Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Valószínűleg olyan szerencsés vagy, hogy nem lesznek csíkjaid. Ha eddig nem voltak, akkor most már miért lennének? És valószínűleg akkor sem lennének, ha sokkal nagyobb lenne a pocid.
Én sajnos ebből a szempontból elég szerencsétlen vagyok, tele vagyok csíkokkal már most is.
Jajj,de gyagya vagy:))))
Lesz neked ott poci!!!
Szerencsére a csíkok idáig elkerültek.Kop-kop.Pedig sokszor elfelejtem bekenni.
Én is azt hittem,hogy kicsi lesz a téli kabát,de ha ilyen idő lesz még egy darabig nem lesz szükségem rá.
Az biztos,hogy nagyobb pocakod lesz,de hidd el én ezzel a poccal is megszenvedek.
Persze, a Tiéd is sokat nőtt, csak az már most is látszik, hogy Nekem nagyobb lesz a végére, mint Neked. Ez nem biztos, hogy olyan jó, hiszen így nagyobb esélyem van a terhességi csíkokra, meg nehezebb lesz a mozgás, mint Neked.
Na, meg lehet, hogy a téli kabátomba sem fogok beleférni.:S Pedig nem fogok venni egy újat, fölösleges pénzkidobás lenne.
Igen,pont az előbb néztem meg.
Hát az tény,hogy a Tiéd nagyobb,de az enyém sem olyan kicsi már!;)
Meg tudod nekem belül több helye van:)))
Nézzétek meg a képgalériában fent van egy 14 hetes kismama pocakfotója (siskane). Az övé se kicsi 14 hetesen!:)
Timi, a mi pocakunk a két szélsőség: a Tiéd a pici, az enyém a nagy.:DDD
Ja,még nem:(
Majd most szándékozom.
Hali.
Puszmok,sajnálom a mensit és a munkahelyet is!
Na látod. :) Majd én figyelmeztetlek.
Nem voltunk kétnaponta együtt, de úgy döntöttünk, hogy nem ezen fog múlni. Tavasszal nagyjából ránézésre tegerbe estem, ráadásul nem is félidőben, hanem utána egy héttel. Az egy dolog, hogy én mit érzek, de egyáltalán nem biztos, hogy amit én pé tünetnek gondolok, az valójában az is.
Akor amjd számontartjuk! Ezen ne aggódj, remélem megtettetek mindent :)))
Closti bakker...el is felejtettem hehe
Puszmok: nem olyan rossz az a 38 nap.
Vonalzó... Babonából nincsen, mert ugye múltkor volt. És most szeretnék mindent máshogyan csinálni. Lehet, hogy butaság, hiszen nem ezen múlik. Egyébként ez a 18. napom.