Társkereső fórum (beszélgetés)
Oké, Főnök:))
Miért nem lehet csajozni a Hoxán?
Egy, a portálon indított társkereső fórum kapcsán vetődött fel eme kérdés, mely arra csábított, hogy alaposabban körüljárjuk, kielemezzük. A regisztrált felhasználók publikus adatainak begyűjtése során helytállóvá vált ama tény, hogy valóban több a nőnemű tag, hűen a portál megnevezéséhez. Úgy tűnhet, hogy az elenyésző férfinépségnek minden oka megvan az örömre, bőséggel válogathatnának a partnerek közül. Az életkor szerinti lebontás is kedvező a papírforma szerint az ismerkedésre, hiszen nemtől függetlenül a 19-40 éves korosztály a legaktívabb. A rendelkezésre álló paraméterek alapján az aktív felhasználók csupán 4%-ban férfiak, a többség (96%) nő.
Csakhogy alaposabb elemzés tárgyává téve a statisztikát, kiderül, miszerint a nekem férfiak számára kedvező aránya nem minden. A sok születéstörténet és babanapló már jelzésértékű, a legtöbb női felhasználó anya, ergo nagyobb hányaduk kapcsolatban él.
A pótlólagos adatgyűjtés, melyhez egy név nélküli szavazást írtunk ki, bebizonyította, hogy a kapcsolatban élő illetve szingli nők aránya 6:1, ugyanez az arány a férfiaknál 1:1. A számok kiértékelése alapján 50 egyedülálló nőre 8 férfi jut, ami elviekben azt jelenti, hogy egy hímre 6,25 nőnemű egyed esik. Ez még mindig a Nirvana, ám itt nem volt lehetőségünk az életkor szerinti lebontásra, így inkább tippelve, mint valós adatokra támaszkodva számoltunk tovább.
A 6, 25 nőből egy-egy biztosan alul- illetve túlkoros a regisztrált férfiak számára. Kettő inkább a kútba vetné magát, minthogy még egyszer kapcsolatot teremtsen az ellenkező nem egyik tagjával:)
A megmaradó 2, 25 főből egyet maximálisan kielégít a munkája és/ vagy a hobbija. Marad 1,25 nőnemű egyed 1,0 férfira, de az éppen nem az esete:)
A szociográfiai adatok alapján tehát leszögezhetjük, hogy a portál nem megfelelő vadászterep a férfiak számára.
Ez megkönnyebbülés, hiszen hol beszélhetnénk meg a csajos témáinkat, példának okáért azt, hogy miért nincs kapcsolatunk?:)
kész vagyunk a szociográfiával. a szavazás alapján itt a frissített, VÉGLEGES stat, mágnes74 pedig belöki a szöveget mindjárt.
Majd a szociográfiádból talán kiderülnek az okok :D
De ennek a topiknak már akkor lőttek, amikor egyesek kijelentették hogy a férfiaknak lelkük van.
Ez rossz hozzáállás volt. :D
Én is:))
A hétvégén lesz rá időm.
;) ;)
A tanulságokat vonja le valaki más :D
Sajnos miközben fut, használhatatlanná teszi a gépet, és nem terveztem elosztható erőforrásúra, tehát kénytelen vagyok egyedül futtatni.
De ha legközelebb csinálok ilyet, akkor te fogod majd a mágnest hozzá :D
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Találjunk egymásra! Társkereső fórum
- Ez a fórumot egy társkeresőnek szánom, méghozzá olyan fiataloknak akik valamilyen betegségben szenvednek, vagy akár pánikbetegek.