már akár ma is, ha lenne hova. Minden gondom megoldódna, ha az anyukáját ki lehetne iktatni a házból... sőt vennénk neki egy kisebb lakást jó messze tőlünk, hogy még véletlenül se fussak vele össze, de ő inkább csak sajnáltatja magát az egész faluba, hogy lassan éhen fog halni, mert Zoli már semmi pénzt nem ad neki... Jah, kérem szépen dolgozni kellett volna...
Na, szóval akkor vagyok hajlandó férjhez menni, ha van már hol laknunk. Tehát értelmetlennek látom, hogy összeházasodunk és még mindig ingázunk a két ház között. Aztán lehet változik még erről a véleményem, majd kiderűl. Amúgy 1-2 éven belül biztos szeretnénk saját életet.
Ja hát igen így más a helyzet. Mikor én 28 leszek a párom 33, szal akkor még mi beleférünk úgy is.
Ti mikorra tervezitek az összeköltözést? V előbb a lagzi?
hát igen csak ugye ha ne adj isten eljegyez és lesz valami ami miatt szétmegyünk akkor mégis nehezebb dolog felbontani egy eljegyzést... ettől függetlenül nem vok ellene meg joo az is ah ti csináltátok, csak nélünk van még olyan dolog ami bizonytalan a jövőt illetően... :S
lagzit meg kb 25 évesen szeretnék...tehát még van ideje megkérni. :)
Aha, persze értem. :)
Én akartam a gyűrűt, de nem azért, hogy rá egy évre feleségül is vegyen, hanem nekem ez a gyűrű megnyugvást nyújt, bizonyíték, hogy szeret, hogy komolyan gondolja a kapcsolatunkat stb. Azóta sokat változtam, nem hisztizek minden hülyeségen, jóval megértőbb lettem. És ha a part szélén állok, akkor csak ránézek az ujjamra és már erőt is adott. Egyébként a lagzit még én sem akarom, addig biztos nem, amíg nem tudom mi lesz a jövőnkkel. Majd ha lesz hol laknunk, akkor lehet róla szó. :)
hát lehet nem tudott mást kitalálni :D
28éves, és még ő nem akar ilyet, vagyis talán akarna d nem vunk abban a helyzetben. én még fősulin, meg kitudja mi lesz velünk ha végzek mert ugye a vidék kontra nagyváros probléma még mindig megvan nálunk, meg mi úgy gondoltuk h ha majd az esküvő ideje eljött akkor jegyez el.
most még én se akarom igazábol, joo akarom meg gyereket is akarok d tudom h még nem lenne értelme, meg ha netalántán az lesz h egyikünk se enged a másiknak majd abban h hol is éljünk akkor ne egy eljegyzést bontsunk fel :S rem érted..
Soha nem lehet tudni, hogy mikor jön el a gyűrű ideje. Zolim 100%-ra mondta tavaly egész évben, hogy biztos nem lesz gyűrű, sőt mindig is ellenezte az ünnepekhez kötődő lánykérést... És látod mégis megtörtént a csoda.
Vagy várjunk csak?? Lehet nem tudod nekem más ajándékot kitalálni? És ezt tűnt a legegyszerűbbnek?!
Na, ezt asszem ma meg is kérdezem ;) :P
Hány éves is a barátod?? Te szeretnéd különben az eljegyzést? Vagy szerinted is várhat még ez pár évet?
hát azt azért nemhiszem, még ilyen tekintetben elég gyerek attól h ilyeket mondd :P azért jool esik hagy mondja d a gyűrű... évek még...
nekem 5 vizsgám lesz (legalábbis remélem nem 7 mert 2t letudok ZHkból) d semmi kedvem hozzájuk :S
tanulni ilyenkor amikor karácsonyi lázban vok már :D
Nekem is lesz vizsgám; kettő is. Az egyik február 5-én lesz (nagyon nehéz vizsga lesz, állítólag átlagban 20-25 % szokott átmenni) a másik meg március elején lesz, de erre csak akkor mehetek, ha a váll. gazd. sikerül. Mellette meg ugye itt munka... Nem tudom még, hogy fogom megoldani ezt az egészet. Nem lesz könnyű!
Ez már nagyon jó jel, ha azt mondja, hogy olyan vagy neki, mint ha már a felesége lennél. Lehet karácsonyra meg is kapod a várva várt gyűrűt?!
ráadásul a vizsgák mellé meg is betegedtem szal naon jool összejött minden :S
na d ez van, a párom legalább most normális, már azt mondta h majdnem olyan vok neki mint a felesége meg elvagyunk most :))
neked nem lesznek vizsgák?
Akkor jó hétvégéd volt! :) Megoldódott szüleiddel és pároddal is a probléma. :) Mostanában engem is megtaláltak a jó dolgok (lekopogom) de túl szép is lenne, ha most nem jönne közbe valami... Ez mindig így van... De erre most nem is gondolok!:)
Neked meg hajrá!! Biztos menni fognak a vizsgák!!
Pfúú, de utáltam a karácsony előtti vizsgákat...
nincs rossz kedvem csak ha ilyen embereket nem szeretem főleg ha a párom ellen kínlódnak...
öööö dec 15től lesznek vizsgák remélem letudom őket gyorsan utána meg február közepétől lesza 2. félév. vagyis a 4.
velük ki ja nem is mentem volna haza ha rosszban vunk :P
Ajaj, nagyon rossz kedved ma :(:( De reméljük holnapra már jobb lesz :):)
A Zh-khoz meg sok-sok sikert! Meddig jártok még suliba??
Szüleiddel kibékültél??
hát gyógyulgatok de muszáj is mert holnaptól ZHk...
de joo lenne ha én se találkoznék az anyóssal... álom válna valóta :)))
az én párom most épp az árpád sávos zázslósok ellen vonvul otthon... gyűlölöm azokat a majmokat...
Szia! Nekem fantasztukis volt a hétvégém! Szombaton egy picit egyedül voltam, de jól esett. Legalább összepaokltam a szobám. Tegnap meg egész nap Pécsen voltunk, elmentünk a vásárba, Pázába, Árkádba... majd után haza felé elmentünk pizzázni. Isteni volt! :) A drágám még ma is otthon van, sőt lehet így lesz ez egész héten... bár nem ártana, ha már elkezdene dolgozni... kell a pénz a házra :) :)
Ááá, ne is foglalkozz az anyóssal, fölösleges... az enyém is biztos rákezdene, ha szóba állnék vele, de kb 1 hónapja még csak össze sem futottam vele pedig mindennap Zolinál vagyok!! Milyen szép is az élet így :D
Hogy vagy?? Gyógyulgatsz már?? Igyál ó forró teát finom mézzel...
Na ismét pesten és legközelebb csak 22én megyek haza :S élni sem lesz időm addig a sulitól...
a nagy tanulás helyett a hétvégére megbetegedtem szal lázasan feküdtem otthon... ennyit arról h majd én milyen jool felkészülök a vizsgákra.
ja és anyós ismét elkezdte a minek a sok gyerek elég egy címő előadást.
neked milyen volt a hétvége?
Szia! most értem haza a suliból. asszem végig aludtam az egészet... :(:( Többet ilyet nem csinálok.
Annak meg nagyon örülök, hogy minden megoldódott. Mindenkinél vannak ilyen jellegű veszekedések. (aki azt mondja, hogy náluk nincs; az hazudik). Na, meg szerintem szükség is van a veszekedésre... ez visszi előrébb a kapcsolatot ;)
Kellemes hétvégét!!!! :)
Na joo neked, szeretem én is ezeket a beülős spontán bulikat :))
Na meg persze 3 pasival csak joo lehet a hangulat :))
Amúgy asszem nálunk megoldodott a helyzet d majd még kiderül ma este h mi lesz otthon.
Szegénykém!!! Azért remélem minden jóra fordúl és megoldódnak a problémák. Én minden jót kívánok nektek!! :):)
Képzeld!
Tegnap este aerobicra, páromnak mondtam, hogy addig üljön be a haverjával a szemközti bár-ba és igyanak meg pár pohár sört, mert már 1,5 hónapja nem is találkoztak... Erre 8-kor mentem én is, hogy jó, akkor mehetünk haza. Na, ja! ezt én gondoltam így... A srácoknak nem volt kedvük aludni ők buliztak volna még... Hajnali 3-ra értünk haza, meglátogattuk a környék összes kocsmáját. Azt hittem nem szállok élve ki a kocsiból... De azért jó volt, élveztem én is ezt a spontán bulit. 3 pasi és én egyedül csaj... csak ne kéne most suliba mennem... :):):) Fél liter kávét magamba locsolok... ;);)
deh tört meg most mind a ketten átgondoljuk h mivan...naon összevesztünk most nem egy átlagos balhé volt.
elegem van már belőle....
És mit mondott a szakításra?? Megtőrt??
Nálunk ez mindig hatásos, bár nagyon-nagyon ritká "zsarolom" ezzel.
nem lehet eltolni mert ez elvileg ilyen rendőri megyei rendezvény hovatalosan amugy meg piás buli, és én ide nemmegyek mert csak rendőrök vannak ott. mondtam neki h akkor legalább ne legyen hajnalig hanem jöjjön el kicsit korábban d neeeem mert mivan ha ő eljön és utána lesz a joo buli...
úgy utálom most h megmondtam neki h szakítsunk inkább ha neki ennyivel fontosabb a piás buli
Pfúúú, én is mérges lennék emiatt. Bár nálunk nagyon ritkán fordul az ilyen elő, a legutolsó ugye okt. 23-án volt... a következő meg remélem még várat magára vagy fél évet. Általában együtt megyünk mindenhova :) Bulizni is :)
De reméljük meggondolja magát és inkább veled tölti a hétvégét, ha már haza mész. :):) Mond meg neki, hogy olyan keveset vagytok együtt és a haverjaival akár hétköznap is együtt lehet vagy tólják el egy héttel a bulizást... Csak lehet valami komprumisszumot kötni.
Én olyan mérges vok!!!!!
AZ én édes páromnak mondtam h akkor hazamegyek a hétvégén mert kell egy könyv ami otthon van, és h akkor mivelpénteken menek vnap jövök v max hétfőn ne menjen már pénteken buliba részegedni a munkatáraival hanem legyen már velem d jajjj miért akarom elvenni ezt tőle meg oda megy meg blabla :@@@@@@@@@@@@@@
Persze h megoldjuk. A szüleim hát apum az nem tartotta be anyum az igen.
Dehát az ő dolga nem csináljuk felelőtlenül dehát ő ilyen felfogású...
Ajaj! Nagyon rossz lehet így nektek! :( De azért gondolom így is megtudjátok oldani azt a bizonyos dolgot. ;-)
Azért kíváncsi lennék ám, hogy a Te szüleid betartották-e anno, hogy csak a nászéjszakán...
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Hogyan, milyen módon mondtad el párodnak, illetve rokonoknak hogy babát vársz?
- Túlsúlyosan szeretnél babát?Vagy már összejött? Beszélgessünk :)
- Te hogy mondtad el párodnak, hogy gyereket szeretnél?
- Ha Te szeretnél külföldön dolgozni, a párod pedig hallani sem akar róla. Teendők, tanácsok?
- Kisbabát szeretnél? De még nem jött össze? Ne csüggedj, gyere ide és kibeszéljük magunkat!