Te mit tennél az anyósoddal és a testvéred barátnőjével? (beszélgetés)
Csak halálos dolgokkal foglalkoztok?
:(
Pedig egy kis holtig tartó ez + az népszerű lenne mifelénk...
De ugye nem azt a finom csillámot, hanem azt a durvábbat?
Pl üveg...
És lehet vele pontokat gyűjteni, amit beváltunk valami grátiszra?
Pl örülnék karácsonyra, ha egy két embernek a kirakatból eltűnnének a fogai, meg ilyesmi....
Automatikusan adjuk az első vásárlás alkalmával, csak egy rövid regisztrációs lapot kell kitölteni.
-név
-cím
-rettegett halálnem (persze ezt csak nem fizetés esetén használjuk fel, és csak megfelelő díjazás fejében adjuk ki egyéb haragosoknak)
Hogyisne! :)
Az csillám a legeslegfinomabb része!
Mindig azt hagyom utoljára, mert szeretem a számban érezni a csillám ízét.... ;)
Aham. :)
Lyoo vót'! ;)
Nekem már az ük-ük-üknagyapám is hóhér volt.
Még nem vontuk vissza a halottak napi akciónkat: kettőt fizet, hármat gyak.
A Csapd le csacsi pontgyűjtő kártyánkra beszámítjuk mind a három kivégzést, és tíz tetem után egy tiló grátisz.
Bohócot reggeliztél?
:DDDDDDD
Ja ja!
Persze na ezt akartam, csak nem szerettem volna ilyen nyilvánosan darabolni.... :)
tudod, a közös ellenség (TE) "barátokká" tette őket....
Vajon az én anyósomnak is van ilyen "barinője"? )))) biztosan.... :(((( (ilyen emberek mindig vannak sajna)
Nem hiszem. Elég öntörvényű a tesóm is, meg a csaj is.
Nem ez az első, amiben hazudik, de engem ez rohadtul idegesít.
Lehet, hogy így akarja elkerülni a vitákat, mert anyósom ha csak szóba kerül, a bátyám rögtön felhúzza magát...
A sógórnővel se tudok beszélni, mert az utóbbi fél évben egyszer jött le hozzánk (40 km.re lakunk, de tesóm minden héten hazajár, mert a szüleink is ebben a városban laknak). Pedig ő a gyerekünk keresztanyja...:(
Tiltani nem tiltja.
Csak nemes egyszerűséggel a tesóm is rühelli anyósomat, amire minden oka megvan! Korábban is voltak szép húzásai anyósnak, velem szemben, és a családommal szemben, ami miatt a tesóm egy gerinctelen féregnek tartja, ami igen közel áll az igazsághoz.
Sógornő meg mintha nem akarna erről tudomást venni, és fontosabb neki anyósom, mint mi...
De hogy miért hazudik? Jellemhiba...?
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Hogy van valakinek mindenhonnan barátnője?
- A testvéredet hogy hívják?
- Mit tennél az anyósoddal ha nem lennének törvények?