Tanács esetleges megcsalás esetén (beszélgetés)
kivülről teljesen régi vagyok,semmit nem látni...
Amúgy meg könnyű igy gondolni,én is igy vélekedtem rég,de valami megváltozott,benne lenni nehezebb.
Szep dolog az oszinteseg, de pont parkapcsolatban keptelen ra az emberek, folga, ha felrelepesrol van szo. Mindegy, ferfi vagy no az illeto, nem fogja bevallni.
Sot, meg o lesz megsertodve, hogs egyaltalan hogy feltetelezhetsz rola ilyet....?
Szerintem meg pont ezzel "kergeted" a másik nőhöz.
Beszélni kell, nem pedig nyomozni és magadba pufogni. Ha meg nem beszél, ködösít, akkor ott már van valami, innentől meg te döntesz, megszoksz vagy megszöksz.
Én a helyedben megmondanám neki az igazat és az is, hogy a drága szerető kérte meg a barátnőjét, hogy hívjon fel téged!
Megmérgezni nem fogja a kapcsolatotokat ha nem igaz, mert Te őszinte vagy vele!
Ha meg igaz akkor itt az ideje annak, hogy tisztázzátok a dolgot!
Szerintem legrövidebb út az egyenes.
Leülnék a párommal és elmondanám, hogy akkor most mi van? Legyél higgadt, mond neki, ha menni akar menjen, ha nem akkor meg legyen őszinte.
Szerintem az a legrosszabb, ha csak magadban őrlődsz a dolgom. Mindet meg kell beszélni rögtön.
Most megfigyelek stádium van,bár legszivesebben orditanék.
Nem tudom h viszonzott dolog vagy csak a kolleganő nyomul,apa tagad,semmi nincs csak barátok,de én nehezen hiszem...még én voltam a "szemét" h ilyet feltételezek..
Nem tudom mit teszek,de várok és figyelek,közben meg őrlődök.
Tudom nem sokat segitettem:(((((((((((
Sziasztok!
Most olyan dologban kérek tanácsot, amiben ezidáig nekem távolinak és lehetetlennek tűnt. 13 éve vagyok együtt a párommal, 3 csemeténkkel kiegyensúlyozott életet éltünk. A mai napig úgy gondolom/gondoltam hogy "be happy" az élet, egészen estig. Telefonon egy ismeretlen nő felhívott engem telefonon és figyelmeztetett engem, hogy a párom megcsal engem a barátnőjével és maga a barátnő kérte meg az ismeretlen telefonálót, hogy szóljon nekem. Többszöri kérésem ellenére sem volt hajlandó bemutatkozni a telefonáló, de viszont a "barátnő" nevét készségesen elárulta és azt is, hogy hol lakik. Aztán azzal búcsúzott, hogy vigyázzak. Ezidáig sosem merült fel bennem ilyen jellegű gondolat, mert többször is átbeszéltük a párommal azt, hogyha megcsalás bekövetkezik bármelyikünk részéről akkor bevalljuk egymásnak, mert sokkal nehezebben bocsátható meg ha hülyének is nézik mellette az embert. Most meg csak pislogok a telefon óta. Nem értem hogy honnan tudta a számomat, és miért figyelmeztetett, ha együtt vannak. Másrészről azért burkoltan rákérdeztem a páromtól, hogy egyáltalán ismer-e ilyen nevű nőt. Magáról a telefonbeszélgetésről nem szóltam neki. Azt mondtam neki, hogy iwiw-en bejelölt XY nevű nő, ismeri-e. Eleinte habozott hogy nem ismer ilyet, aztán rávágta, hogy a munkahelyén az egyik nőt így hívják. Ezek után nem volt kedvem a gyerekek előtt belemenni a témába. Most a tagadás fázisban vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?
További ajánlott fórumok:
- Hűtlenség, megcsalás
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Meg lehet bocsátani a megcsalást?
- Vashiány esetén mit tanácsoltok
- Regebbtol huzodo, eros korpasodas eseten mit tanacsos hasznalni(kozmetikum, gyogyszer)?
- Jó tanácsok elromlott számítógép, WiFi és egyéb eszközök esetén!