Tabuk a szexben - hol a határ? (beszélgetés)
Én nem tudnám a férjem megkínozni, mert nincs miért!!!! és teljesen őszintén mondom. Néha szeretem viszont én is a fordított helyzetet, hogy én vagyok védtelen, passzív nő, ő pedig az erős férfi, aki a magáévá tesz.
Egyszer lepippantottan zuhany alatt úgy hogy állt én meg térdeltem.Az is nagyon szexis póz.)
és mi van a különféle pózokkal
volt már valakinek valami nagyon extrém?
próbáld meg, majd meglátod ha esetleg nem tetszik a párodnak
Én is de néha kicsit váltanék.))
:)))))))))))))))
Én nem kínoznám meg így szegény párom, (bár, néha eszembe jut ez-az, amiért megérdemelné), de azért ez durva lenne :D
nekem kifejezetten tetszik a szexrabszolga szerep, imádom amikor érzem a nyers férfi erőt
Én egyszer kikötöztem az ágyhoz de rendesen.
Írtó szexi volt nekem tetszett a szerep,de neki nemnagyon.
Nálunk is azt élvezi ha én vagyok a szexrabszolga.))Ez a szereposztást fekszik nekem de szívesen kipróbálnám már néha a dominát is.))
Nekem menne a domina szerep,elég lenne csak a disznóságaira gondolni és szétrugdosnám a tökét simán.D
Azt nem tudom hogy élvezném e.Láttam filmet ahol belerugott a csaj teljes erőből a férfi ágyékába,bevallom hogy éreztem egy gyenge orgazmusfélét.))
volt hogy próbáltam irányítani, én akartam lenni a domináns, de a férjem annyira nem élveszte, jobban szereti ha én vagyok a törékeny lány
nálunk nem menne a szerepjáték, de a pisi-kaki szex sem, fúj
Nekem a szerepjátékok mind ilyenek lennének. Talán a zavartól, vagy nem is tudom, de biztos elnevetném.
Én egyszer próbáltam dominát játszani, de totál elröhögtem. De a szituációs játékokat szeretem, nem öltözünk be, meg ilyenek, csak szóban játszuk el (pizzás fiú-nincs pénzem kifizetni, csórtam egy láncot és a biztonsági őr megmotoz, hogy ne hívja ki a rendőrséget bármit megteszek, stb :)
az biztos hogy mi is elröhögnénk az egészet
Mikor bnőm elmesélte, hogy vannak neki otthon ilyen cuccok, én úgy nevettem... Számomra olyan vicces szitu lenne, hogy ott állok ostorral, 25cm-is sarkú cipőben, latexben, és veregetném a pasi popsiját :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Érdekes amit itt felvetettél, és teljesen igazad van. Azok a férfiak, akik pl. borotválják a testüket,a kinézettükkel vannak folyamatosan elfoglalva, és elvárják, hogy egy nő folyamatosan topon legyen, elég hervasztóak az ágyban, önzőek, lusták. Meg sem izzadnak, míg te már úgy érzed lefutottál egy maratont, a legjobb az egészben, a végén megkérdezik: jó volt neked? (ha megkérdezik), nos a válasz: nem, még sokat kell fejlődnöd. Így nyiltan, lesz...tam anno milyen lelki törést szenvednek, hogy a kis egójuk csorbul :)
:DDDDDDDDDDD
Én próbáltam már, annyira nem szörnyű... de amúgy ötévente egyszer, ha engedem... Iszonyat nagy összhang, odafigyelés kell a pasi részéről, de hidd el, hogy ott is vannak olyan érzések, amikre nem is gondolnál... Én nagyon-nagyon ellene voltam, de a mostani párommal kipróbáltam, és megy. De tényleg nagyon ritkán. Másfél év alatt két alkalom volt.
Egyébként annak ellenére, hogy jó volt, nem vagyok oda érte.
Egész jó lehet egy ilyen kis rabszolgafiú.D
Latex cucc és lakkcipő + ostor.Ágyba hozná a reggeli kávét és mindent megcsinálna itthon ami kell.)
Szerintem is próbáljon picit idősebbeknél. Lehet, hogy nagyobb sikere lesz :)
Azt hiszem azt én sem próbálnám már pedig elég nyitott vagyok a világra.)
Meg az anált sem.A hátsóm nem arra való és análozni azokat szokták akiknek túl tág már amott,vagy a pasinak túl kicsi a farka és szűkebb lyuk kell neki.
pisisex....kakisex--> fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj
ez egy aberráltság már sztem.
Majd megemlítem a haveromnak, hogy próbálkozzon idősebb nőknél, szerintem már az is izgató lehet számára, hogy egy idősebb nőt kell kiszolgálnia az ágyban :)
ezekután ha nem is bőgtem volna de biztos hogy elgondolkoztam volna hogy most ez mi volt.
Fúúúúúúúúúúúj, dehogyis :)))))))))
Jézusom.. na ABBAN mi lehet a jó? :O Ha ezt vki egyszer reálisan megmagyarázná :S Hányinger :))))))
:) aza lényeg h jól érezzék egymást:D
De most ugye nem a pisiszexre akarsz kilyukadni?))
Nem akarom mondani, hogy amikor ez velem történt, azért átbőgtem egy éjszakát, mert nagyon megalázónak éreztem! Nem akarok kárörvendeni, de a mellettünk lévő lakótelepen lakik, és így elég gyakran látom még most is, és mindig egyedül járkál, én meg a férjem oldalán (aki sokkal jobb pasi tőle!:)))
Igen! De olyan viccesek a párjával :)) Ő egy tök határozott, erős jellem, és külsőre is nőiesebb kategória, a pasi meg ilyen kis vékonyka, kisfiús. :)
További ajánlott fórumok: