Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Te is bikiniben vagy otthon ebben a hőségben? (beszélgetés)
Akkor kihasználom az alkalmat, és megkérdem féknyomot, hogy mi kell ahhoz, valaki kamiont vezethessen? :)
Heh :D Gondoltam. És megértelek.
sejtettem. bár nekem alapból az ugrik be ha már kraz :D
addigra nem akarok itt lenni... má nem a fiad miatt XD
Ja most vezetünk. De epiláltunk is már. :D
Több lesz annál...2018-ban visszatérünk rá. :)
aaa imádtam. mikor először megláttam azt mondtam hogy én ebbe bele nem ülök, nemhogy vezetni. aztán rájöttem hogy mennyire jó :) nagy böszme bádogdoboz, kalsszik birkaszőr üléshuzat. se szervó se abs csak én és a nyers 70? lóerő :D
[link]
Eddig az volt, hogy nem vezettem. Kiderült, hogy vezettem, most a talaj. Ha vezettem mindenfélén, akkor volt-e rajtam sapka?:)
Tegezz bátran.
látom, itt már minden van, csak a bikini tűnt el
Én is katonaira gondoltam.
Húha mi lesz itt akkor! Fiam első választása lesz! :DDD
Meg amúgy is...
Bocsi, kicsit el kell mennem, leállt a gépem, már olyan forró volt, pihenni kell. Csak ezt tudatni jöttem vissza, de tűzforró a drágám, úgyhogy nem sokáig tudnánk dumcsizni, míg le nem hűl.
2008-ban azt mondtam 10 évet adok az uniónak talpon maradni aztán vége.. még van 4 évük :D
És jó volt?
Mármint a Moszkvics.
Nem dől össze, légy nyugodt.Mindent megtesznek,hogy egyben maradjon.A jövő az Európai Egyesült Államoké.
Ostobaság lenne kilépni.Hiszen minden fejlesztésünket az Unió finanszírozza.Mozdulni sem tudnánk nélküle.
Én még nem voltam nagyon maci közelben,de láttam már persze a zoo-ban :) meg pandát is,de kb ennyi maciélményem van :D
hát te aztán tudsz élni. ilyen nagy macik közelében voltam csak (katonai verzsön) de csodálattal nézem őket. nekem az orosz csodából csak a moszkvics jutott, az volt az első autó amit vezettem friss jogsisként 1 évig :D
óh. Üdvözletem nagyuram. :)
Ezek micsodák?
Főleg a Fug...olyat még nem is hallottam. ..
előbb utóbb amúgy is összeomlik.. de hülyeséget csinálna vele.. ez olyan mint felmondani a cég megszűnése előtt :D
Jó, de nem mindegy, milyen terepen! Engem szarvast nézni vittek vele, jó, hogy utána volt az ebéd.
Szegény kicsikém, megsimogatlak, ha bántottak. Vagy inkább köszönjek, hogy csókolom bácsi?
Ez szép!
Tengermély...
Szeretem a tengert!A nagy kékséget...
Értem. Nem lehettek valami jók...kényelmi szempontból.
További ajánlott fórumok: