Te férjhez mennél már? (beszélgetés)
18 évesen én is nagyon vártam, hogy férjhez menjek - 20 évesen meg is tettem, immár huszadik éve ennek. Így utólag belegondolva korai volt. Ha újra kezdhetném, én is inkább élettársi viszonyban lennék, de annak idején ez elképzelhetetlen volt.
Emlékszem, volt egy munkatársnőm, aki "csak" együtt élt a barátjával - kibeszélték a többiek és nem értették, miért nem házasodnak össze. Akkoriban más világ volt.
Nem rég a 15 éves szomszéd kislány mondta, hogy ő sosem megy férjhez, csak együtt fog élni a barátjával. Amikor megkérdeztem, miért nem, az volt a válasza, hogy ha nem lesznek házasok, sokkal könnyebb lesz a válás, nem kerül pénzbe, mint a szüleinek :(
Sajnálnám rá a pénzt - inkább elutazzuk :-D És nekem az az élmény többet jelent.
Nincs jó példa a környezetemben, aki 50-en felüli az többnyire egy kihalt házasságban él, sok ismerősöm elvált, pedig szentül meg voltam róla győződve, hogy na ők soha - inkább kihagyom az ilyen hercehurcát :-)
Sookie, tényleg nagyon- nagyon szép voltál! Kívánom, h ilyen boldog is legyél, még hosszú ideig! :)
Az indító kérdésre válaszolva: már én is túl vagyok rajta,(13.éve) de ha még egyszer férjhez mennénk, megint Őt választanám!!!! Csodálatos dolog a házasság,csak jól kell választani.
Milyen gyönyörű cicád van!
A többi állat is aranyos!
Nem és nem is fogok :-)
De sok éve együtt vagyunk, van 2 gyerekünk és nem látom, mi változna ha lenne erről papirunk is.
Én szeretnék, nagyon, mert tényleg úgy érzem megvan a megfelelő partner:)
Valahogy úgy érzem, bár nagyon szeretjük egymást, de ösztönösen(ha van ilyen esetben) "egy szinttel feljebb" lépnék:)
A barátom elképzelése szerint diplomaosztón lesz a nagy esemény.
Házasságellenes vagyok. 8 éve vagyok élettársi kapcsolatban, nekünk jó így. Tart, szeretjük egymást, gyerek is lett, jól vagyunk, köszönjük így is. :)
Dióhéjban ennyi! :)
Hűha, fél perce írtam ki:)
Aki nem, miért nem?
Én már várom és kíváncsi vagyok:)
További ajánlott fórumok:
- 18-20 évesen férjhez menni?
- Nem megyek férjhez, nekem jó a másé is. Csak a szép oldalát...
- Körülöttem mindenki férjhez megy... és én?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Szerelemből mentél férjhez?
- Válás után ha újra férjhez mennél, még előző férjezett nevedet új esküvőd után ingyen átirathatod? Ha nem, mennyibe kerül? Hogy működik ez?