Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Tatabányai babázók fórum

Tatabányai babázók (beszélgetés)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
2667. 9cb35398ff (válaszként erre: 2665. - 7e167fe911)
2008. dec. 9. 17:44
Köszi!
2008. dec. 9. 17:19
Hű Anita láttam a képet. Hát jól összekente magát beni. Aztán végül mi lett a harisnya sorsa?
2008. dec. 9. 17:18
Boldog hat hónapot drága Vikikémnek.
2664. 7e167fe911 (válaszként erre: 2659. - Diorissimo)
2008. dec. 9. 17:17

Szia Anita. A hátam a nyakamtól fáj oda is kisugároz. Ma voltunk vérvételen, holnap eredmény hát kiváncsi vagoyk. Amit kaptam gyógyszert most attól szerencsére most nem vagoyk rosszul. Nem biztos hogy odaérünk a ringatóra mert babakocsival megyünk az eredményért, ma cipelni kellett a Dávidot hát én nem vállalkozok rá megint. És mi volt annak a kapszulának a neve? Még nem hallottam róla. Én benne vagyok a játszóházba is, ez jó ötlet. Délután elmehetnénk valamikor.

De jó hogy Benit már érdeklik a könyvek. És olvasni is kell már neki?

Mostanában nem voltam a másik zenés foglalkozáson, de majd megérdeklődőm hogy lesz-e a jövöhéten. Lehet hogy a foga miatt náthás a Beni? Vagy ez még az ami a múltkor volt?

2663. 9cb35398ff (válaszként erre: 2660. - Diorissimo)
2008. dec. 9. 15:28

Az még hagyján, de óvatosan tegyél fel képeket a gyerekről hogy milyen ajándékokat vesztek neki és mennyiért, mert azt is megszólják!!!

Én már azok naplóit nem is olvasom, kivettem a kedvenceim közül régóta, de néha bele néztem, mert érdekelt mi van a babákkal, aztán nem is róluk volt szó, hanem sértegették a másikat.

Azt írsz a naplódba amit akarsz, főleg hogy Bencéről szól a napló, nem róluk. És biztos nemvan az oka hogy meg sem említed őket!

2662. 9cb35398ff (válaszként erre: 2661. - Diorissimo)
2008. dec. 9. 15:25

Köszi, szépen!!!!

Igen, nagyo ügyes Evi, és ráadásul ma azzal állított haza hogy ő lett az első a Mikulás rajzpályázaton, a napokban lesz eredményhirdetés a suliban!!! olyan büszke vagyok rá!!!

2008. dec. 9. 15:01

Most nézem, ma fél éves Viki, Boldog 1/2 éves szülinapot neki:) Hihetetlen, hogy megy az idő!

Evinek meg gratulálok, olvastam milyen ügyes volt!

2008. dec. 9. 14:56
Olvastam a másik naplódba Évi, hogy volt aki megjegyzést tett arra, amit a naplódba vagy a fórumra írtál. Bírom az ilyen rosszindulatú embereket. Képzeld nálunk a Laci nővére olvasta a naplómat, s a Lacinak jól elhordott, amiért őt meg az anyukájukat meg sem említettem benne. Basszus már a saját naplójába sem írhat azt az ember amit akar? Én még ilyet nem láttam!
2659. Diorissimo (válaszként erre: 2657. - 7e167fe911)
2008. dec. 9. 14:51

Én szedtem egy gyógynövényes kapszulát, ez szintén nyugtató hatású, eleinte jól aludtam tőle, de utána meg úgy vettem észre nem nagyon használ.

Már a hátad is fáj??? Milyen betegesek vagyunk, ez már a korral jár, vajon? :(

Múltkor néztem egy műsort, amiben egy idős nő beszélt, már nem tudom miről :), és úgy elkenődtem, az jutott eszembe, hogy nemsokára mi is ilyen öregek leszünk, hip-hop elszalad az idő... Laci szerint hülye vagyok... :)

Nem tudom, hogy menjünk-e a Ringatóra, mert tegnap ugyan nem folyt Beninek az orra, de ma reggel kicsit megint. Nem akarunk Titeket megfertőzni!

De ha már semmi baja nem lesz Beninek elmehetnénk a játszóházba pld. ha ráértek.

Vagy rossz ötlet?

Tényleg, az a másik zenés foglalkozás sem lesz már a jövőhéten, ahova szoktatok járni?

Ma voltam megint a fogorvosnál, végleges gyökértömést kaptam, pedig ahogy megpiszkálta fájt, s még most is. Azt mondta, ez normális. Hát kíváncsi leszek, nem szeretném ezt is kihúzatni.

2658. Diorissimo (válaszként erre: 2654. - 9cb35398ff)
2008. dec. 9. 14:39

Sziasztok!

Egy szerszámos kocsit kap Beni karácsonyra, meg valamelyik nap vettem neki egy verses könyvet, mert pár napja hozza nekem a könyveit, hogy lapozgassam meg olvassak neki.

2008. dec. 8. 18:45

Szia Anita. Igen a citromfű tea nyugtató hatású, alvászavarra is jó. Én most iszogatok egy-kettőt este, néha jó, néha nem használ annyira. Napközbenis néha rámjön a depi, hullámokban, este meg ha sötétedik már ordítani tudnék. Pedig nekem a Bandi itthon van, nem tudom miért jön rám. Sikerült kimosni a ruhát? Mit kent magára Beni? RIngatóra jöttök szerdán? Mi lehet hogy dózsakertből megyünk mert holnap megyek vérvételre, szerdán meg az eredményért. Annyira fáj a hátam hogy majdbeszarok. Takarítottam egy csomót, mert végre megcsinálták a párkányt. Hát elég trehányul, szóval nem vagyok nagyon megelégedve velük. Látott télapót a Dávid tegnap a mikulás partin, az tetszett neki. neki a játék télapó ami zenél az nem jött be.

Amúgy már meggyógyultatok? Jó lenne találkozni, legalább nem lennétek egyedül, hátha felvidulunk mind a ketten.

2656. 9cb35398ff (válaszként erre: 2655. - Diorissimo)
2008. dec. 8. 17:09
Lehet hogy 60 fokon kijön.
2655. Diorissimo (válaszként erre: 2653. - 9cb35398ff)
2008. dec. 8. 17:08
Nem mostam még ki, egyelőre áztatom, de nem úgy néz ki, mintha ki akarna jönni belőle. Nem baj, az ecetes olló tuti segít :)
2008. dec. 8. 17:06

Karácsonyra végül mit kap Beni?

Már vettetek neki valamit ugye? csak már nem jut eszembe mit!

2653. 9cb35398ff (válaszként erre: 2652. - Diorissimo)
2008. dec. 8. 17:05

Látom Beni foglalkozik a bőrével, nehogy kiszáradjon:))))) harisnyát sikerült kimosni??

Nem túl nagy fa, akkora mint Evi kicsit magasabb kb. 140 cm. de nagyon szép!

Néha aludtam vele, de nem sokszor, mert éjjel aludt, kétszer kelt fel szopizni, és nappal is tudtam pihenni, tévét nézni. Persze ha sírós lett volna biztos kihasználtam volna minden alkalmat, Evi hagyott aludni mikor terhes voltam.

2652. Diorissimo (válaszként erre: 2651. - 9cb35398ff)
2008. dec. 8. 17:01

Szia Évi,

Köszi, én is kipróbálom, holnap veszek is citromfű teát. Hátha segít. Úgyis szeretem a gyógynövényes dolgokat.

Azt hittem többe kerülnek a fenyőfák. Háromezerét még nem olyan vészes.

Az első hónapban sem aludtál nappal, vagy nem volt rá időd? Mikor tök pici volt BEni, akkor aludtam vele ha volt rá lehetőségem, máshogy nem bírtam volna. NAgyon kis sírós volt már picinek is. És állandóan foglalkozni kellett vele.

2651. 9cb35398ff (válaszként erre: 2649. - Diorissimo)
2008. dec. 8. 16:41

Nappal aludni??? ÁÁÁÁ, nem szoktam. Amúgy Viki sem alszik sokat nappal. Kialudtam magam azért, mert 5-ig végülis zavartalanul aludtam, utána már csak forgolódtam. Fél 7-kor meg ébresztő, elindítottam Evit suliba, és mire elment már fel is ébredtem !

Fél 11-ig???? De jó, azta mindenit. Evi is sokáig aludt, egyszer délre kellett mennünk vhova, és 1/4 12-kor keltettem a gyereket!!!!

2008. dec. 8. 16:37

Szia Anita!

A citromfű nyugtató hatású, esténként igyál ha gondolod jobban alszol. Bár biztos nem az első csésze után lesz hatása, bár én még nem ittam.

Egyik kolléganőm itta, neki használt.

Beni majd jövőre már jobban odalesz a Mikulásért.

De azért már most is örülnek a maguk módján, és tök aranyosak. A karácsonyfának nagyon fog örülni, tetszeni fog neki.

Mi ma vettük ma a fenyőfát, nem túl nagy, ezüstfenyő a dohányzó asztal tetején elfér, 3000 ft volt. nagyon szép!

2008. dec. 8. 16:37
Évi, olvastam, hogy hajnal öt óta fent vagy. Azért tudtál pihenni nappal, vagy este fogsz korán lefeküdni? Beni ma fél 11-ig aludt. Jó, éjszaka nem sokat alszik, de legalább sokáig :)
2648. Diorissimo (válaszként erre: 2645. - 7e167fe911)
2008. dec. 8. 16:35

Laci dolgozik, ha nem megy el, akkor itthon programot ír, úgyhogy tök olyan, mintha egyedül lennék. És úgy is érzem magam. Sötédés után, már tök depis vagyok, nappal még nem érzem oylan szarul magad. Nálad is így van?

