Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tarhonyás rizottó recept

Tarhonyás rizottó recept

Elkészítési idő 40 perc

A Tarhonyás rizottó hozzávalói:
1 vöröshagyma,1 gerezd fokhagyma,5 dkg felkockázott sonka,20 dkg tarhonya,1 l zöldségleves(kockából),20 dkg borsó,só,bors,petrezselyem,kevés főzőtejszín


A Tarhonyás rizottó elkészítési módja:
A sonkakockákat 2 percig pirítjuk,hozzáadjuk a felaprított hagymákat.Beleszórjuk a tarhonyát és kicsit pároljuk,amíg a szemek üvegessé vállnak.Felöntjük a levessel és forraljuk.Kis lángon,lefedve,időnként kevergetve főzzük.20 perc után mehet bele a borsó és méhg néhány percig főzzük.A végén ízesítjük a fűszerekkel,és a tejszínt is belekeverjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tarhonyás rizottó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook