Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
A diabetológusra írtam, hogy ugye voltam nemrég és minden szép volt...erre most meg itt késett egy picit :)
Mindenre van megoldás, jó lenne azért ha nem egy komplett felújítást csinálnának...hihetetlen azért, ezért szokta mindig nekünk is mondani a gázszerelő le ne cseréljük ezt mert ehhez még olcsó minden...viszont egy új...
Megoldjuk, csak nagy szívás az egész. Most mondta a szerelő, hogy elfér a tartály és a mosógép, és nem kell a mosdót arrébb tenni. Mindenre van megoldás, ez mindig kiderül. Én meg nem bőgök.
Annak viszont örülök, hogy Nálatok rendben van a cirkó.
Amit a naplódban írtál a dokidra, azt mivel kapcsolatban írtad?
Ja hát volt egy másik okostojás, aki azt mondta jól ég ez mit akarok...na mindegy aztán 7végén gondolkodtunk és rájöttünk tisztitsuk ki a szűrőjét lent hátha...na azóta tökéletes sőt még csendes is, mintha nem is a miénk lenne :DDD úgyhogy erről ennyit :)
Hát látod Vicus neki pontos...
Képzeljétek, a kutyám ma elkezdett menstruálni.:S
Azt hittem, most kicsit kitolódik, mert nyáron szült, de nem.:( Neki bezzeg pontos!:DDDD
Sziasztok!
Petra, örülök, hogy végre szerelik a kazánt, annak kevésbé, hogy bonyolult a helyzet. De remélem, néhány nap múlva már csak rossz emlék lesz, és pancsizhatok a fincsi meleg vízben.
Szia!
Nem is kérdeztem, Nálatok mi lett a cirkóval?
Jó reggelt mindenkinek!
Timi tényleg nagyon nagyot nőtt a pocid!!! Nem semmi szép nagy lesz ez a végére kérem!! :))
Menyó hogy vagy? Pocid? :DDD Rosszullétek?
Petrus sajnálom ezt a kazános dolgot..hát én sem lennék boldog a helyedben...de reméljük lassan megoldódik és minden a helyére kerül!
Szia Tünci,hogy vagytok? Hogy megy az idő már egy hónap, gratulálok hozzá! :)
Jó reggelt!
Megjöttek a kazánosok. Hát, semmivel nem bíztattak. Elég bonyolult a rendszer, mivel az iroda fűtése és melegvize is innen megy, ráadásul felfüggeszthető tartály helyett álló tartályunk lesz, ami jelen állás szerint nem fér el, tehát valamit mindenképpen szét kell verni. Jó esetben csak a szekrényt, a rossz esetről nem is beszélek, nehogy megidézzem. Hajaj.
Jó reggelt! Jó reggelt!
Tünci köszi elvagyok, reggelente ha nem eszem meg időben a háztartási kekszet, akkor a gyerkőc kikényszeríti. :) Amúgy általában jól vagyok.
Puszmok megértem, hogy nem fogadtad el az állást, ugyanakkor sajnálom, hogy nem jöttek be a számításaid.
Szia!
Köszi a bókot,olyan jól esett!:)))
Sziasztok!
Petra, hát aztán már én is nagydarab vagyok, és azért látszódott ám rendesen a hasam. Emlékszem már 16 hetesen egyszer azért akarták átadni a helyet, mert látták rajtam hogy kismami vagyok.
Vicus szép gömbölyű a hasad!:)
Gyebike, hogy neked mekkorát nőtt a pocid!!!!!!! Úgy látszik Szonja ráizzított.:) Egyébként tényleg vannak olyan kismamik, akiken alig látszódik a terhesség. De ezt te már felülmúltad....nagyon szép kis hasid lett.:DDD
Menyóka hogy állsz a rosszullétekkel?
Köszönöm mindenkinek a hófordulós köszöntéseket Gréta nevében!
Na, most kíváncsiságból megnéztem, hogy állok kabát fronton.
A tavalyi hosszú, barna, steppelt téli kabátomat be tudtam húzni, de már feszül. Szóval most ipeg, hogy jó.
Aztán van egy régebbi csípőig érő steppelt szürke, szerencsére abban még bőven van hely, kb. kétszer ekkora pocóval is jó lesz.
A szövetkabim meg inkább meg sem próbáltam, az esélytelen.
Meg van egy bundám is, de az is most még pont jó.
Szóval, ha szerencsém lesz, akkor azzal a szürke röviddel kihúzhatom a telet.
Ha meg nem, akkor tényleg jön a kínai vagy a tecso.
Na mostmár tényleg megyek pihizni.
Sziasztok lányok.