Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Nem. Inkább olyan jó érzés! Most már mindenki egyértelműen látja rajtam, hogy kismami vagyok. És sokkal csinosabbnak és nőiesebbnek érzem magam most.
Még a pocak sem olyan nagy, hogy kényelmetlen lenne, szóval ez a második trimeszter tényleg a legjobb rész. Legalábbis eddig, mivel a 3. trimeszterről még nincs tapasztalatom, de akkor már több nyűgje szokott lenni a kismamáknak.
Szia Vicus!
Ezek szupi hírek! Gratula a mocizáshoz!!!
Ja, és a pocim tegnap megint növekedő tendenciát mutat.
Olyan érdekes, hogy egyik napról a másikra beindul!
Múlt héten szerintem nem nőtt semmit, ezért is láthattam kisebbnek.
Na, de most!:)
Menyó, itt is hideg van. Tegnap este egy kicsit begyújtottunk a kazánba, mert 19 fok volt a házban.
Ma reggel a kinti hőmérséklet meg csak 8(!) fok volt!
Remélem, azért lesz még jó idő!
Perus, jobbulást kívánok!!!
Szegényem, mindig elér valami nyavalya!:(
Sziasztok!
Tényleg nem volt itt forgalom a hétvégén.
Nálunk is vendégek voltak, vagy ép fordítva vendégségbe mentünk, jól eltelt a hétvége.
Képzeljétek, a barátnőmnek, amikor terhes volt, sztetoszkóppal szokták hallgatni a pici baba szívhangját. Ők jöttek hozzánk vendégségbe, és kértem hozzák el a sztetoszkópot, hogy mi is kipróbálhassuk. (Mert azért bevallom, a védőnő óta nyugtalanított a dolog.)
Szombaton el is hozták, kipróbáltuk...semmi. Este többször is hallgatóztam, meg éjjel lefekvés után is, de semmi...
Már kezdtem megijedni, és még nyugtalanabb lenni, amikor is vasárnap ébredés után próbálkoztunk újra a hallgatózással.
Először akkor sem sikerült, majd egyszer csak megtaláltam az ütemes dobbanásokat a pocim bal alsó felén!:))))) Úgy örültem!!!!! És olyan jó volt hallani!!!!!:)
Aztán délután is megpróbáltam, és ugyanott lehetett hallani egy kicsit halkabban.:)
Szombaton biztos nagyon el volt bújva, ezért nem sikerült.
Meg nagyon el kellett találni a helyét, mert pl. amikor sikerült hallgatni, akkor is csak egy 8-10 centis sávban volt hallható. Ha ettől odébb tettem 2-3 cm-re, már megint nem volt érzékelhető.
És a másik hírem, hogy egyre biztosabb vagyok benne, hogy MOZOG!:)
Péntek este is éreztem valamit, szombat reggel is, vasárnap este is, meg ma reggel. Nem buborékok, inkább olyan érzés, mint amikor az ütőeret érzi az ember, hogy dobog. Ilyen apró kis lüktetés, de nem mindig ugyaott, és nem is olyan szabályos ütemben.:)
Múlt héten hétfőn már éreztem hasonlót, de akkor még nem voltam biztos abban, hogy ez a baba. De most már tudom, hogy akkor is ő lehetett.
Szóval most nagyon happy vagyok!!!!:))))))))))))))))
Jó reggelt!
Hétvégén is ugyanez volt?
Jó reggelt!
Nekem sikerült kétszer is leülnöm a gép elé tegnap, de másodszor már nem írtam, mert nem történt semmi érdemleges, másrészt pedig nem volt itt senki. A szokásos hétvégi csúcs. ;) Ja, vendégeink is voltak, így nagyjából teljes egészében róluk szólt a nap.
Sziasztok.
Nem voltam ma gépközelben,látom,hogy nem csak én voltam így!;)
Sziasztok!
Jelentem: jobb a kedvem. :) Végre kialudtam magam, biztosan az is közrejátszik.Délelőtt megyünk vásárolni, délután főzőcske, este pedig jönnek a barátaink.
Szívesen!
Aki undorodik az most ne olvassa el a következőt, mert szaros dolgokról lesz szó!
Grétámnak ma 6. napja nem volt széklete. Szerencsére a hasa nem fájt. Ma aztán meglepett egy akkora adaggal, hogy kb. 5 percig ültem felette, és csak annyit tudtam mondogatni, hogy "Jaj istenem, hol is kezdjem el? Jaj hogy is csináljam?"
Gondolhatjátok!:)))))))))
De ennyire még sosem örültem ennyi szarnak!:D
Tüncike, köszi az E-vitamint!
Ma beugrottunk anyáékhoz és elhoztam!