Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Jó reggelt, sziasztok!
Én a neten szoktam megnézni az álmoskönyvet!
Jó reggelt!
Érdekes álma volt anyósodnak! Fiú akit Flórának fognak hívni? Lehet mégis jönnek az ikrek? Ráadásul vegyespárosban? :)
Jó reggelt!
Vica, ne szomorítsd Mimot még jobban. ;) Majd legközelebb ő is közöttünk lesz.
Sziasztok!
Petra, Edis gratulálok a vizsgáitokhoz! Biztos mindkettőtöknek sikerült!
Tényleg teljesen más így "beszélni", hogy van hozzá egy arc, egy hang, egy személyiség. Már tudom, hogy kinek is írok! :)
Mimo, sajnálhatod nagyon, hogy nem jöttél el!:((((
Nekem is. :)
Kár, hogy ilyen messze lakunk egymástól.
Petra, gratulálok! :)
Ediském, szorítok neked is a vizsgához! Ügyes leszel, tudom!
Kösz :)
Most fogok enni, mert már baromira korog a gyomrom..nem tudom hogy fog menni. De, ha ma nem sikerül, következőre nem lesz nehéz.
Sziasztok!
Levizsgáztam. Szerintem egészen jól sikerült.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :) Remélem, hogy gyakrabban sort kerítünk az ilyen találkozókra, akkor már Mimo részvételével.
Igazából csak akkor lehetnének hosszabbak a talik, ha nem egynaposak lennének, mert így, hogy ilyen messze lakunk egymástól, eléggé nehézkes lenne több időt eltölteni együtt.
Daninak gratula a mászáshoz! Egyébként úgysem hiszem el, hogy Dani nyűgös. Szerintem a tegnapi nap után már senki sem. :))
Sziasztok!
Drága Petra, köszönjük a nagyon kedves vendéglátást! Szuper jól éreztük magunkat!
Az egyedüli rossz az volt, hogy rövid volt...olyan gyorsan elszálltak az együtt töltött órák!
A lényeg, hogy végre mindenkit megismertünk személyesen!!!
Képeket megnéztem, nagyon jóók!
Majd én is felteszek párat, csak elvagyok havazva.
Dani egész de. nyűgös. Az apja próbálja lekötni több-kevesebb sikerrel!
Ja és Dani mászik rendesen...elleste a technikát Lucától! :)))))
Sziasztok.
Kicsit hazajöttünk Domonyvölgyből.
Köszönjük szépen mi is a vendéglátást!Nagyon jól éreztük magunkat és annyira boldog vagyok hogy találkoztunk!:)
Képeket még nem néztem,de gyorsan megkukkantom.
Hazafelé én is teljesen kész voltam a melegtől:(
Sokat gondoltam Vicára,hogy eléri-a vonatot.De gondolom Petra kiszáguldott vele!:)
Jut eszembe,Petra szorítok a vizsgádhoz és a kávét majd legközelebb bepótoljuk!;)