Távkapcsolatban élők, beszélgessünk. (beszélgetés)
Szia!
Én is Üdvözöllek itt nálunk!!!Remélem jól fogod érezni magad közöttünk:o)
Szóval köszönöm,az este már sajnos nem tudtam jönni...
Erre gondoltam egyébként csak már nem a régi volt,leült nagyon:(
Három gyerekem van,férjem Hollandiában dolgozik,változó hogyan jár haza....eredetileg 4-5 hetente hazajön és itthon van kb két hetet gyakorlatilag a kintlét nő az itthonlét csökken újabban.....nagyfiam az első házasságomból született ő 9éves,a kisebbik fiam 6,a picilány pedig nemsokára 7 hónapos lesz...próbálom az egész fórumot átolvasni ma,csak a feléig jutottam:)
amit én mondok az még egy réges régi,párkapcsolatban élők fóruma volt:)
Kb hét éve ismerem a páromat,azóta távkapcsiban élünk néha egy kis kihagyással...
később irok még,lánykám nyügi lett,fürdetem:)
Szia.Természetesen csatlakozhatsz.Köszöntelek közöttünk.Ha olvastál minket,láthattad,nem csak a párunk hiányáról,hanem bármiről írunk.A másik fórum,ha jól emlékszem,kamionos feleségeknek szólt,ahol 1 ember osztotta az észt,a többi meg ment utána.Nem csodálom,hogy megszűnt.
Régóta élsz távkapcsolatban?
Szilvi: jobban vagy?Ebben a felemás időben lehet a legjobban megfázni.Reggel még kabát kell,délben már csak póló.De inkább ilyen idő legyen,mint eső,szél,netalántán hó.
Jól vagyunk,lehet,hogy éjjelre hazajön a párom a munkatársával.Jó lenne,mert akkor csak holnap délután kellene menniük.
Szép álmokat mindenkinek!!!!
Sziasztok!
Még mindig nem találtam munkát:o( Voltunk egy nagyot bulizni,jó volt!Csak megfáztam,de elég rendesen,most ez hiányzott a legkevésbé.Na de,majd kiheverem,hamar átvészelem mindig.
Remélem jól vagytok!!!
Szia!
Biztos fog örülni a lánykád a fogtündér ajándékának.
Biztos felemelő értés volt,amikor megláttad párodat:O)
További kellemes napot kívánok Neked és a Többieknek is!!!
Sziasztok.Még nem jött a fogtündér,mivel lakáskulcsot kért a lányom,amink nincs pluszba.Majd szombaton.
Volt itthon a párom kedden,szerdán délután vittük vissza.Jó kis meglepi volt,hogy hazajöhetett.
Angyalka: az,hogy néha sírdogálsz,sztem természetes.Nagyon nehéz lehet hónapokat kibírni úgy,hogy csak telefonon beszéltek.
Szép napot,és ha nem jönnék,kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!
Szia!
Nem csodálom,hogy "sírdogáltál"a párodnak.Remélem már jobban vagy!
Szép napot Neked és a Többeknek is!!!
Sziasztok.
Hát igen nem könnyű.Néha nagyon rám tör a depi.Most hétvégén nagyon magam alatt voltam,egy kicsit sírdogáltam is a páromnak a telefonba.Kicsit megijedt,de megnyugtattam,hogy ez múló állapot és reggelre elmúlik.De most már jobban vagyok.
Szilvi remélem minél előbb találsz munkát.
Szép napot mindenkinek.
Szia!
Pedig igazán vihetett volna neki valamit,de hátha ma:o)
Sziasztok.Angyalka: Neked még nagyon sok van hátra,le a kalappal,hogy ezt bírod.Én ezt nem bírnám csinálni,már kiakadtam volna.
Szilvi: Nagyon nem könnyű munkát találni,amikor a páromat elküldték,3 hónapig nem volt semmi rendes melója.
A számláktól már szívbajt kapok,kijött erre a hónapra + 200.000 ft befizetni való.
De,hogy ne csak rosszat írjak: tegnap kiesett a nagylányom első foga.(és az a fránya fogtündér nem hozott neki semmit)
Szép napot mindenkinek!!!!!
Sziasztok!
Eddig semmi munkát nem sikerült találnom:o( Ez így piszok nehéz!!!Nagyon össze kell húzzuk magunkat,hogy 10. elég legyen 21.000ft,de legalább a számlák és az albérlet kivan fizetve.
Szia!
Az nagyon messze van:o(De kitartás!!!Fel a fejjel!!!
Sziasztok.
Irigyellek benneteket,hogy izgalommal várjátok a hétvégéket.Én még nem is számolok vissza sem,annyira messze van a találkozás lehetősége a párommal.Az utolsó egyeztetés szerint,október közepe.
Kellemes hétvégét nektek.
Szia!
Remélem hamar haza ér a párod.
Kellemes hétvégét kívánok Nektek!!!
Szia.Végre péntek!!!Ha minden a terv szerint alakul,akkor 5-6 körül már itthon lesz a párom.
Én utálom a vihart,de a gyerekek is.Kb.1 hónapja volt nálunk is az,hogy felriadtunk a dörgésre(inkább csattogásra).Akkor nagyon féltem/féltünk.
Hétvégén valószínű,hogy nem leszek,akkor a páromé a net.
szép napot,és kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!
Szia!
Már csak 1 és péntek van:o)Kitartás!!!Szombat óta 2-szer aludtunk csak együtt,mert éjszakás műszakban van a Drágám,de ma volt az utolsó éjszakája,egy óra múlva már itthon is lesz.Hajnali kettőkor arra riadtam,hogy dörög,villámlik.Olyan rossz volt,hogy nem volt kihez oda bújni,de szerencsére nem zengett sokáig az ég.
Szép napot Neked és persze a többieknek is!!!
Szia.Remélem sikerül elhelyezkedned.
Velünk minden oké,de lehetne már péntek,mert akkor ha minden jól megy,hazajön a párom.
Jó éjszakát mindenkinek!!!!
Sziasztok!
Ma voltam az óvodában ott semmi,azt mondta vezető óvónő,hogy a 14dunaújvárosi tagintézmény vezetője és meg kell várni amíg valaki nyugdíjba megy.Holnap megyek a Tesco-ba jelentkezni,oda részmunkaidős eladókat keresnek.
Remélem minden rendben van veletek!
További kellemes délutánt Nektek!!!
Szia!
A másnap sem volt jobb,ott folytattam,ahol abba hagytam,most épp főzök.Ma voltam a munkaügyön regisztrálni,majd még mennem kell ezt azt elintézni.
További szép délutánt!!!
Sziasztok.Szilvi: már az új helyen pakolásztál?Nem csoda,ha estére elfáradtál.
Szombaton hajnalban ért haza a párom,ma reggel ment vissza.Elmentünk szombaton Szentivánra,mert ott volt a Fásy-mulató.Nagggyon jó volt.Végig táncoltam az egészet.(volt is izomlázam másnap)
Szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok!
Tegnap egész nap takarítottam és pakolásztam,este 10kor feküdtem le,de már annyira fáradt voltam,hogy alig bírtam elaludni.Már nem sok mindent kell csinálni.
Kellemes délutánt!!!
Sziasztok!
Végre péntek!!!!!!!Most beszéltem a Drágámmal,hallottam a hangján legalább annyira izgul mint én,hogy végre péntek és jöhet haza.
Kellemes hétvégét kívánok Nektek!!!
Majd írok szombaton,ha lesz egy kis szusszanásnyi időm.
Sziasztok.
Angyalka: nem maradtál le semmiről.Nem költözünk,már a sajátunkban vagyunk 1,5 éve.A munkahelyváltás van szóban,mert olyan helyen jár a párom,ahol fél menni.Nem a vezetéstől,hanem az úttól.Esőben csúszós,(mi lesz télen?)ha 2 kamion megy el egymás mellet,kb.10 cm van a 2 tükör között.Lejjebb menni nem lehet,mert nincs padka,csak árok.Nem hiányzik egy baleset,vagy a legrosszabb.Ebbe nem szólhatok bele,(nem is szoktam)mert ő megy arra.
Szilvi: remélem minél előbb hazaér a párod.
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!
Szia!
Kitartok!Holnap végre átölelhetem az én Drágámat:o)már nagyon várom!Nem tudom mikor ér haza,mert holnap lesz a targonca vezetői vizsgája,bízok benne,hogy hamar befejezik.
Szép estét!!!
Sziasztok.
Szilvi:kitartás,már csak két nap!
albecy:Miért lesz vége a távkapcsolatnak?Munkahelyet vált a párod,vagy költöztök ti is?Lemaradtam valamiről?
irethe:három éve vagytok együtt és a kezdetektől így működik a kapcsolat?Hát???
Szia!
Majd csak szombat reggel költözünk.Holnap délután jön haza a Drágám.Mondtam neki reggel,hogy már csak egyet kell dolgoznia és itthon lesz,azt mondta rá,hogy azt röhögve is kibírja.
Szurkolok nektek,hogy összejöjjön,hogy ne kelljen távkapcsolatban lennetek!!!!!!!
Szép napot kívánok Neked és persze a Többieknek is!!!