Szüzen szeretnék házasodni. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem, nem mondtam, hogy minden szuper. Pl. nem tetszik a háború, a vízhiány, a drágulások, a sok betegség amire még nincs gyógyszer, az egyre több meddőség, hogy a kezeletlen elmebetegek szabadon lófrálhatnak.
Nem tetszik az erdőírtás, nem tetszik a klasszikus kommunikáció megkevesbedése, és még sorolhatnám.....
Nem barlangban élek, de ha csak ezekkel foglalkoznék nem élnék boldogan és meggajdultam volna már.
Szemellenzőt is hordasz?
Szóval szerinted minden szuper?
Barlangban élsz?
Az én környezetemben nincs, de attól még látok és hallok.
Szüzesség gyűrű, mint az USA-ban?
A hátsó bejárat attól még szabad 😃
Egyáltalán nem, csak herótom van tőle, hogy az "emberek", a "férfiak" az "asztalosok" az "egyetemisták" stb.....
Azért mert a környezetedben csupa bunkó, tiszteletlen, elvált ember van akik magukra hagyták és nem törődnek a gyerekeikkel még nem jelenti azt, hogy mindenütt mindenki ilyen. Túl sokat olvasod a bulvárt és nézel hülye sorozatokat. A való világ nem ilyen. Nem mondom vnnak ilyen esetek, ahogy régen is voltak, csak akkoriban max a templom után a fejkendőbe sutyorogták, ma meg kiírják facera.
Az én közelemben sehol egy agresszív drogos anya, ki érti ezt?
Apa-anya nélküli gyermek régen is volt, pláne a világháborúk után, de ez más tészta.
De úgy gondolom te tescós szatyorban élsz és ha úgy gondolod ezek a kilátásaid ne szülj ,és tartogasd magad hátha feltalálják hamarosan az időutazást.
Visszagondolva az osztálytársaimra, egyikük sem szűzen ment férjhez és egyikből sem lett curva.
Viszont van olyan barátnőm, aki - ugyan nem 29 évesen, hanem 19 évesen - szűzen ment férjhez. Azóta is azon gondolkodik, milyen lett volna mással a szex. Nem tette meg, nem csalta meg a férjét, és nem is akarja, de a kérdés állandóan ott vibrál.
Magamról: életem első férfi partnerével 14 évet töltöttem el. Jó volt vele a szex, azaz azt hittem.
Amíg meg nem ismertem a férjemet. :D Kiderült, hogy amit én olyan jónak gondoltam, az egy olyan csak-csak...
Sárikát meg ki kell ábrándítanom, mert attól, hogy valakinek megvan az a nagyra becsült hártya, még egészen színes szexuális életet élhet, ha akar. :)
A két háború között?
Mikor a cselédlányokat használta a ház ura, meg az úrfiak?