Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Szia. Hétfőn voltunk 6 hetesek.
Megyünk a főnökért az oviba....bringával :))
Érdemes volt sikítani egyet :))))
én ma már tornáztam.. :)) összességében 50percet ugráltam.. :))
:)))))))))
Nincs mivel "dicsekednem", azért is hallgatok.:)))))
Hát ez nem jó hír! Remélem a gyógyszer segít majd.
Hány hónapos a babád? ( Csak a szoptatás miatt kérdem).
Sziasztok,
Nos kiderült, hogy pajzsmirigyem alulműködik és gyógyszert is kell szednem rá. Minden valószínűség szerint emiatt nem tudok visszafogyni és emiatt is híztam ilyen brutálisan meg. L Thyroxint kell szednem. Már csak azért is, mert ha még egy babát szeretnénk akkor ezzel a TSH szinttel elvetélnék.
Szóval most elkezdtem szedni a gyógyszert és várom a csodát, hogy nagy nehezen végre emberi küllemem legyen..
Én akkor kaptam rá Rékára (mert amúgy idegesít a hangja meg az egész nő) amikor a fiam is itthon volt. Vannak 20 perces tornái (20 perc csak has, 20 perc csak comb stb). Ezekből csinálhatsz egyet egyet amikor van időd de szerintem ha "csak" egyet az is tuti siker. Bár az elején szerintem valami "könnyebbel" kezd mert Réka "gyilkos" :)))
Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat.Aranyosak vagytok.
A diabétesz a terhesség előtt is meg volt, a terhesség alatt a 3. hónaptól át állitottak inzulinra. 4x oltottam magam és 7x mértem a vércukor szintemet, 150 ch-ot tartottam végig. Szerencsére sikerült betartanom, csak nagyon ritkán bűnöztem. Nekem a gyümölcsök jelentették a gondot. Mindig sokat ettem belőlük, de mivel gyorsan megemelik a vércukorszintet így korlátozta a doki. A szülés utánni naptól kezdve nem kell sem inzulin, sem tabletta, csak a diétát kellene betartani, de mivel szoptatás alatt szinte semmit nem lehet enni, a ch bevitelt emeltem mert állandóan éhes voltam és a tejcsi mennyisége is elkezdett csökkenni. Most azért küzdök, hogy a tejtermelés fokozódjon, mert sajnos már a fagyasztott készletet kezdtük el felhasználni.
A császár után már másnap felkeltem, nem okozott gondot.A seb az feszült sokáig, meg a hirtelen mozdulatoktól óvakodtam,de most már rendesen begyógyult és nem zavar a mindennapi életben.
A terhesség elején Réka terhestornáját csináltam.Lassan újra el kellene kezdeni a mozgást, nem tudom hogyan illesszem be a mindennapi életünkbe. Délutánonként 2-3 órát sétálunk, de az úgy érzem nem elég.
Ti hogyan tudtátok megoldani az idő hiányt?
Húúúú az nagyon szép eredmény!!!!
Vigyázz a térdedre. Nekem mindig nagyon kattogott. Én kerülöm a térdet megerőltető gyakorlatokat.
Gratulálok a kislányodhoz! Vigyázz a fogyókúrával, azért legyen tejcsi. De legalább Te időben gondolkodsz s nagyon józanul. Én meg csak tömtem magamba a csokit meg ittam a sok őszilevet, hogy attól lesz jó sok tejcsi, aztán tejcsi az átlagos volt, a kilók pedig átlagon felüliek.
A lisztérzékenység úgy derült ki, hogy ekcémás a kezem, s már 2 éve nagyon csúnya volt bőrgyógyászról-bőrgyógyászra jártam, s egyik sem mondott igazán semmit. Aztán ahogy elkezdtem fogyókúrázni, megváltoztattam az étkezési szokásaimat, a lisztet, s a zabpelyhet is minimálisra csökkentettem, s elmúlt a kezemen az ekcéma, s nem kell annyit járnom a kétbetűsbe sem. Aztán olyan 1 hónappal ezelőtt elvittem Lászlót (kisebbik fiamat) tanácsadásra, s látta a gyerekorvos milyen csúnya ekcémás a kezem, ajánlott rá szappant és krémet, s most egy hete már nagyon szép olyan mintha soha nem lett volna semmi baja, de ha liszteset eszek rögtön szétreped a bőröm, és járhatok a wc-re jó sűrűn. Szóval ebből gondolom, bár még nem voltam vizsgálaton.
A fogyókúrát és a tornát most januárban kezdtem el 76 kg-ról. Most reggel ráálltam a mérlegre s 68.9 kg-ot mutatott. Szeretném, ha majd egyszer 62 vagy esetleg 60 kg lenne. De az még nagyon sok idő tudom. Köszönöm szépen a vigasztalásod.
Oh, a térdre nagyon kell figyelni! Jól teszed, ha pihenteted most! Én gyakorlatok közben is nagyon figyelek rájuk, bár nekem van más okom is!
Jó reggelt!
A térdemnek egyre rosszabb hangja van, lehet hogy pár napig csak hasazok + combok + felsőtest. Nem tetszik ez nekem...
Sziasztok! Nem volt időm visszaolvasni még, de igyekszem! Én stagnálok még mindig! És ez annyira bosszant!!! Remélem ti fogytok rendületlenül! :))
jajj dehogynem láttam.. :)))) már be is ugrott.. :))) szeretem vizslákat, olyan kis bohókásak.. :))))
Sziasztok!
Szia Mofly! Császár után 6 héttel hogy érzed magad? Nekem is az volt, azt hiszem én elég érzékenyke voltam. Szerintem is jó az update, de a "klasszikus" szóval délig egyél hármasokat is, 3-ig ketteseket. A nasival vigyázz nagyon, engem az hizlalt fel a szülési súlyomra:(( Sétáljatok sokat:)
Én az allergia terén nem vagyok nagyon otthon, egyedül fémallergiám van, de az is hullámokban tör rám, amit nem nagyon értek. A liszérzékenység miben nyilvánult meg? El is múlhat? Mindenesetre jobbulást, javulást kívánok.
Lányok ma nagyon kitoltam magammal... M. első napon lehet, hogy nem illett volna tornázni? Nekem 20 percet sikerült, de azt hittem leesek a gépről:(
Nálunk süt a napocska, megyünk is manócskával motorozni! Délután torna és utána jövök!
Lisztérzékenység? Hogy vetted észre?
Szia!
Üdv nálunk! Gondolom még szopiztok úgyhogy csak óvatosan a fogyókúrával. Az update mondjuk jó szopi alatt is csak arra figyelj hogy ne csak 1-eseket egyél.
Vizsláink vannak. Nem láttad az iwiwen? Két semmirekellő :)))
húúú, a lisztérzékenység nem jó hír.. :((( és hogy derült ki..??? az én férjem is este szokott nekiállni rendesen betápolni.. pedig neki is jót tenne, ha kicsit visszafogná magát.. de engem már nem zavar, ha este esznek.. :)) legalábbis a legtöbbször.. :)))
hol tartasz most kilóban és mennyi van még hátra..?? én is sokszor és sokat stagnáltam.. kitartás, beindul az, csak nem szabad abbahagyni.. :)))
:)) nálunk is köd volt, pedig reggel még sütött a nap.. most már mintha eloszlóban lenne, de hideg van.. remélem délutánra legalább kibújik a napocska.. :)))
További ajánlott fórumok: