Tabuk a szexben - hol a határ? (beszélgetés)
"arcra-élvezés a megalázás egyik módja...."
Megalázás módja??
Hááát.Miért is akarná egy férfi megalázni a nőt szeretkezés,vagy szex közben?Hogy jut egyáltalán ilyen az eszébe...?pffffffff:))
Egyáltalán miért vannak ott megalázó és nem megalázó epizódok egy testi szerelemben? Hogy lehet egy testi szerelemben megalázás??
Ha meg nem szerelmi szexuális kapcsolatban használják megalázási módnak,akkor az a férfi egyáltalán nem tiszteli a női nemet sem.
Igen, a terhességre vetített hatása a legjobb!:)
Nem hiszem, hogy egy ilyen felfogású pasi, vagy nő is megváltozna, ha neki ez jó. De csak azért, hogy a másik fél vele maradjon hosszútávon nem lehetett volna fenntartani ezt a kapcsolatot. Még jó,hogy idejében belátta.:)
Na, az is jó :D
De amúgy a spermáról sok helyen olvastam, hogy sok jó élettani hatása van (most viccen kívül).... A terhességen kívül persze :D
Nem tudom... Én megkérdeztem a lányt, és ő bele volt zúgva a pasiba,- pedig már az elején leszögezték hogy ez egy BDSM kapcsolat lesz (domináns-behódoló szado-mazo) Amúgy nekem ez tök újdonság volt, (két éve volt), előtte nem is hallottam erről , hogy ilyen tényleg van a való életben, hogy emberek így élnek :S
Annyit sírt, meg annyit szenvedett mellette... végül amúgy megszakította vele a kapcsolatot...de hát nem tudom, mi volt neki benne a jó, mikor belement. Talán azt hitte, a pasi megváltozik...
Az utóbbi amit írtál, szerintem már beteges...mi a jó ebben?
Az arckrémekben, pakolásokban egyébként nagyon sok érdekes dolog van.:) Ma hallottam, hogy 32 ezer ft-nak megfelelő pénzért fürjürülékpakolást csinálnak valamelyik baromi drága szigetcsoporton.
Amúgy röhögni fogtok, de van egy svájci kozmetikumokat gyártó cég, aki spermiumot használ a krémekbe, és az elit rétegnek gyártják :DDDDD
Amúgy ez az arcos-leélvezős dolog szerintem is megalázó... De biztos van, aki azt szereti, ha alázzák :)
Nekem volt egy ismerősöm, az ilyen szado-mazo kapcsolatban élt. Ő volt a megalázott fél, és olyanokat kért tőle a hapi, hogy csak lestem....
Ne gondoljatok kínzásra, vagy ilyenek, de volt olyan, megkérte a csajt , találkozzanak itt és itt, a csaj elment, ő nem, felhívta telefonon, és elmondta neki, hogy most épp magán mit csinál...a csajnak meg le kellett reagálnia egy nyilvános tér kellős közepén :DDDDDDDDDD
Persze meg széppé teszi az arcbőrt is, és ha lenyeled akkor meg megnő a melled is:DDDD
Jó duma, kér hogy már nem vagyunk 16 évesek, hogy elhiggyük:p
Hopp, eszembejutott egy tabu neked:)
Én abba nem mennék bele soha, hogy az arcomra élvezzen a párom. Mondjuk ez neki se jutna eszébe soha, szerinte is undorító és megalázó.
Szerintem az anális szex, meg a segédeszközök is a normális kereteken belül vannak:)
De ez a tamponfeldugósdi tényleg undi:S
Pffffff...azért másnak feldugni a tampont más tészta sztem :)Undorító...
De szerintem ha mindkét félnek jó az, amit csinálnak, akkor csinálják (lehet az orális, anális, vagy akármi)
sziasztok
ezek szerint én prűd vagyok, a falsoroltak közül az egyedüli amitől nem ráz ki a hideg az az orális szex, ezzel nincs semmi gond, de pl az anális, a seggébe?
hát ízlések és pofonok
már a biosztanárom is megmondta hogy prűd vok mikor azt mondtam arra hogy ő dugja fel a barátnőjének a tampont, hogy én nem engedném meg
Igyekszem!
Bár nem volna jó, ha emiatt átmennék alkoholistába:DDDDD
Ha a borozgatás bejött akkor hajrá:)
Az a lényeg hogy menjen:)