Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Ez minden uh előtt így lesz :))
Aztán meg majd le sem lehet törölni a vigyort az arcodról, ha jössz kifelé a dokitól :))
Na,megyek megpróbálok kicsit ledőlni míg Szonja szunyál.
Petra,nődoki után gyere!!!!!
Hát nem sajnos!
Vettem egy algopyrint.Más nincs is itthon,nem szoktunk szedni gyógyszert,csak ha már nagyon nem bírom.Utoljára a szülés után kaptam!:)
Nekem is napokig fájt a fejem.
Petra, olyan szép nagy lesz már a kisbabó. Már nagyon szépen lehet majd látni mindenét. Hányra mész/mentek?
Nóra is nyűgösebb az átlagnál, de ez most nem hisztiben nyilvánul meg, hanem bújósabb, álmosabb.
Aha,és ha lehajolok vagy megmozdítom a fejem akkor nyilal...szörnyű!:(
Ráadásul most hívott Laci,hogy még 30ezret rá kell költeni a kocsira!:(((((
Már így is 100-at ráköltöttünk:(((
Ki kellett cserélni mindenféle nyavalyát a féktárcsáktól kezdve a futómű alkatrészekig.Holnap lebontják az egész hátsó futóművet,hogy valamit kicseréljenek!Fasza!De legalább egy jó darabig rendben lesz az autó!
Egészen jól, köszönöm. Néha van egy kis émelygés, de nem vészes. A fejfájást ne is emlegesd, vasárnap és hétfőn nekem is mintha kalapáccsal verték volna. Belladonnát vettem be, talán egy kicsit segített.
Neked nagyon fáj?
Ég hogy vagy ma?
Nekem tegnap óta szétmegy a fejem!:(
Biztosan fogod látni!
És az izgő mozgó kezecskéit és lábacskáit is fogod látni!!!!!Jujj de jó lesz!!!
Szonja már napok óta nyűgös,1x 2x már hisztizett is!
Jó tanulást!
Gondolom, éppen ezért vagyok így megdöbbenve. Egy percig sem kérdőjelezem meg a szükségességét, csak sajnálom, hogy ilyesmivel kell foglalkoznotok.
Igen, izgulok. Csak lássam már a kis pulzáló szívét!
Péntek sincsen már messze. Gondolom, hogy várod már. :)
Végre alszik, megyek is tanulni. Este sem leszek, majd holnap estétől jobban ráérek.
perfiékkel mi a helyzet?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy kinél mi van ma ma, de Luca elviselhetetlen. Egyfolytában hisztizik, borzalmas. Már a hajamat tépem, ráadásul holnap vizsgázom, ezért idegesebb is vagyok most.
Petrus gondolhatod hogy olyan dolog amihez sajnos kell...
Sok sikert a mai dokihoz, minden okés lesz, izgulsz?
Mi pénteken megyünk...
Sziasztok.
Grétinek boldog hófordulót!
Jó reggelt!
Grétinek boldog háromnegyed évességet!