Képzeljétek ma Beni, amíg főztem úgy összekrémezte magát, hogy szerintem dobhatom el a harisnyáját, meg a felsőjét. Szerintetek nem lehet kiszedni belőle valamivel a krémet? A múltkor a szemét festette ki a szemceruzámmal. Olyan szép volt :)

2647. Diorissimo (válaszként erre: 2644. - 7e167fe911)
2008. dec. 8. 16:31

Akkor Dávid is ilyen édesszájú? Bár igaz, általában a gyerekek azok. Beninek is nagyon ízlett a csoki, utána ment állandóan az asztalhoz állt mondta, hogy adjál. Télapót is látott Dávid?

Beni még nem nagyon izgatta magát az ajándék miatt. Jövőre már azért biztos más lesz...

2646. Diorissimo (válaszként erre: 2643. - 7e167fe911)
2008. dec. 8. 16:28
Milyen az a citromfű tea, nyugtató hatású?
2008. dec. 7. 20:44
Tényleg párod dolgozik? Te is téli depis vagy?
2008. dec. 7. 20:43
Ja voltunk melóba mikulás ünnepségen. Nagyon jó volt. Voltak játékok, ugrálóvár , és műsor is. Na meg persze kaptak a gyerekek csomagot. Előszőr megvolt illetődve a Dávid a sok gyerek láttán meg a hangzavar nem tetszett neki, de aztán belejött. Tőlünk csomagot kapott. Persze már az összes kinder tojást megette. Holnaptól már csak gyümit fogok neki adni. Beninek tetszettek az ajándékok?
2643. 7e167fe911 (válaszként erre: 2642. - Diorissimo)
2008. dec. 7. 20:41
Szia. Dehogy haragszom. Igen lehet hogy ez a téli depi van rajtam. Elég gáz mert utálom magamat ilyenkor. ráadásul annyi bajom van már megint hogy már ez miatt is depizek. Látom neked is nagyon összejött mos ta betegség. Gyógyulgassatok. Tegnap tök jó kedvem volt, ma meg megint a padlón voltam. Most csinálok magamnak citromfű teát, hátha jobban fogok aludni éjjel.
2008. dec. 7. 16:18
ZSuka, haragszol, hogy nem írsz már ide? :)Ti hogy ünnepeltétek a Mikit?
2641. 9cb35398ff (válaszként erre: 2640. - Diorissimo)
2008. dec. 6. 21:30

nem ott senki nem beszélt erről. legalábbis ő nem mondta.

Igen köszi dávidka jól van, igazi kis kópé!!!

andiról annyit tudok amit ide írt, éjjel még felébred Barnus, de már kevesebbszer. És mennek bulizni szegedre, tök jó nekik!!!

2640. Diorissimo (válaszként erre: 2639. - 9cb35398ff)
2008. dec. 6. 21:26

De aranyos lehetett! És a barátnője is tök jófej kiscsajszi. Én is alig várom már, hogy Beni így örüljön a Mikinek. Jövőre Laci is beöltözik :)))

Tényleg, és a suliban nem árulta el neki senki, hogy Télapó nincs?

Megengedtem Beninek, hogy megegye a csokimikulást, úgysem szoktam neki édességet adni. Na jó, azért nem az egészet ehette meg, de tuti benyomta volna. Nagyon ízlett neki.

Tesódékkal mi van, Dávidka jól van már?

És Andiékról tudtok valamit?

2639. 9cb35398ff (válaszként erre: 2638. - Diorissimo)
2008. dec. 6. 19:56

szia

nem árulta el, és ma beszéltem vele telefonon, és megígérte hogy nem is fogja a suliban sem, tök aranyos a kiscsaj,hogy tud titkot tartani.

Nekem nagyon tetszik, nem gondoltam hogy Evi ennyire hisz még benne, és nem veszi észre a dolgot. Laci mondta majd jövőre már észreveszi biztos, hát ezt mondtuk tavaly is! majd meglátjuk, mindenesetre nagyon édes volt, Laci majdnem elbőgte magát a jelmezben, annyira tetszett neki Evi !

Ó szegény, hát veletek mindig van valami mostanában. Kiváncsi vgyok majd karácsonykor mit művelnek, Viki is nagyon figyelmes, sztem lesni fog mindent !

És a csoki mikivel mit csinál Beni??? megeszi?

2638. Diorissimo (válaszként erre: 2637. - 9cb35398ff)
2008. dec. 6. 19:50

Olvastam a naplódban a Mikulásos történetet, nagyon tetszett. Végül Evi barátnője nem árulta el, hogy Laci volt a télapó? :)

Mi este Benivel kipucoltuk a csizmát, reggelre pedig megérkezett a Mikulás. Nagy vigyorral ment a csomagjához, egy ujjal megérintette és sikított egy nagyot, de nem merte elvenni. Végül csak kibontotta. Kapott virgácsot, egy pici csokimikulást, egy túrós-barackos bébidesszertet, plüss rénszarvast, meg egy fa tologatós játékot. A játék nagyon tetszik neki, már többször végigtolta a lakáson.

Olyan jó, most taknyosak vagyunk Benivel, mindig van valami... :))

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook