Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszi Ibikém! :)
Jó reggelt.
Tünci,hát a vérnyomásom még alacsony,dagadás nincs mióta hűvösebb van.Elötte sem nagyon dagadt a lábam csak egy kicsit.
Remélem,hogy Vicusnak lesz igaza.Majd ma kiderül!
Olvastam a naplódat,szegénykém,még mindíg érzékeny ott lennt.De nem is csodálom,ahogy szétszakadt:(Remélem,hogy hamar begyógyul!
Babaholmi,hát alakul,alakul,de nem úgy sajna ahogyan elképzeltem:(
Remélem,hogy nem bújik ki Szonja idő előtt mert akkor nagy kakiban leszünk!
Még a kórházi cuccom sincs összerakva...
Sziasztok!
Ediském! Nagyon boldog névnapot kívánok neked!
Sok puszi: Ibi
Azok a kiscipőcskék hol találhatóak meg?
Már láttam Zizi naplójában is!
Ediském, én Dani lábára a zoknin kívül felhúzok egy mamuszt. Cipőt nem akarok ráadni, mert ne abban tanuljon meg járni. (Ezt amúgy a barátnőm mondta)
Igaz, hogy egy nap vagy 10x tuti leveszi a mamuszát, én meg visszahúzom rá, de legalább nem fázik fel a talpáról!
Áááááááááá nem gyanakszom én semmire....mivel tudjuk, hogy min. egy tünet nincs meg hozzá, az pedig a magas vérnyomás.
Csak szeretnék biztos lenni benne.
Én is örülök!:)
Timinél toxémiára gyanakszol? (Remélem, csak egy kis hüvelyváladék került a vizeletbe, az is okozhatja.)
Sziasztok!
Hát nem semmi ez a Gréta. Ma fél óránként (jobb esetben) kellett visszaaltatnom, nagyon rosszul alszik. Remélem az éjszakánk jobb lesz.
Edis szeretnék én is boldog névnapot kívánni!
Vicus igaz milyen fantasztikus érzés, amikor érzed a mocizást? De jó hogy már itt tartassz!:)
Menyóka látom már két számjegyű a terhességed. Repül az idő!:)...és gartulálok a kiskönyvhez. Juj annak idején én is mennyire vártam, hogy nekem is legyen olyan!!!
Gyebike te pedig már betöltötted a 30. hetet. Lassan készülhetsz a szülésre! Kórházi cuccot is lassan össze kell készítened. Babaholmik vásárlásával hogy álltok?
Fehérje van a vizeletedben? Láb-és kézdagadás van? Remélem nincs. A vérnyomásod sem magas igaz? Még mindig alacsony?
Hali.
Tényleg nagyon jó a kép!:)
Ja, értem.
Az én "magán"dokim abban a kórházban dolgozik, ahol szülni fogok, ezért hozzá járhatok hivatalosan is terhesgondozásra. A kiskönybe is az ő neve van beírva.
Akkor a te magándokid nem abban a kórházban van, ahova területileg tartozol? Vagy hogy van ez?
Én magándokihoz járok amúgy mióta a vetélés után olyan bunkó volt a körzeti doki. Szóval azért van ez a kis kavar nálam. (Vagy nemtom) Elvileg magándoki nem végezhet terhesgondozást hivatalosan ez a baj. Tehát a magándoki papírjai alapján a körzeti beírja a kiskönyvbe a dolgokat. Mondjuk 2 hét múlva biztosan okosabb leszek amikor a magánhoz megyek és megmutatom a kiskönyvet.
Igen, az előző terhességemről és az utána történtekről nem nagyon beszéltem. A lényeg az, hogy nem ez a doki állapította meg a terhesség tényét, hanem a helyettese, mert ő épp szabin volt. Az Ünnepek alatt történt ami törént spontán és amikor a saját dokim megvizsgált uh-gal semmit nem látott és kétségbe vonta, hogy volt-e ott egyáltalán vmi. A végtelen szomorúság miatt nem olvastam be neki, de borzalmasan rosszul érintett. Mégis mit gondolt én írtam rá a papíromra pecséttel együtt, hogy mekkora petezsák... S bár visszahívott kontrollra azóta máig nem látott. Most is csak a kötelező miatt, de ha nem muszáj őt inkább nem fogom a lábamközé engedni.
Sziasztok!
Menyó, gratula a kiskönyvhez! :)
Timi, szerintem nem feltétlenül jelent gyulladást a vizeletben lévő fehérje! Megnyugvásodra a helyedben én is vinnék újabb mintát!
Vicus, holnap újabb pocis fotó? ;)
Ediském, itt is BOLDOG NÉVNAPOT!
Tüncike, biztos lefoglal Gréti! Remélem jól vagytok! Újabb baba fotót mikor láthatunk?
Petrus, haladsz már azzal a tű gobelinnel? Vagy még nem is kezdted el? Milyen a mintája?
Nem is kell. :)
Jó pihenést!
Majd holnap megtudom.
Valami gyulladást szerintem,bár én nem érzem.
Szia.
Hát kb két hete.A combnyakamtól indul lefelé a térdemig,ramaty érzés,szerintem a vádlinál is rosszabb.
Én mondtam,hogy erősebb lesz napról-napra!:)
Á, gondoltam rá én is, de nem hiszem. Akkor egész nap rosszul lennék, nemcsak délelőtt.
De jó, ez már biztosan a baba volt. Így legalább mindig tudod, hogy mi van vele. Úgy értem, ha mozog, akkor nem kell annyit aggódnod.