Társkereső, de személyesen nem akar? (beszélgetés)
aú, ennyi erővel tökön is rúghattál volna:DD
na meg igen, kinek van kedve kalóriát számolgató nőhöz, aki állandóan savanyú, és az agya össze van menve a sok fogyózástól:S akkor már inkább legyen természetes duci..
Dagi duci: sokkal normálisabbak, mint a botsáska babák.
Csak mondom: megint köpős lett a monitor...:S
:o)
:DDD
????? Csak nem harapná le a fejem.:)))
Hát jah!
Bár itt értékrendi problémákat látok.
Bár nem vagyok pszicho mókus.:)
Az nem köszönet volt, hanem cinizmus.
Na bocs, eddig nem volt támadva: ő indította el a lavinát.
Jó utat!
Akkor irigykedj tovább! :)))
De még így sem értem hogy jön ide mások ilyen nemű degradálása.
A jó, avagy tökéletes külső még nagyon kevés az egészhez képest, és a boldogságot sem ez szimbolizálja. Kár, hogy vannak, akik nem tudnak ezen túllépni. :(
Hű, ha ezt Lajos tudná, hogy Tőle idéztél!
Sziasztok amúgy! Végigolvastam a fórumot, mert még nem volt olyan sok beírás.
Fórumindítónak mondom, hogy ne türelmetlenkedjen, örüljön neki, hogy nem mindjárt akarja lerohanni a pasi. Érdekesek vagyunk azért mi nők! Fel vagyunk háborodva, ha egy pasi ismerkedés után egyből az ágyba vinne bennünket, viszont ha nem, akkor meg megkérdőjelezzük, hogy vajon miért nem akar tőlünk semmit?
Óóóóóóó!
A fehér mosolyomat nem????
Abba szoktak beleszerelmesedni a hapsik! :P
Én nem gondolom szánalomhalomnak. Ezek szerint így reagálja le, ha sértegetik. A fórumnyitóban még meg is köszönte a segítséget, hát szegény azt nem kapott.
Akkor ne csodálkozzon senki, ha így reagál, ha falkában támadják.
Egész Magyarország egy nagy szánalom! Bárki fórumot nyit mindenkivel ezt teszik. Én már nem csodálkozom semmit. Még egy receptnél is összevesznek. Na ez szánalmas. Megyek is.
Mit irigyelsz még Zsuzsa????
Csak ha kevés lennél a sok mindenhez, tudjak segíteni...:P
jójó majd máskor jobb leszek, mondjuk minden elismerésem a hapsié hogy a képét látva nem ugrott azonnal rá, továbbra is fentartom amit eddig irtam, vagy óvatos vagy nős vagy meleg a pasi, vagy kamus
:D
Akár kamu, akár nem, itt elemi hiányosságai vannak az indítónak.
"Akinek humora van mindent tud, kinek humora nincs, mindenre képes."
Té Lajos
Anyám!
Egy újabb nagy nagy probléma...
Valaki írta, hogy biztosan elsődlegesen nem "AZT" akarja. El kell, hogy keserítsem: DE! Mert mind AZT akarják :)Így vagy úgy.
Az meg, hogy a közösségi oldalon mit látsz, meg mi van kiírva neki, meg ő írt-e először vagy Te, hát az pont semmit, de semmit nem jelent...de még az sem, hogy a kérdéseidre miket válaszol esetleg.
További ajánlott fórumok:
- Miért olvassa a személyes blogom, ha nem akar szóba állni velem?
- Nem akarok társkeresőzni
- Az internetes társkeresőkön létrejövő kapcsolatok ugyanolyan erősek, mint a személyesen kialakultak?
- Milyen emoji/smile jel az amikor húsvétre locsolást akarok küldeni a Lányoknak/Hölgyeknek, hamár nem mehetek személyesen?
- Ez a fórumot egy társkeresőnek szánom, méghozzá olyan fiataloknak akik valamilyen betegségben szenvednek, vagy akár pánikbetegek.
- A volt párom munkáltatója kötelezhet engem arra, hogy a gyerektartás összegét személyesen vegyem át? Számlára nem tud, vagy akar utalni.