Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Én most a pocim miatt nagyon örültem neki. Bár nem úgy volt fűszerezve, ahogyan én szeretem.
Jó utat!
Küldök én neked szívesen!:)
Szia!
Én is kéjek húslevest!!!! Már egy ideje nagyon vágyom rá, csak nincs időm megfőzni. :( Na, de talán hétvégén összehozom.
Kilépek a városba majd jövök vissza.
Nekem is van itthon husileves,de valahogy nem bírom most megenni:(((
Csak nem jön ki!
Na a vérgáz,meg oxigén nem piskóta szúrás!:(
Olyan finomat ettem: húsleves, cukkinis szarvacska. Nyami. Félek, hogy hamarosan kijön az egész... Ja, elkapott valami, de az is lehet, hogy gyomorideg. Kicsit sok volt a nyomás mostanában. Akkor is ez volt, amikor elköltöztünk, pedig nem éreztem, hogy ideges lennék. Remélem, hogy hamarosan elmúlik, mert ugyan fogyókúrának nem rossz, de azért nem túl kellemes minden étkezés után fél órát a mosdóban tölteni.
Szegény. :( Biztosan elmúlik majd. Ha nem lilult be, akkor különösen gyorsan. Nekem az fájt magyon, amikor az oxigént nézték, és azt ugye nem vénából veszik.
Jó étvágyat Petra.Jobban vagy már?Olvsatam,hogy elkapott valami kórság:(
Én közben felporszívóztam és felmostam a kecót.
De valahogy annyira nincs erőm a kezeimben.
És ilyen még soha nem volt:fáj a vérvétel helye!Nem lilult be,de érzékeny.Látszik,hogy nem anyu szúrt!:(
Azt hiszem, hogy maradok most a cickánál. Esténként iszom egy csuporral.
Málnalevelet és palástfüvet hol lehet kapni? És egyáltalán honnan tudjam, hogy mikor van tüsző?
Örülj neki, ha nem lesz nagy pocakod. Éppen elég lesz a végén már a kicsi is.
Most már lassan időszerű.
Ezt találtam:
A málnalevél tea a peteérést támogatja, a petesejt minöségét, a hüvelyi nyálka mennyiségét és minöségét javítja, az ovulációs teszted erösebb és egyértelmübb lesz, a tüszörepedésedet elörébb hozhatja.
A málnalevél teát a ciklus elsö felében a menstruáció elsö napjától a tüszörepedésig igyuk, napi 2-3 csészével. Csészénként 1 teáskanálnyit forrázzunk le és hagyjuk állni 10 percig.
A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alkalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.
Tea formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig napi 2-3 csészével.
Én is abban bízom,hogy valamit megtudunk!
Hát talán nőtt azóta mióta taliztunk.Úgy veszem észre,hogy lassan növöget,tuti nem lesz valami nagy hasam.Mozgás nem igazán.Tegnap előtt valamit éreztem,de nem tudom,hogy az volt-e.