Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Jól is teszed, pihenj is csak le időben! És néha amikor Luca alszik napközben, Te is engedj meg magadnak egy kis sziesztát! Ennyi jár Neked is, hiszen elég sok minden van a válladon!
Jó éjt!:)
Hogy bírom? Egyre rosszabbul, de hiszem, hogy egyszer ennek is vége!
Nem tudom melyikünk alvási szokását örökölte Dani! Sejtem, hogy az enyémet! :(
Vicus!
"Honlap működésével kapcsolatos információk" fórum - itt találsz infót arról, hogy miért szűkült be a napló!
Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök.
Ma reggelre megint tiszta kiütés lettem, 100%, hogy kimerültem teljesen. Mától 10-től ágyban a helyem, nem akarok tönkremenni teljesen.
Perfike, elég durva éjszakáitok vannak! Hogy bírod most ébren?
A naplóbejegyzésedről az a mondás jutott eszembe, hogy "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond".
Petrus, teljesen megértem, hogy kivagy akadva!
remélem minél hamarabb megoldódik ez a frány kazán ügy és kibékültök Lacival!
Mi is szoktunk veszekedni, de nem tart szerencsére sokáig a harag.
Bár mióta házasok vagyunk volt már olyan is, hogy Zoli dacból külön aludt. Azt hiszem ez akkor volt, mikor már Dani a pocakban volt.
másnap már nevettünk rajta!
Jajjj.:( Olyan rossz olvasni, hogy így a padlóra kerültél.
Laciddal kibékültök biztosan! Néha mi is összeszólalkozunk, de aztán nagyon gyorsan ki is békélünk, mert nem bírjuk a feszültséget.
A szerelőnek miért nem tetszik az a hely, ahova Ti szeretnétek? Hiszen apukádra hallgatsz ez ügyben, nem igaz? Gondolom, ő is ért hozzá!
Beszéljen apukád a szerelővel!
Valakit nem tudnál megkérni, hogy holnap várja a szerelőt?
Na mégegyszer...
Gratula Lacinak! :)
Sziasztok.
Jó soat írtatok!:)
Bebe,nagyon boldog szülinapot!!!
Puszmok,szedjél két szemet a clostiból és bizti sikerül!
Drukkolok nagyon Nektek csajok!
Vica,de jó akkor nemsokára jobban szemügyre tudjátok venni a babótokat!Remélem,hogy nem lesz szégyenlős mint Szonja.Bár ha kisfiú akkor nem lesz az.Most akkor milyen néven szólíthatjuk,van valami fix most?
Mi szinte egész nap csavarogtunk,Lacinak végre megvan a jogsija.
Tünci, jól látom, hogy Gréti elkezdett hurkásodni? ;))) Látod, hogy fejlődik ő szépen. Nincsen okod az aggodalomra.
Olyan kis cuki. :)
:))))) 100%
Melóhelyen minden okés?