Szűznek lenni (beszélgetés)
Nem ciki, de nagyon ritka, és furcsa. 4 év alatt mit csináltatok, amikor lázba jöttetek?
Ha te már készen állsz, akkor nincs más hátra, tedd azt!
Nem ciki.
A szüzesség ma se nem erény, amire büszkének lehet lenni, sem pedig hátrány, amit szégyellni kellene.
A testi kapcsolatnak számtalan olyan módja lehet (de ezt ti is tudjátok) amelynek során mindketten kielégülhettek, de mégsem jár a szüzesség elvesztésével.
A szűzhártya megléte egyébként se garancia semmire, legfeljebb egy gát a fertőzések megelőzésére.
Hát ezzel másképp nem is lehet lenni. :)))
Elolvastam én is a másik fórumodat is.
Én ezt a kapcsolatot befejezném. Sőt már régen túl lennék rajta. (Eszembe se jutna hozzá menni feleségül.)
Nagyon fiatal vagy még, nézz előre! Nem hinném, hogy meg kellene alkudnod a sorssal, hogy ilyen párod legyen.
Ez a kapcsolat több sebből vérzik... sajna.
Azért szerintem az elég necces,hogy valaki 4 éve együtt van a párjával,és nem kívánja,meg nem feküdnek le.Ott szerintem valami nem oké...
Ugyanígy vagyok vele én is :))
Leálltál a pánikbetegségre szedett gyógyszerekről? mert esetleg az is okozhat szexuális gondokat...
Hát itt komoly problémák vannak a háttérben és te ezért nem tudsz rendesen ellazulni .... a másik forumod alapján ott csaptam volna az orrra az ajtót hogy akkor old meg az életed apukám ahogy tudod és keress más balekot akin a hisztidet levezetheted
Beleolvastam a másik fórumodba. Nem bíztató a helyzetetek. Nem csak a szexről van itt szó. Pontosabban a hiányáról.
ez már nem bénázás kategória már ha nem sértelek meg... beszéljétek meg kinek mi a jó és ne hagyd magad a célodtól eltántorítani egészenm addig amíg meg nem hallgatja a mondandód és hogy neked szerinted hogy lenne jó
Mit takar a bénázás?
Mindketten felizgult állapotban próbálkoztok az aktussal?
Követné... ha nem lennének "bénázások".
Akkor nem foglalkozik veled eleget, nem kitartó. El nem tudok képzelni ilyen pasit...
Elvileg felizgulsz ezek szerint, szóval nem ezzel van a baj.
Az előjátékot mi követi, nem aktus?
Na a vicceket félre téve... a dolgot nem elpoénkodva mondom..nem értem a pasid és téged se miért nem álsz a sarkadra és mondod ki kerec perec hogy mire van szükséged ha nem teszed meg sha nem fogja megtudni se felfogni és mindenért te leszel a hibás...
Kellően nedves vagy ilyenkor? És nem a sikosítóra gondolok, hanem h fel vagy-e kellőképp izgulva?
:)
Szájjal, kézzel való előjáték... de ezt az állapotot fent is kéne tartani, mindaddig, míg nem jut el a behatolásig...
Mit tesz azért, hogy ne legyél szűk?
Hát, jó most akkor nyersen fogalmazok, előre is bocsi.
Egyszerűen nem megy be... :)
Túl szűk vagy mi a szösz... lényeg az, hogy van egy bizonyos fájdalomküszöböm...
Nyilván ez attól is függ, mennyire vagyok felizgult állapotban, de lát, az ember lánya kissé lelankad, ha a pasi passzív.
Mit takar az, hogy "nem sikerült"?
Már próbálkoztunk, ezzel a fejezettel is... de hát nem sikerült a behatolás....
Nem csak az első alkalom lenne emlékezetes, de annak a következménye is. :D
Egyébként (bocsi, ha már írtad, nem vettem észre) próbáltál már olyankor "rámászni", mikor nagy volt a hév mindkettőtökben?
Remek lesz, ha az évek múlásával még ezek az igények is csökkenni fognak.
Hát, tényleg, a végén még lecsuknak. :)
:) Jó vagy :) de én inkább maradnék egy hús, vér dolognál :D
Csak nehogy feljelentsen nemi erőszak miatt! ;) :D
de lehet jobb lenne ha vennél egy vibrit magadnak és kipróbálnád avval milyen
hát nem csak jól kend be magad is meg őt is vazelinnel
További ajánlott fórumok: