Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon? fórum

Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon? (tudásbázis)

1 2 3 4 5 6
99. kobagabi (válaszként erre: 98. - 99279bb06f)
2009. júl. 29. 19:31

Na ezt nem hinném, hogy megtenné!! De mondjuk ezt sem gondoltam amit csinált:(

Viszont mivel egy a munkahelyünk, nagyon hamar megtudnám:)

98. 99279bb06f (válaszként erre: 97. - Kobagabi)
2009. júl. 29. 19:23

Meg tudja csinálni. Úgy elmegy otthonról, mintha dolgozni menne. A kollégáit is beavatja, hogy ha keresnéd a munkahelyi telefonon, akkor mondják azt, hogy valahova elküldték, vagy tárgyal...

És máris ott az egész nap, csak arra kell figyelnie, hogy ugyanabban az időben érjen haza, mint szokott.

97. kobagabi (válaszként erre: 96. - Vanianyu)
2009. júl. 29. 19:16
Találkozáshoz messzire kell mennie. Mert a lány Nyírbátori, az tőlünk pontosan nem tudom mennyi km, de sok. Mi Borsodban, ő Szabolcs-Szatmárban lakik.
2009. júl. 29. 16:58
Figyelj nem csak telon tudnak értekezni,találkozhatnak is azt nem tudod ellenörizni,figyeld a jeleket,remélem megoldjátok.
95. kobagabi (válaszként erre: 91. - Vanianyu)
2009. júl. 28. 19:08
én is ettől félek:(
94. kobagabi (válaszként erre: 89. - 99279bb06f)
2009. júl. 28. 19:08

Szeretném hinni, hogy mi nem erre a sorsra jutunk. Egyenlőre nem szállt el az agyam a törődésétől, és mindenét ellenőrzöm. Be tudok lépni az emaljeibe, az oldalprofiljaira, telószámláját lekérem, ezt legalább fél évig. Ha addig semmi nem történik, na akkor kezdek majd megnyugodni. Addig semmiképp. Így legalább nem ér hidegzuhany, mert ez az volt. Egy esélyt kap. Elmondtam neki. Sőt ma egy férfi ismink akinek szintén nem jó a házassága, felhívott, és én panaszkodtam neki. Erre rávágta, hogy költözzünk mi össze, két átvert. A férjemnek el is mondtam. Nehogy azt higgye, én nem kellenék senkinek.

Szóval egyetlen esélye van, ha azt eljátssza, akkor le is út fel is út.

93. kobagabi (válaszként erre: 88. - Hugica1989)
2009. júl. 28. 19:04
lekérem interneten a számlainfóját:) Az nem tagad:)
2009. júl. 28. 14:40
Első körben biztosan megbeszélném a férjemmel. Kimagyarázni nem tudná, ez tuti.:) A bizalmamat viszont azonnal elvesztené...és így el lehet gondolkodni, van-e értelme a továbbiakban a kapcsolatnak.
2009. júl. 28. 14:37
Ha ez a nö ennyire kiváncsi ti mire jutottatok akkor szerintem PÁROCSKÁD IGÉRGET NEKI VALAMIT,KONKRÉTAN HOGY ÖT VÁLASSZA.VIGYÁZZ MERT ENNEK NEM LESZ CSAK UGY VÉGE.....
2009. júl. 28. 14:34
Szia. Én nagy balhét csapnák az tuti,lehet megbocsátanám attol függ mennyire vette komolyan,de tuti pár hétig látni se birnám,utánna pedig már nem biznék benne.
89. 99279bb06f (válaszként erre: 88. - Hugica1989)
2009. júl. 28. 14:10
Hasonlót szerettem volna írni, de nem mertem, mert úgy tűnik, hogy mindenki inkább a megbocsátásra ösztönzi. Pedig ha egy férfi elkezdi, akkor az nem hagyja abba. Nem csak az én példám, hanem lehet elolvasni itt több fórumon, hogy max. 3 hónapig volt minden ok, és jobb, mint újkorában, és akkor kiderült, hogy a nagy frászt! Ugyanazt csinálta, mint addig, csak a nő nem vette észre, mert a pasi elkábította a törődésével. Aztán jött a padlót fogás a feleség részéről, az újabb fórum, hogy most mi legyen...
88. hugica1989 (válaszként erre: 86. - Kobagabi)
2009. júl. 28. 14:02
Szemét dolog! Sajnos én is jártam már így, d újra és újra megtette. Honnan tudod biztosra, hogy nem válaszolt neki? Lehet, hogy csak kitörölte az elküldött sms-t. De fel a fejjel. Mert még sztem 3 gyerekkel is lehet értelmes becsületes pasit találni, aki becsül annyira, hogy nem sms-ezget más nőkkel!
87. hotdog68 (válaszként erre: 86. - Kobagabi)
2009. júl. 28. 12:40
jól teszed
86. kobagabi (válaszként erre: 83. - Hotdog68)
2009. júl. 28. 11:59

Egyenlőre tényleg úgy tűnik helyre fog ez jönni. Tegnap este is kitett magáért. Gyertyafénnyel, halk zenével, füstölőkkel várt az ágyba. A hölgynek meg nem is válaszolt az sms-ére. Megnéztem.

De egy darabig bízni nem tudok, és folyton ellenőrzöm:(

85. 2ac81d25f5 (válaszként erre: 84. - Alliteracio)
2009. júl. 28. 11:12
::))
2009. júl. 28. 06:22

Mélységesen elszomorodnék.

Aztán kikaparnám a szemét! :XD

2009. júl. 27. 23:21
Te ahogy én végig olvastam az összes írást, felvetődott bennem egy gondolat. Mi van akkor, ha ő látott meg rajtad valami problémát, csak nem szólt neked, eltávolodtatok egymástól és azért keresi máshol a boldogságot, lelki gyógyulást. Mert közöttetek még nem múlt minden el, ahogy írtad, még szeretkeztek. Utána kell ennek járni rendesen, mi az oka, hogy más nővel osztja meg a problémáitokat. Aztán, ha úgy látod, hogy tényleg nincs már visszaút, akkor utilapu.... De jól gondold meg, 3 gyerekkel nem tudsz egyedül létezni. várom a fejleményeket.
82. 99279bb06f (válaszként erre: 81. - Kobagabi)
2009. júl. 27. 23:11

Mi a bánat köze van akkor még ennek a nőnek a férjedhez, ha ti már megtárgyaltátok?

Miért is akarja tudni, hogy hogy alakult a beszélgetésetek?

Beszélje meg most már a fontos dolgait mással. Ha a férjed ebbe belemegy, akkor ott sokkal mélyebbek az érzések, mint gondolnád.

2009. júl. 27. 22:55

Tegnap egész este beszélgettünk. Átbeszéltünk sok mindent. Sérelmeinket. Próbáljuk helyrehozni a dolgokat. Akarja, és nem akar elhagyni, ha hihetek még neki. Bízni nehéz, azt újra kell építeni, de már sosem lesz a régi.

Ma felhívott a hölgy is 45 percig beszéltünk, és valahogy úgy érzem ez tényleg lelki dolog lehetett náluk, mert ő ugyanolyan mint a férjem. Éreztem a lelkét a telón keresztül. Elmondott mindent, én kértem hagyjon minket, hagy hozzuk helyre, és lépjen ki az életünkből. Azt mondta így lesz. Férjem is megigérte. De ma este megint találtam a telójában egy üzenetet tőle. Hogy jelezze holnap mikor hívhatja, mert fontos tudnia mi történik most velünk. És valami fontosat is akar neki mondani:( Este leellenőrzöm, és eldöntöttem kérek részletes számlát a telójáról a neten. Ha bármi köze is lesz továbbiakban a csajhoz, kidobom.

80. kobagabi (válaszként erre: 75. - 5e48d37001)
2009. júl. 27. 22:49
Ugyanezt tettem. Válaszút elé állítottam. Minket választott, és azt hogy a nővel minden kapcsolatot megszakít.
79. 99279bb06f (válaszként erre: 78. - @IviBaba@)
2009. júl. 27. 19:50
Nehogy már Te költözz! Ő költözzön!
2009. júl. 27. 16:56
Először kiborulnék....hogy hogy tehet ilyet a férjem.....aztán kérdőre vonnám,hogy ez miért történik,mióta...innen meg pasifüggő és helyzetfüggő! Ha van gyerkőc,és ő is úgy áll hozzá akkor egy esély......ha nem úgy áll hozzá,akkor elköltöznék, ha nincs gyerek egyértelműen elköltöznék. Már nem vagyok az az éretlen tini,akivel lehet szórakozni!
77. 99279bb06f (válaszként erre: 76. - Monizsofi1982)
2009. júl. 27. 16:36
Minek esély, úgyis hazudni fog!
2009. júl. 27. 14:55
Megkédezném,hogy komolyan gondolja-e ezeket az üzeneteket.És mi az oka ennek,vagy valami ilyesmi... /első gondolatom az volt,hogy beverem a képét,de adok egy esélyt,hogy magyarázatot adjon/
2009. júl. 27. 14:37
Lehet,nem is gondolta komolyan,csak jó volt egy kicsit mesében élni.Szerintem beszéljétek meg,nem hiszem,hogy komoly érzelmek vannak mögötte,valószínű egy kis flörtölgetés.Játék Veled és a 3.-kal.válaszút elé kell állítani,lehet,hogy az helyrerázza egy kicsit...
2009. júl. 27. 14:25
Elküldeném melegebb éghajlatra......
73. a00173b1f9 (válaszként erre: 72. - Syria)
2009. júl. 27. 13:49
Sajnos ez tényleg így van és ezt 17 év tapasztalata mondatja velem!!!!!!!!!!!
72. syria (válaszként erre: 50. - Garamond)
2009. júl. 27. 12:58

Akkor ők irtó szerencsések.

Nekem az a tapasztalatom, hogy aki egyszer félrelép, az nem áll meg, később bármikor újra megteszi. És nem azért mert nem tökéletes a kapcsolata (kevés kapcsolat az, ha egyáltalán van olyan), hanem azért, mert olyan fajta.

2009. júl. 27. 11:40

Nem tudom mit tennek, azon kivul hogy osszetorne a szivem..

Amilyen vagyok, nagy esellyel megbocsajtanek, bar lehet, az lenne a legjobb ha egybol kivagnam..

2009. júl. 27. 10:05
Regen olyanokat csinalt hogy ejjel jott haza a munkahelyerol s en meg sajnaltam hogy szegeny aztan a telefonjara menu kodott rakott.rajottem es kiadtam az utjat az anyara eskudott hogy nemtesz ilyent.de mai napig is keson vekszik le es a telcsije mar nem az ami regen volt de szerintem most is vmit csinal csak meg nemjottem ra de ahogy rajottem ugy mehet is,mert minden marhasag egyszer kiderul
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook