Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Sziasztok!
Petra, mi az a brownie? És hogy kell kiejteni? (bráni? broni? brovni? -bocs, nem tanultam angolul)
Most!
Május utolsó vasárnapján!
Na megjártuk a dokit is.
Dani tüdeje tiszta. Huhhh!
A Spiropent köptetőt kell egyedül adni neki még a hétvégén és utána lekell állni róla. Már szépen felszakadt a tüdejéből a váladék.
Az orrát viszont még szívni kell akkor is, ha nem folyik, mert mélyen még begyűlhet.
Hát ennyi, de ezek jó hírek!
Amúgy Danit már úgy kellett zajjal ébresztenem 9.10-kor, mert még mindig aludni akart. A rendelés meg csak 10-ig volt. Addig enni és öltözni, valamint gyalog odaérni kellett.
Ez a Brownie nem tv-s recept? Ott is fagyival adták! ;)
Amúgy én ismerem ezt a sütit és tényleg nagyon fini!
Mi viszünk üdítőket és sütit is. Gondoltam sósra is, de azt nem tudok sütni. Majd kitalálok valamit! ;)
Én momentán szeretek mindent!Én vigyek Norbi updates sütit??Hihi???
Csajok most vasárnap, vagy jövőhéten lesz gyermeknap???
Nem fogunk éhenhalni, az egészen biztos.
Tényleg, van olyan étel, amire valaki allergiás? Esetleg utálja?
Jó reggelt!
Én sós sütivel készülök. Most eszembe jutott egy másik fajta is, szóval akkor én édeset nem viszek. Üdítő is érkezik velem természetesen. :)
Perfi, remélem, hogy a doki csupa jót mond.
Timi, jó horgászást!
Menyó, miből gondolod, hogy IR-ed van?
Közkívánatra. :)
Amivel készülök:
- szendvics
- görög saláta és zöldsaláta (jégsalátából, francia mártással)
- kókuszos muffin és brownies (utóbbihoz egy kis fagylalt)
- ásványvíz
- üdítő
- rágcsa
Ha kérhetek, akkor sós sütinek örülnék, illetve üdítőnek. De ne vigyétek túlzásba! Ja, és az édesség jöhet nyugodtan. :)
Tünci, Neked nem küldtem meghívót, mert nem tudom a mail címedet. Elküldöd priviben?
Jó reggelt!
Timi, jó horgászást! :)
Menyó, tényleg jó a vicc!
Mi meg mennénk vissza a dokihoz.
Én már itt ülök harci díszben, Dani viszont még alszik! Felébreszteni nem fogom, mert így is olyan kis rossz alvó.
Jó reggelt!
Menyó,tök jó a naplódban az a vicc!:DD
Tünci,jó ötlet valahogy meg kellene dumcsizni,hogy ki mit visz.
Mondjuk én gondoltam még valami másra is a sütin kívül.Csak még nem tudom,hogy mi legyen:)
Nekem bejön a somlói! :)
(amúgy minden édességet imádok)
Sziasztok!
Gyebike én a kókuszost és a mazsolát nem szeretem.
De legfeljebb nem eszem olyat.
Én somlóit szerettem volna vinni, de látom mindenki sütivel készül. Szerintem emiatt is jó lenne megbeszélni hogy ki mit visz majd, hogy ne csak sütemény legyen az asztalon.
Mimo én is ittam vagy 2 éve Berry nektárt. Nekem annyira nem volt gondom az ízével. Én azért ittam, mert sorozatosan P3-as citológiáim voltak, ezután viszont P2-es lett.:)
Szerintem megyek én is. A szokásos vasalás.
Szép estét!
Nálunk ugyan nem Tigáz van, de hasonló a helyzet. Nem lehet kérni részletfizetést? vagy ezeknél nincsen ilyen?
Magában iszom, mert szerintem nem olyan szörnyű. A natúrt nem bírtam letolni magában.
Persze, tudom. :)
Igen, de majdnem 2 hónap volt mire kitolták a seggüket a hibajelentés után.Szemét egy gárda...
Magába iszod, vagy beleteszed valamibe?????.
Igen valami izgi dolgot vigyél bele az estébe.Gyertyafény, romantikus zene,szexi hálóing, stb.TUDOD TE MITŐL DÖGLIK A LÉGY!!!!!!
Majdcsak megoldódik. Egyébként amikor órát cserélnek, valahogy mindig megnő a fogyasztás. Érdekes...
Napi fél decit. A műtét óta. Én esküszöm rá.