Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon? (tudásbázis)
Na ezt nem hinném, hogy megtenné!! De mondjuk ezt sem gondoltam amit csinált:(
Viszont mivel egy a munkahelyünk, nagyon hamar megtudnám:)
Meg tudja csinálni. Úgy elmegy otthonról, mintha dolgozni menne. A kollégáit is beavatja, hogy ha keresnéd a munkahelyi telefonon, akkor mondják azt, hogy valahova elküldték, vagy tárgyal...
És máris ott az egész nap, csak arra kell figyelnie, hogy ugyanabban az időben érjen haza, mint szokott.
Szeretném hinni, hogy mi nem erre a sorsra jutunk. Egyenlőre nem szállt el az agyam a törődésétől, és mindenét ellenőrzöm. Be tudok lépni az emaljeibe, az oldalprofiljaira, telószámláját lekérem, ezt legalább fél évig. Ha addig semmi nem történik, na akkor kezdek majd megnyugodni. Addig semmiképp. Így legalább nem ér hidegzuhany, mert ez az volt. Egy esélyt kap. Elmondtam neki. Sőt ma egy férfi ismink akinek szintén nem jó a házassága, felhívott, és én panaszkodtam neki. Erre rávágta, hogy költözzünk mi össze, két átvert. A férjemnek el is mondtam. Nehogy azt higgye, én nem kellenék senkinek.
Szóval egyetlen esélye van, ha azt eljátssza, akkor le is út fel is út.
Egyenlőre tényleg úgy tűnik helyre fog ez jönni. Tegnap este is kitett magáért. Gyertyafénnyel, halk zenével, füstölőkkel várt az ágyba. A hölgynek meg nem is válaszolt az sms-ére. Megnéztem.
De egy darabig bízni nem tudok, és folyton ellenőrzöm:(
Mélységesen elszomorodnék.
Aztán kikaparnám a szemét! :XD
Mi a bánat köze van akkor még ennek a nőnek a férjedhez, ha ti már megtárgyaltátok?
Miért is akarja tudni, hogy hogy alakult a beszélgetésetek?
Beszélje meg most már a fontos dolgait mással. Ha a férjed ebbe belemegy, akkor ott sokkal mélyebbek az érzések, mint gondolnád.
Tegnap egész este beszélgettünk. Átbeszéltünk sok mindent. Sérelmeinket. Próbáljuk helyrehozni a dolgokat. Akarja, és nem akar elhagyni, ha hihetek még neki. Bízni nehéz, azt újra kell építeni, de már sosem lesz a régi.
Ma felhívott a hölgy is 45 percig beszéltünk, és valahogy úgy érzem ez tényleg lelki dolog lehetett náluk, mert ő ugyanolyan mint a férjem. Éreztem a lelkét a telón keresztül. Elmondott mindent, én kértem hagyjon minket, hagy hozzuk helyre, és lépjen ki az életünkből. Azt mondta így lesz. Férjem is megigérte. De ma este megint találtam a telójában egy üzenetet tőle. Hogy jelezze holnap mikor hívhatja, mert fontos tudnia mi történik most velünk. És valami fontosat is akar neki mondani:( Este leellenőrzöm, és eldöntöttem kérek részletes számlát a telójáról a neten. Ha bármi köze is lesz továbbiakban a csajhoz, kidobom.
Akkor ők irtó szerencsések.
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki egyszer félrelép, az nem áll meg, később bármikor újra megteszi. És nem azért mert nem tökéletes a kapcsolata (kevés kapcsolat az, ha egyáltalán van olyan), hanem azért, mert olyan fajta.
Nem tudom mit tennek, azon kivul hogy osszetorne a szivem..
Amilyen vagyok, nagy esellyel megbocsajtanek, bar lehet, az lenne a legjobb ha egybol kivagnam..
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Blokkolt üzeneteket hogyan lehet megjeleníteni a Samsung telefonon?