Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján? (beszélgetés)
Férjem:[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}] legújabb könyve
Szerelmem:Nike v.Adidas pénztárca+v.mi apróság
Magam:ruci minden mennyiségben..:)))
Ezzel teljesen egyetértek..én sem értem ezt a nagy utálkozást sokak részértől az ünneppel kapcsolatban.
Amugy én sem nagy dolgokkal lepem meg a páromat,finom vacsi,süti, édesség és egy kis "iromány:-) Nem az összeg a fontos..
nekem eddig eszembe sem jutott ez az unnep, valahogy nem volt hagyomanya, kulturaja nalunk, olyan mint a halaadasi pulyka.
De mar januar ota elobukkan, azota hozzaszoktam a gondolathoz is, meg tok jo, hogy ilyet meg ugysem csinaltam soha az eletemben, ugyhogy estere torom a fejem valami varazslaton (piszok jot talalok ki:D)
Egyetértek!
Olvasgatom a topikot és elcsodálkozom rajta, milyen sokan vannak, akiknek az év minden napja Valentin nap, Születésnap, Karácsony.... milyen ügyes és okosanszerető/okosanélő, egymásra odafigyelő emberek vannak. Nekik nincs szükségük az ünnepekre,mert meg tudják oldani az örök ünnepet. Nem tudom, hogy csinálják... És nem tudom, akkor miért van ennyi válás...
A magam részéről szeretem az ünnepeket, mert ráirányítják valamire a figyelmem. Mert gyarló módon megszokom a jót, és jót tesz ráébredni, hogy van. Igyekszem én az év másik 364 napján is, de a napok olyan gyorsan peregnek, problámák, munka, gyerekek - jót tesz egy kicsit megpihenni, megállni a nagy rohanásban. Mint a vándor, aki az út nehézségei során nem látja a szép tájat, meg kell állni ahhoz.
Azon kívül az a véleményem,h az életben minden egyformán van: jó - rossz, jin - jang. Ha kilengett az inga balra, jobbra is ki fog. Vannak rosszabb napok, problémák, ez elkerülhetetlen. legalábbis az én életemben.
De látom, másoknak ez jobban megy. talán azért nincs szükségük ünnepekre.
Kimondottan a napján semmivel. (Valentin Nap broáf)
Ellenben holnap veszek neki egy szexi fehérnemű együttest.
magammal :-)
(bár ehhez nem kell, h Valentin-nap legyen.... :-P)
en rajzolok neki valamit :))
szamomra ez most nem annyira fontos, leven h 2 hetre ra leszunk 1 evesek, s inkabb az a nagyobb unnep szamomra :)
Hülyeségnek tartom a Valentin napot!!!
Ha meglátok vmit ami megtetszik úgyis megveszem neki ez nincs naptárhoz kötve, legalábbis nálunk! Ezt az "ünnepet" szerintem a virágárusok találták ki!
fehér kartonból kivágok egy kört, olyan tenyérnyit, és olyan spirált rajzolok rá fekete filccel, mint a tibicsokireklámba:D vagyishát olyan hipnotizálósat tudjátok:)
azt ráragasztom merőlegesen egy hurkapálca végére (mintha átszúrnám rajta csak nem hanem vhogy ráapplikálom)
csak megfogja a hurkapálcát, felémtartja, és elkezdi pörgetni az ujjai közt, máris hipnózisba esek, ilyenkor majd kinyitja a varázsigéscetlijét (amit persze mellékeltem a szerkezethez:)) és földöntúli hangon fellvassa a varázsigét "adsz nekem egy pusziiit"
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Mi történt életed legszebb Valentin napján?:)
- Mivel ajándékoznál meg Valentin-napra egy pasit, akivel még nem jársz, de valami alakul köztetek?
- Nincs pénzem, de február 13-án van az évfordulónk, másnap meg Valentin nap. Mit ajándékozzak a páromnak? Nincs ötletem