Tanács esetleges megcsalás esetén (beszélgetés)
Örülök, hogy minden oké, sok boldogságot Nektek :-)
A gyerekeknek kifinomult antennájuk van ám erre!
Reggel beszéltem a párommal. Már a beszélgetés elején kezdett realizálódni a dolog, hogy talán nincs probléma. Mikor kerek perec rákérdeztem a dologra, ő egyértelmű jelzéseket adott, akár a mondandót nézve, akár a jelzéseit. Én most hiszek neki. Jobban mondva hinni akarok, mert ez nem mehet tönkre. Szerintem a gyerekek is észrevehették rajtam a dolgot, mert a középső gyerkőcöm ma folyton azt csinálja, hogy összeboronál minket (páromat, engemet) átkarol és puszilgat. Pedig a gyerekeknek semmit nem mondtam.
Köszönöm nektek, hogy figyeltetek rám és tanácsokkal láttatok el!:)
Mi a legújabb helyzet??
Írjál!!
Most már odafigyel, hogy rendesen megtörölje....
Az a baj, hogy amikor rájövünk, megbocsájtunk, akkor semmi mást nem érünk el ezzel, mint hogy onnantól kezdve óvatosabb lesz...ezt tapasztaltam...
Én már nem bízok senkiben sem. Valamelyik fórumon olvastam, hogy csináltak egy kísérletet, amikor 10 pasihoz odament a nő, és közülük csak 1 utasította vissza, mert éppen nagyon szerelemes volt a barátnőjébe. (Megjegyzem a nőkhöz is odament 1 pasi, és 1 sem ment bele a szexbe.)
És ha eltelik x év, esetleg valami probléma van éppen? - márpedig nincs kapcsolat ahol minden happy lenne.
Én egyszer véletlenül észrevettem, hogy a férjemnek az alsógatyóján volt egy folt. Elkezdtem nézegetni. Ez a foltos gatya heti 2-3x megjelent. Igaz, abban az időben elég sivár volt a házaséletünk, az évi 3-4 alkalommal... (fáradt volt, beteg, éppen nem kívánta...) 1-2 évig viszonylag rendszeresen néztem, aztán végre hajlandó volt leülni velem beszélgetni.
Megbeszéltük a házaséletünket, a problémákat, úgy éreztem, hogy most már tiszta lappal tudjuk folytatni. S rá pár napra, ismét mosáshoz készítettem elő a ruhákat, kíváncsiságból megnéztem, és olyan volt... :(
Aznap ugyanúgy megterítettem, de a kaja helyett a gatyát tettem a tányérba, úgy, hogy jól látszódjon a nyom.
Azt mondta, hogy nem tudja, mi lehet, hogy mostanában nincs minden ott rendben vele, de higyjem el, hogy mióta ismer, még csak nem is csókolózott mással.
Ami érdekes a folytatásban, hogy azóta nem volt foltos gatya... Előtte évekig!
A mai napig nem tudom, hogy mit higyjek... A szívem mond valamit, az eszem pedig pont az ellenkezőjét.
Együtt érzek,pont igy vagyunk,annyi különbséggel h nem tudom mi tart köztük,tart e.
Ismerős h még ők sértődnek meg.
Itt vívódok mert a fiam imádja,és olyan hibátlannak tűnik minden:(((
Hogy lehetnek ilyen köcsögök:(((((((((((((
Nem értem..és nálunk a csaj is egy 2 gyerekes anyuka,és irogat neki h hiányzik meg csak rá gondol.
Majdnem visszairtam neki h a férjére meg a 2 gyerekére kellene gondolni...
nem is szabad hagyni
sose
nekem az első házasságom egy ilyen "kicsit félredugok" sztori miatt ment tönkre...
soha többet nem adnék lehetőséget rá://
További ajánlott fórumok:
- Hűtlenség, megcsalás
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Meg lehet bocsátani a megcsalást?
- Vashiány esetén mit tanácsoltok
- Regebbtol huzodo, eros korpasodas eseten mit tanacsos hasznalni(kozmetikum, gyogyszer)?
- Jó tanácsok elromlott számítógép, WiFi és egyéb eszközök esetén!