Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Tesztelni már nem tesztelek többet, felesleges. Holnap lesz a vizeletvizsgálat, délután az eredménye, avval felkeresem a dokim, és valószínűleg megint megvizsgál.
Egyelőre ennyi a terv. Ja, és szedem a bogyókat rendületlenül. Ma is volt egy kis színes folyásom. Azért nem barnát írtam, mert inkább sárga már, mint barna színű.
Kíváncsian és aggodalommal teli várom az előttem álló két hetet! Ez lesz a kritikus időszak.
Sziasztok!
Petra, ez az utolsó vizsga sem fog kifogni rajtad! Okos, ügyes, erős lány vagy, simán megcsinálod! Sok-sok erőt küldök!!! Már csak ezt az egyet kell átvászelni, és neked is itt a vakáció!!!! (Legalábbis, ami a tanulást illeti.)
Puszi!
Egyébként jó reggelt!
Gyorsan helyzetjelentek, aztán húzok tanulni. Szóval a rózsaszínes-barnás tegnap estére piros lett, de ma reggelre megint barnás. Remélem, hogy elmúlik. A petefészkeim meg buliznak rendesen.
Próbálom magam összeszedni, de úgy tűnik, hogy így a vizsgaidőszak finisére elfogyott az erőm.
Okés, jó pihenést.Én is megyek vacsit osztani.
Igen 7-ig vagyok, utána pedig fodrászhoz megyek.Puszi.
Na elhúzok én is, végeztem a tanulnivalóval, és egy kicsit lepihenek.
Mimo, jó munkát! Már nincsen sok hátra, gondolom, hogy "csak" 7-ig vagy.
Igen.Ezt nem hittem volna el.De ez van.nem biztonságos, de azért szerintem nálam müködik.Eddig is igy védekeztünk a vetélés után is, a trombozisom után pedig soha nem szállt ki.Pedig akkor sem lehetett vona teherbe esnem.Ja és nem is estem.....
Gyógyszer felborit mindent, a gumi meg sajnos pénz.Igy marad a természetes megoldás.
Mindenképpen érdemes elmenni egy magántanárhoz is, de az olvasás és a tv nézés nem árthat.
Jesszum, nálunk ennyi pénzért nagyjából 15 m2-t lehet bérelni. De lehet, hogy még annyit sem.
Nálunk 20-25 ezer forint a bérleti dij.Kisebb lakás 20, nagyobb 25.
Akkor szerinted olvasgassak, és valami tutti megragad egyelőre???
Igen, mondjuk akkor kevés rezsi, se villany, sem viz, sem gáz,kábeltévét nem kell fizetni, max. a lakásszövetkezeti dij.
Igen anyósomék felügyelhetnének.Na meg legalább nem állna ott üresen.Kilenne takaritva, stb.csak akkor teljesen kikéne üriteni minden butort, a ruhákat, edényeket, stb.mert az uj lakó hova pakolna?,Én elvileg csak 12 kilónyi cuccot vihetek ki a repülőgépen.Ugyhogy az összes ruha otthol maradna.
De azért ez nem a legbiztonságosabb megoldás hosszú távon. Mondjuk a gumit mi sem szeretjük, gondolom Ti sem. Fogamzásgátlót meg ne kezdj el szedni, ki tudja hogy károsítaná a szervezetedet.
Érdekes, hogy néhány hónapja még az volt a cél, hogy baba legyen, most meg a védekezés a cél.
Lehet, ha valaki ezt neked fél éve mondja, nem is hiszed el!:)
Persze, hogy nem akarto visszatáncolni, de azért az nem baj, ha tudjátok, hogy vissza tudtok jönni.
A lakástéma kemény dió. Én sem szívesen adnám ki, de azért rendesen tejel. Bár nem tudom, hogy felétek mennyiért lehet kiadni a lakásokat.