"Szűz" férfiak milyenek? (beszélgetés)
Én is ikrek vagyok :DDDD
Hát egy álompasi lehet :)Szeretnek a társaság középpontjában lenni. Az enyém is ilyen. Szerintem azért ilyen jó a kapcsolatunk, mert mindent meg tudunk beszélni. Mi már 5 éve vagyunk együtt és remekül működik. Kiegészítjük egymást nagyon. Dumában leköröz. :D
Az én szüzem örök szerelmes, ennyi szeretetet és törődést nem kaptam még senkitől. Persze ezzel szemben megőrít a hülyeségeivel és az örökös álmodozásaival, de ha belegondolok az ikrek is ilyen szélsőséges.
Szerintem, egy próbát megér :)Mióta vagytok együtt vagy még csak ismerkedtek?
Amúgy meg azt olvastam, hogy a szűz jegy inkább a biztosat választja a lángolóval a bizonytalannal szemben, de ez persze nem biztos, hogy igaz. Általában van hasonlóság az azonos jegyű emberek között. A Te szűzed milyen volt mikor szerelmes volt? Bár lehet most is az csak, ha nem titok! :)
És Neked mi a jegyed? Nekem ikrek.
Hát igen de sokat számít az is, hogy mit hoz otthonról. Jahh meg az évek és a tapasztalat is.
Jut eszembe nekem is van egy régi barátom, aki szept 21 -én született. Ő nagy nőcsábász.:) Ő azt használja ki, hogy töri a magyart. Imádni való.
Mesélj, milyen a Te szüzed? Mennyi idős?.....
exvőlegényem szűz, mi nagyon jól kijöttünk :)
Sose tudtam én se haragudni rá, hasonló a véleményem, mint Maticának. :)
Azért nem mindig, de van érzéke hozzá, hogy amikor már elszakadna a cérna, mivel bűvöljön el.
Szóval nagy türelem kell hozzá az biztos.
Nekem is van szüzem :)
Nem tudom mennyire mérvadó, mert nincs összehasonlítási alapom. Az én párom mindenki másnál jobban szereti magát. Egó a csúcson. Haragudni nem lehet rá, mert hiába az agyamra megy, de két perc után ahelyett, hogy keresztbe lenyelném, már csak nevetek rajta. Romantikus ha akar, érzéki ha akar.... Mindig megtalálja a megfelő furfangot, hogy más a kedvébe járjon. :)
Szóval az én szüzem ilyen imádnivaló, de sok türelem kell hozzá.
nekem a ferjem es a fijam szuz jegyujek...
jok a munkaban...erzekijek..es mikor begurulnak Isten mencsen meg...
Aki ismer vagy ismert szűz jegyű férfit az írja le a véleményét, hogy milyenek az e típusú férfiak?
Persze nem ez a döntő szempont, de érdekel, hogy általában az életben a szerelemben milyenek ők?
Köszönöm!