Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Hurrá!!! Végre nyugodtan aludhattál!
A védőnőt nem kérdezted, mitől lehet ez a lábgörcs?
Azt meghiszem.:)
Mindig van valami, ami miatt aggódhatunk.:)
Én múlt héten végig azért izgultam, hogy a postás ne hozzon levelet az AFP-ről, mert az azt jelenti, hogy meg kell ismételni a vizsgálatot, mert nem jó az eredmény. Szerencsére nem jött értesítés, meg ezen a héten sem.
Ha jó az eredmény, akkor a védőnő fogja megkapni.
Ezért arra következtetek, hogy jó lehetett az eredményem.:)
Hali.
Hát még én hogy örülök!:)
Szia Timi!
Örülök, hogy rendben volt a vizeleted!:)
Most már értem. Körzetekre vagytok osztva, és minden körzetnek megvan a nődokija.
Nálunk ilyen nincs, legalábbis nem tudom, hogy a városiaknak lenne.
Én meg amúgy is vidékről járok be, így ahhoz megyek, aki tetszik szerencsére.
Jajj,szörnyű lehetett!
Szerencsére minden cipőm jó rám,csak a felvétellel vannak gondok.Ha Laci itthon van mindíg ő adja fel a lábamra!:)
Elsősorban a vérnyomás rendszeres ellenőrzésével. Sajnos így utólag tudom, hogy nem volt elég csak a tanácsadáson mért vérnyomás. Akkor a második trimesztertől mindig 140/90-et mértek. Utána valószínűleg emelkedhetett, de ugye mivel nem volt mérőm, nem mértem.
Az oedemam meg iszonyú méreteket öltött az utolsó hetekben.
Emlékeztek? Zoli cipőjét (43-as) hordtam!
Sziasztok.
Teljesen tiszta a vizeletem!Vicusnak volt igaza,valszeg belekerült egy kis folyás.
Hát csajok én megeszek mindent amit megkívánok!Nem sanyargatom se a babát se magamat!;)
Nekem sajna az volt...plusz bazi magas vérnyomás!
(Ha még 1x terhes lennék, erre nagyon odafigyelnék. Jó, hogy nem lett bajunk!)
Sziasztok!
Mamusz: puhatalpú, a bokánál gumis. Majd lefényképezem neked!
Elolvastam. Az nagyon megdöbbentett, hogy vannak kismamák, akik hánytatják magukat a terhesség alatt is.
Alapvetően szerintem nem baj, ha egy kismama odafigyel az étkezésére, és nem szeretne sokat hízni, de azért ezt nem kell túlzásba vinni.
Az meg, hogy valakin hátulról látszódik-e hogy kismama, szerintem alkati kérdés is, és a pocaktól is függ, hogy széltében terjeszkedik-e v. előre.
Tünci, sajnálom, hogy még mindig érzékeny vagy. És a másik dolgot is, amiről írtál. :( Lehet, hogy érdemes lenne megpróbálnod az intimtornát, nagyon sok esetben segít.
Gréti az időjárástól alszik vajon ilyen rosszul? Nem csodálnám, mert minket, felnőtteket is igénybe vesz nagyon.
Sziasztok!
Én is bekukk...:)
Haladok, haladok, de dolgozom is vele rendesen. Tegnap is vagy három órát ültem felette.
Egy barátnőmnek lesz ajándékba, virágminta.
Sziasztok!
Beszívtam egy nagyon helyes kis melót, azon dolgozom reggel óta. Most van egy kis időm, mivel éppen várom az adatokat. Jobb lenne, ha megkapnám őket, mert nélkülük nem tudok haladni.
milyen mamuszt húzol a lábára?
Liliputi cipők. Nem tudom, hogy lehet-e honlap címet írni, de, ha ezt beírod a gugliba akkor rögtön kiadja.